Şimdi Ara

144 Hz ve üstü monitörlerde AMD bellek frekansı takılması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, bu serideki monitörlerin lcd standart olup olmadığı konusunda nasıl bilgi edindiniz? MSI RX570 Armor 4GB OC modelini kullanıyorum ve monitör arayışındayım. Bu MSI serisi veya bir iki mesaj aşağıdaki VS monitörünün bu lcd standart özelliği taşıyıp taşımadığını nerden öğrenebilirim? Şu an zaten çöp bir monitör kullanıyorum ben ne alsam farkedecek ama almışken en azından sisteme uygun bir şey olması taraftarıyım. Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler..
  • zuq3rman kullanıcısına yanıt
    Araştırmalarım sonucu hocam. Bizim arkadaş da dahil hatta konuda bir arkadaş da var yazmış bende sorun yok diye. Tereddütsüz alın. Benim monitör de AOC sırf bu sebeple bir ara satmaya kalktım daha sonra 120 Hz'e çektim oyunlarda 144 Hz'i açtım.
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    arkadaşın önerdiği bu ekran lcd standart mıdır, önerir misiniz? Msi Mag serisine mi yönelmem gerekir direk. Msi harici LCD standart özelliğinde monitör mevcut mudur? teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Junceala211

Hocam. rog strix 1660 ti var. boşta 30 derece yükde 54 ü geçmiyor 144hz 1 ms monitör bir sorun yok bende freesync da açık
    Nvıdıa denetim masası,3d ayarlardaki güç yönetim modunu maximum yap da gör.Vram masaüstü ve oyunda sürekli 6000 mhz oluyor.Optimum yaparsan sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

kardeşim kullanıcı hesabında türkçe karakter var mı? varsa o yüzden oluyor açılmıyor oyun.

Alıntıları Göster
    Hayır herhangi bir Türkçe karakter yok
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, 2560x1080P@80Hz ile sorunum çözüldü, RX580 Bellek frekansı 2150'den 300'e düştü. Güç tüketimi ortalama 26W'dan 5W dolaylarına azaldı.
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    İşe yaradığına sevindim. Oturmuş bir standart yok ne yazık ki. O yüzden bunlar oluyor.

• 2 monitör bağlayınca da Ram hızını düşürmüyor ekran kartı.Bu 280x dede böyle idi rx 580 de de böyle.

Burda 144 hrz monitörlerde sorunu nasıl çözüldüğünden bahsetmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 3 Mayıs 2020; 4:23:11 >

• Benimde Msi mag271cqr monitörümde bu sorun vardı 5700 xt kullanıyorum Dp portundan bağladığımda 1750 ye takılıyordu. Hdmi ile bağladığımda takılmıyordu. Crudan baktığımda 2 portun monitör zamanlamaları farklıydı. Dp de zamanlamayı lcd standard ayarına çekince düzeldi. Ama av receiver kullanıyorum onu hdmi üzerinden bağladığımda hız takılmasını çözemedim.

W10 20H1 ile gelecek olan wddm 2.7 bu sorunu belki çözer çift ekranda iyileştirmeler içeriyor.
  • Aoc 144hz ve eski 60 hz monitörüm var. Aocu da 60 hz yaptım rx 580 Vram hala 2000 mhz de çalışıyor gpu ise 300mhz. Bu 2000mhz yi düşürmenin kesin bir yolu yokmu 30W harcıyor kart boşta?
  • Castiell07 kullanıcısına yanıt
    Çözmedi bende var o sürüm.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Çift ekranda da var bu sorun.

İşte iki ekranı da 60hz e almama rağmen vram dediğiniz gibi en yüksek frekansta çalışıyor. Belleklerin sürekli bu hızda çalışması ekran kartını bozabilir mi?

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    AMD'ye göre yanlış gösteriyormuş bu ekran kartını etkilemezmiş öyle diyor. Ben de saldım artık kaç sürümdür düzeltemediler.

Amd nin wddm 2.7 tam destekleyen bir sürüm çıkarması lazım hocam windowsun içine gömülü driver ile 2.7 yazmasına rağmen yeni gpu scheduler çalışmıyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu ile alakalı incelemek isterseniz şöyle bir başlık da var:https://forum.donanimhaber.com/120hz-144hz-gelin-tartisalim--143241507
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    hayır windows 10 degil sorun olan vega 56 da var aynı diriverler kuruluyor ancak onda böyle bi sorun yok 5700xt de var bunu nasıl acıklıcaksın ? suan masa üstünde bile 1750mhz
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    vega 56 da niye olmuyo bu olay aynı ssurumu kullanıyorum ?
  • imzamdaki sistemimde bende bu sorun yok.
  • Ben bıktım AMDye yazmaktan. Bir daha Nvidia ekran kartından şaşmayacağım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.