Şimdi Ara

100bin tl otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm herkese iyi günler. yaklaşık 2 hafta sonra parayı denkleştirmiş olacağım. arabadan çok anlamayan biriyim o yüzden araba bakarken neye bakmam gerektiğini bile bilemedim kafayı yaktım. baktığım araç otomatik olsun iç dizaynı güzel olsun sorun çıkarmasın satarken rahat satılsın. yılda zorlasam zorlasam 15 bin km yaparım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Aile kullanımı için mi olacak, Sedan, SW, HB mi olacak, dizel-benzin farkeder mi, "0" mı 2. el mi olacal v.s. v.s.
  • 2. el olacak. aile değil tekim en fazla 2 kişi olur yaptığım kmye göre yorumlara baktım benzin dizel fark etmez diyorlar genel anlamda.hb tercihimdir istanbul trafiği malum ancak sedana da hayır demem.
  • Polo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay sonra indirimler başlar sıfır araçlarda. Honda Civic düşünebilirsiniz. Aklıma bu geldi ilk.

• broker3443 kullanıcısına yanıt
    benim de aklımda var aslında bekleyip sıfır almak. 2.el fiyatlar cidden hiç hoş değil.
  • Siz değişik bayileri telefonla aramaya başlayın bence en azından bir fikir edinirsiniz. Liste fiyatları çok yüksek ama uygun fiyatlara denk getirme ihtimalide var şansınızı deneyin. Bir arkadaşım 120 kusur fiyata Civic fiyat almıştı. Ama üç arkadaş alacaklardı onun için düşük fiyat cekmislerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astra k kötü müdür?
  • Toyota Auris tavsiye ederim.

Aşağıya üç örnek ilan ekledim. Donanımlarını bir kontrol et ve diğer marka/modellerle kıyasla. Şanzımanları sağlam ve sorunsuz CVT'dir. 132 Bg.lik motoru performans sıkıntısı yaşatmaz. İkinci eli de iyidir.

• Selamlar. Dizel alın öncelikle. Km hesabı yapmaya gerek yok. Alırken pahalı alınıyorsa satarken de yine pahalı satılır benzinliye göre. En azından binerken rahat binersiniz. Benzinli atmosferik veya tüplü tavsiye etmem. LPG az yaksa da sorun çıkarabiliyor zaman zaman. Atmosferik araç da tat vermez.

• 0km Fiat Egea Sedan 1.6 e-torq AT Urban Plus, 100 bin tl için en iyi araba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Astra K genel olarak güzel bir arabadır ancak 1.4T’lerde kronik piston kırma sorunu var.

• bence buralardan olacak iş değil birisiyle tanış yüzyüze görüş öyle alın daha verimli olur
  • 508 1.6 BlueHDi
    308 BlueHDi-PureTech

• quote:

Orijinalden alıntı: AtmosferikV8

Astra K genel olarak güzel bir arabadır ancak 1.4T’lerde kronik piston kırma sorunu var.
    2017 1.6 dizellerde?
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    1.6 dizellerinde sıkıntı yok. Hatta muadillerinden daha güçlü ve torklu. Bende de 1.6 dizel 308 var geçenlerde dizel Astra ile kapışayım dedim ama yetişemedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.