Şimdi Ara

12 bin civarı bütce ile 1997 1999 mondeo ghia ne dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar aracı alıp lpg li kullanılacak uzun süre en az bir 5 yıl diyelim?????????*

• şu anda bizmde senn gibi bi bütçemiz war ama ben baya bi araştırdım 2. el piyasasını senn gibi dedim bari d segmenti olsun ama o bütçeyle d segmenti eski araç aldın mı orası biraz sorunlu araba en aşşağı bi 7 veya 10 yıllık oluyo tamam araba sorunsuzdur güzeldir ama tam arıza çıkartma zamanı başlamıştır hemde o segmentteki araçların yedek parçası o kadar da ucuz değildir. km si fazladır. araba daha fazla yakar bence mondeo güzel araba o bu önemli diil param war alırım diyorsan karar senin saygılar
  • Önermem. Neden mi?
    1- Eski araç.
    2- Parçası pahalıdır. İster serviste ister sanayide farketmez.
    3- Yakar.
    4- Artık pek konfor beklenemez o araçtan.
    5- Satarken zorlanırsın.
    6- Sonradan ne arıza çıkartacağı belli olmaz yaşından dolayı. Şimdikilerde öyle ama daha genç araç daha az sorun çıkartabilir.
  • araba güzel ama parçası çok pahalı iyi biliyorum ve satarken göbeğin çatlar
  • parçaları ve servisi pahalı bir araç olması lazım ayrıca satarken sizi zorlar modeli daha yüksek araçlara bakmanızı öneririm aynı paraya daha genç araçlar bulabilirsiniz
  • Bende bu aracı almanızı önermem. Parçaları pahalı, kilometreleri yüksektir. Ayrıca satarken çok zorlanırsın.
  • o paraya abs klima çift airbagli opel astra tavsiye edrim biraz baktımda kafama o yattı pek de bir alternatif yok gibi
  • ben sana diyim o paraya temiz fiat bravo alırsın fıstık gibi binersin istersen lpg de taktırırsın güzel olur. 2001 model klima air bag merkezi kilit abs + teknoloji o dediğinden daha iyidir.
  • o araba bi de ghia olursa tadından yenmez.ama arkadaşlar haklı.bizde 96 mondeo vardı aman aman mahvetti bizi.
  • bende 97 626 balina kasa mazda var. arac yaklaşık 4,5 yıldır bende.klasik bakımları dışında hiç bir masrafı yok.rahat geniş konforlu.şehir içi 8,5-9 litre yakar.mondeo da tahmin ediyorum böyledir.o yüzden aracı inceledikten sonra içine sindiyse alabilirsiniz.
  • Temiz kullanılmışsa bakımları eksiksiz zamanında yapılmışsa alınır hatta alınabileceke en mantıklı araçlardan birisidir chia olanlarda hız sabitleyici ABS ASR gibi birçok donanım var önemli olan temiz kullanılmışını bulmak tabiki bu araçların bakımı parça fiyatları bir broadway kadar ucuz olması beklenemez ancak bugün clioların bile yetkili serviste direksiyon pompamıs 1000 lira ise parçası ucuz araç bulmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Temiz kullanılmışsa bakımları eksiksiz zamanında yapılmışsa alınır hatta alınabileceke en mantıklı araçlardan birisidir chia olanlarda hız sabitleyici ABS ASR gibi birçok donanım var önemli olan temiz kullanılmışını bulmak tabiki bu araçların bakımı parça fiyatları bir broadway kadar ucuz olması beklenemez ancak bugün clioların bile yetkili serviste direksiyon pompamıs 1000 lira ise parçası ucuz araç bulmak çok zor.

4 yıl sonra tatminkar bir cevap olmuş :)
  • ben fikrimi seneye söyleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.