Şimdi Ara

100.000 TL civarı araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ilk arabamı alacağım ve 100.000 TL civarı bir bütçem var. Açıkcası sportif ve premium segment bir araç arıyorum ama piyasa malum çok yüksek. Beni üzmeyecek ve mümkünse bu özellikleri sağlayabilecek araç tavsiyeleriniz varsa şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

• Sportif ve premium beklentinin yanına 100 bin olmaz. 100 bin para değil artık kabullenmemiz lazım. Ha alırsınız ama 10 yaşında alırsınız ayağınız sanayiden kesilmez
  • Hocam aklınızda belirli bir segment, kasa tipi var mı? Otomatik mi tercihiz manuel mi? Arkadaşların dediği gibi premium kelimesini de ortadan kaldıralım.
  • insignia
  • Tercihim otomatik vites, onun dışında pek bir tercihim yok aslında hocam. Premiumu kaldırıp sportifi bıraksak yeterli olacaktır :) Örneğin Mazda mx5 cabriolar çok hoşuma gitti ama pek bir fikrim yok açıkcası
  • Subaru'nun bir modeli vardı onun ikinci el fiyatları düşük olabilir. Mazdalara bak 0ları 150 civarında diye hatırlıyorum. Leon fr sportiflik anlamında tatmin edebilir
  • Sportif beklentinizi pek karşılamasa da C180K alınabilir
  • Jaguar X-Type
  • C180 bakılabilir. 110-120 civarına temizleri bulunur.
    Premium şart değilse aynı fiyatlara yeni kasa civic bakılabilir.
  • 100 e clio sandero veriyorlar sportif premium yok illa havalı dersen apaçi kasa şirokka al 100 bin para mı bu piyasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.