Şimdi Ara

1.6 dizel, sıfır km, düz yada otomatik ,uzun süre kulanmak için araç tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 dizel, sıfır km, düz yada otomatik ,uzun süre kulanmak için araç tavsiyeniz aile arabası olarak fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

1.6 dizel, sıfır km, düz yada otomatik ,uzun süre kulanmak için araç tavsiyeniz aile arabası olarak fikirlerinizi bekliyorum.

fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

1.6 dizel, sıfır km, düz yada otomatik ,uzun süre kulanmak için araç tavsiyeniz aile arabası olarak fikirlerinizi bekliyorum.

fiyat?
    Düzineyle var hatta daha fazlası. Tek kıstas aile arabası demişsiniz ona uygun SW alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehed

Düzineyle var hatta daha fazlası. Tek kıstas aile arabası demişsiniz ona uygun SW alırsınız.

Alıntıları Göster
    Fiyat 50, 65 kadar çıkılabilir on sene binebilmeliyim.
  • quote:

Fiyat 50, 65 kadar çıkılabilir on sene binebilmeliyim.

Alıntıları Göster
    1.6 değil ama;
    Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg 59.850 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

1.6 değil ama;
    Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg 59.850 TL

Alıntıları Göster
    Şu an bir sürü araç var.

Seneye bu sıralarda Honda Civic dizel gelmesi muhtemel.

Bekleyebilirseniz tabii. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_54189555/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Şu an bir sürü araç var.

Seneye bu sıralarda Honda Civic dizel gelmesi muhtemel.

Bekleyebilirseniz tabii. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_54189555/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Alıntıları Göster
    Seneyi beklemeden de Honda Civic alınabilir. Hemde Hybritinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Seneyi beklemeden de Honda Civic alınabilir. Hemde Hybritinden.

Alıntıları Göster
    Uzun süre kullanacaksanız Volvo S40 düşünebilirsiniz bence. Üstün güvenliğiyle bence aileler için en iyi tercihlerden birisi. Biraz dar ama.

Donanıma önem vermiyorsanız Mondeo veya Passat'ın baz donanımlarını alabilirsiniz. 66 - 68 bin olması lazım fiyatları.

Aileniz çok genişse de tercihiniz C-Max veya Scenic olabilir.

Ama bence aile için en güzel seçenek 1.6 atmosferik benzinli Avensis + kaliteli bir lpg sistemi olur. Avensis'in motoru zaten Lpg ye birebir uyumlu. Ayrıca turbo vs. derdi de olmayacağı için uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz. Zaten Toyota malumunuz sorunsuzlukta önde giden markalardan birisi. Fiyat olarak da 2011 modeli 53.700 2012 modeli 57.700. Yakıt olarak da dizellerden bile az yakacaktır.

• Tek soru tek cevap : Ford c-max
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Tek soru tek cevap : Ford c-max
    Eğer uzun süre binecekseniz size sorunsuz bir araç lazım. Aklıma Mazda 3 geliyor. 2. eli çok çok kötü ama madem 10 sene bineceksiniz, sizin için farketmeyecektir. Dizelini 49'a alan arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Eğer uzun süre binecekseniz size sorunsuz bir araç lazım. Aklıma Mazda 3 geliyor. 2. eli çok çok kötü ama madem 10 sene bineceksiniz, sizin için farketmeyecektir. Dizelini 49'a alan arkadaşlar var.

Alıntıları Göster
    sizin, ihtiyacınızı gidermek için mpv sınıfı bir araca ihtiyacınız var. boşyere gidipte daracık sedanlara, hantal sw lere para vermeyin.

iki seçeneğiniz var.,
    1. ford c-max. (yeni kasaların tasarımı mükemmele yakın)
    2. reno scenic.
    hadi bir de benden bonus,
    3. citroen c4-picasso.
    ha bir de;
    4. toyota verso.(ama bunun dizeli 2.0)

yarın ilk iş olarak önce forda, sonra renoya, sonra citroene uğrayın, dönün ford c-max ı alıp evinize gidin. siz de rahat edin, aileniz de rahat etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_point

sizin, ihtiyacınızı gidermek için mpv sınıfı bir araca ihtiyacınız var. boşyere gidipte daracık sedanlara, hantal sw lere para vermeyin.

iki seçeneğiniz var.,
    1. ford c-max. (yeni kasaların tasarımı mükemmele yakın)
    2. reno scenic.
    hadi bir de benden bonus,
    3. citroen c4-picasso.
    ha bir de;
    4. toyota verso.(ama bunun dizeli 2.0)

yarın ilk iş olarak önce forda, sonra renoya, sonra citroene uğrayın, dönün ford c-max ı alıp evinize gidin. siz de rahat edin, aileniz de rahat etsin.

Alıntıları Göster
    bende aynen 1.6 dizel ve uzun süre bineceğim kaliteli geniş bir araç arıyordumki Ford Cmax (5 kişilik) gördüm inceledim bayıldım vede 59000 tlye cmax 1.6 tdci titanyum 1 ay önce aldım. tavsşye ederim

Ford Cmax 1.6 tdci

• quote:

Orijinalden alıntı: DrPinPrick

bende aynen 1.6 dizel ve uzun süre bineceğim kaliteli geniş bir araç arıyordumki Ford Cmax (5 kişilik) gördüm inceledim bayıldım vede 59000 tlye cmax 1.6 tdci titanyum 1 ay önce aldım. tavsşye ederim

Ford Cmax 1.6 tdci

Alıntıları Göster
    peugeot 3008-5008 bir göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

peugeot 3008-5008 bir göz atın derim.

Alıntıları Göster
    Japon araçlarına yönelmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Japon araçlarına yönelmenizi öneririm

Alıntıları Göster
    Ne alacaksanız alın ama uzun süre binecekseniz kasası yeni çıkmış sıfır bir araç alın derim. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Ne alacaksanız alın ama uzun süre binecekseniz kasası yeni çıkmış sıfır bir araç alın derim. Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    1.6 tdi golf , jetta - 1.6 tdci ford focus sedan

yakıtı temiz yerlerden alırsanız bakımdan bakıma servise uğrarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From The Cold Water -- 7 Kasım 2011; 0:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From The Cold Water

1.6 tdi golf , jetta - 1.6 tdci ford focus sedan

yakıtı temiz yerlerden alırsanız bakımdan bakıma servise uğrarsınız.

Alıntıları Göster
    evet bayağı değişik fikirler var.ben 99 pasat tdi ye 13 senedir biniyorum alacağım araç hem onu aratmasın istiyorum hemde uzun süre binebileyim.aracım halazırda sorunsuz .
  • quote:

evet bayağı değişik fikirler var.ben 99 pasat tdi ye 13 senedir biniyorum alacağım araç hem onu aratmasın istiyorum hemde uzun süre binebileyim.aracım halazırda sorunsuz .

Alıntıları Göster
    fikirleriniz için teşekkürler. iyi bayramlar.
  • quote:

o zaman bütçenizi zorlayıp 1.6 tdi passat alabilirseniz daha iyi olur. c sınıfı ve d sınıfı arasında ister 10 yıllık olsun genede fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From The Cold Water

quote:

o zaman bütçenizi zorlayıp 1.6 tdi passat alabilirseniz daha iyi olur. c sınıfı ve d sınıfı arasında ister 10 yıllık olsun genede fark var.

Alıntıları Göster
    pasat variant al havan olur biraz daha farkli bir arac

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.