160 bine ne alınır?
-
-
Egea 1.3 urban
-
0km 1.4 egea al paran cebine kalsın, 2014-2015 c segmenti mantıklı mı diyorsun,
7 yaşında c segmenti vs 0km egea
Anket yapsan %90 egea der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 26 Mayıs 2021; 11:16:21 > -
Bir de söylemeyi unutmuşum hatchback olursa daha iyi olur sedana ihtiyacım yok. Bagaj arka diz mesafesi falan umrumda değil.
-
Temiz Fluence dizel otomatik bulursan al geç,
-
Senin ilacın egea hb -
Atmosferik kısıtı olmasa C3 derdim
-
Yazdıkların Opel Astra 1.4t hb işaret ediyor. Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. -
Ceed i30 astra focus veya leon 'dan birini al -
Hay sizin egeanıza.. -
megane 4 olabilir insignia olabilir clio 4 olabilir. kişinin ihtiyaçlarına göre, aracı satın aldıktan sonra giderleri için ayrılacak bütçeye bağlı olarak değişken mevzu.
ps. ve tabiki mutlaka turbo motorlu almak mantıklı diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 26 Mayıs 2021; 12:10:15 > -
Her bütçeye egea önerir bu forumdakiler
Sedan istemiyorum demiş adam bu sefer de hb egea diyor :)
-
Egea coupe vardı da biz mi söylemedik
-
Benim arabadan al focus 2015 dizel trend x km:93000 hiç düşünme -
Ford fiesta yeni kasa öneriyorum. Konfor ve sürüş keyfi gerçekten güzel. -
Sıfır Egea HB -
Mümkünse sıfır degilsede alabilecegin en yeni ve kilometresi düşük olan aracı tercih et dostum icinde bir otomatik klima birde yumuşak göğüs kaplaması var diye çer çöpe para verip sonradan başını ağrıtma -
Focus 3.5 -
tavsiyelere gel fluence tavsiye eden var egea al diyen var 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 26 Mayıs 2021; 12:54:57 > -
astra k dizel otomatik al geç. şanzımanı sorunsuz, motoru sorunsuz. üzecek bir noktası yok 6 yıl oldu çıkalı kendini kanıtladı.
0km 1.4 egea al paran cebine kalsın, 2014-2015 c segmenti mantıklı mı diyorsun,
7 yaşında c segmenti vs 0km egea Anket yapsan %90 egea der. |
Ne yapalım sartlar. Renault alıp arka kapısını koluyla çevire çevire mi açsın ya da dikiz aynasini kulak çöpü ile mi ayarlasin. Kim ne derse desin Egea hala 1 numaralı F-P arabası.
|
Almanya uçak bileti + belediyeden yurtdışı etkinliği davetiyesi ile gri pasaport. |
Hay sizin egeanıza..
|
Her bütçeye egea önerir bu forumdakiler Sedan istemiyorum demiş adam bu sefer de hb egea diyor :) |
Benzer içerikler
- captur 1.2 icon otomatik yorumlar
- araba fan açmıyor
- başka şehirden araba alınca plaka değişimi
- bmw f30 40.yıl paketi farkı
- dayco triger seti yorumları
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- yangwang u9
- chery tiggo 8 pro özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X