|
Bildirim
|
2000 tl ye 720p ekran
Almamak için yeterli sebep |
Ekran Çözünürlüğü- 1080x2220 (FHD+) Piksel
Piksel Yoğunluğu- 401 PPI Yonga Seti (Chipset)- Qualcomm Snapdragon 710 (SDM710) Grafik İşlemcisi (GPU)- Adreno 616 CPU Üretim Teknolojisi-10 nm Gibi daha üst özellikleriyle Meizu x8 kampanyasız 1500TL, dolasıyla başlıktaki telefon 1400TL olsa tercih edilebilir yazdım. |
Bardağın hep boş tarafını eleştiren arkadaşlar bu cihazda 2019 un amiral gemisi telefonlarında kullanılan 48 mp imx 586 sensör var, 32mp ön kamerası var bunları bilmediğinizden mi görmezden geliyorsunuz acaba?...6" lik telefona 4000mah pil koymuş adamlar bu da görmezden gelinebilecek bir şey değil.
1080p lcd ekrandansa 720p amoled ekranı tercih ederim şahsen. Çok keskin gözleriniz yoksa bu farkı da ayırt edemeyeceksiniz hem de oyunlarda daha yüksek performans alacaksınız,çok daha iyi pil süresi elde edeceksiniz... |
Bir de şu açıdan bakın şarjı daha uzun süre gidecek, GPU ve CPU'ya daha az yük binecek bir tık yüksek performans alacaksınız. İncelemelerde izlerken beni rahatsız etmedi. Yalnız 6" için HD gerçekten düşük çözünürlük
|
Xiaomi ve android one ise kesinlikle uzak durmak lazım. A2 lite vardı bende sürekli yazılımsal problem çıkıyor. Her güncellemede bir yerini bozuyor adamlar. Uzak durun.
|
Telefonu 4 saat önce teslim aldım. Pixellerin falan sayıldığı yok. Yorumu yapan arkadaşsa cahil, insanları yanlış bir şekilde etkileyen bir kişi diyebiliyorum en fazla.
|
Hocam alma, almıyorsun zaten ve almayacağını söylüyorsun ama bu cihazın konularına sürekli yazmaktan da vazgeçmiyorsun, ilginç.
![]() |
Ekran pentile dizilime sahipmiş 720p ile birleşince Galaxy S3 ten daha kötü bir ekrana sahip oluyor. Ayrıca azami parlaklık 363 not görünüyor. Güneşte falan görmek çok zor olur.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 4 Eylül 2019; 8:59:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Eylül 2019; 19:17:30 > |