Şimdi Ara

1990 MODEL HONDA CİVİC 6000 TL YE ALINIR MI YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAYGIDEGER ARKADAŞLAR TÜRK MALI RENO KUŞ SERİSİ HİKAYE BEN HONDA CİVİC ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ...

http://www.sahibinden.com/honda_civic_-_2_kapi_-_90_model_temiz-78WQQaXQQ21548813WQQpXQQdisplayitem

• cevap veren yok ama mesaja bakan cok 6000 cok mu acaba 5000 versem mi...
  • senin yerinde olsaydım, tek tercihim LADA olurdu.
  • lada servisinden işittim dünyanın en adi en çok arıza veren arabası lada ymış 2000 model 6000 civarı bulunur ama satışı zor elimde kalır yine de bir bakim lada lara
  • lada bu civicten daha kolay satılır emin ol
  • bencede Lada o yaşta araba alırken aracı yürür durumda tutmak için önceliği parça fiyatına vermek gerek. 20 yaşında isterse jaguar olsun artık epey bir parçanın ömrünün sonuna gelinmiştir aracı kullanırken hep bir yerlerinden arıza verecek yaptıracaksınız başkabir yeri bozulacak batılı otomobil üreticilerinin tüketim malı olan otomobili üretirken her parçaya belli bir ömür biçmişlerdir sene veya km olarak ömrünü tamamladıkça arıza çıkarır sırayla ve bıkarsınız arabayı değiştirisiniz . babamda 1993 model tempra var italyan yapımı 1 yaşındayken almıştık, biz bu arabada planlı eskimeyi yaşıyarak gördük. araba elimizde tamamen bitti. her hafta biryerı bozuluyordu. sonunda bıktı babam geçen hafta 0 honda city aldı.
    bende 91 samara var sovyetler birliği yapımı. o ülke hiç bir sanayi ürününü tüket at yenisini al mantığı ile üretmedi ,planlı eskimeyi uygulamadı. benim 91 samaram 93 tempradan daha iyi durumda, çok daha ekonomik ,parçalarıda ucuz olduğu için gözüme gelmiyor rahatlıkla değiştirebilyorum. yapısıda kalaşnikof gibi basit işlevsel olduğu için bir çok tamirini kendim yapabiliyorum günlük şehir içinde ideal bir araba tek kötü tarafı yeni arabalar gibi çekici değil konforlu değil amortsörleri çok sert ve gürültülü kliması yok. ama temizini darbesizini bakımlısını bulursanız uzun süre satmazsınız. benim ekonomik durumum çok iyi olmasına rağmen mali müşavirim 9 yıldır severek samara kullanıyorum tavsiye ederim

• lada konusunda haklı olabilirsiniz arabanın tek itici tarafı konforu olmayışı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7000-8000 civarına eg kasa kodlu civic almanız daha mantıklı. 93-94 model olacaktır büyük ihtimalle. 1.5 91hp motora sahiptir(kasası 1 ton civarı olduğu için ivmelenmesi kötü değildir). Parçasını felan da rahatlıkla bulursunuz. Bence ef-ee kasa yerine az önce de söylediğim eg kasayı tercih etmeniz lehinize olacaktır. Merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisbeyali

HONDA CİVİC ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth-generation_Honda_Civic

1992 "si" modeli 130 hp. 8000 civarına ilanlar mevcut
  • bence bu fiyata daha ekonomik ve sorunsuz araçlara bakmalısın
  • 130 bg lik kasaları biliyorum 7-8 bin tl ye var ama yok yakıyor diye düşünüyorum lpg li olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisbeyali

lada servisinden işittim dünyanın en adi en çok arıza veren arabası lada ymış 2000 model 6000 civarı bulunur ama satışı zor elimde kalır yine de bir bakim lada lara

lada, tabiri caizse kara düzen bir araba'dır.
    yani" en çok arıza veren araba lada'dır" nasıl diyorlar ben şaşıp kalıyorum.
    yaptığı sorun belli'dir, hararet.
    başka da sorun açmaz.
  • hocam arabayı incelemeye hiç gerek yok, önce aşağıdaki açıklamaya bak: adam borcumdan dolayı acil satılık bir hafta içinde satmam
    lazım diyor, sonra yan tarafa bakıyorsun araba takasa açık..
    burdan anlaşılması gereken: araba çok sorunlu acilen herhangi bir şekilde birine itelemem lazım..
  • haklısın arabaya itelemeye çalışıyor olabilir aslında arabaya 4500 den 1 kuruş fazla verilmez zaten başka arabaları düşünüyorum mazda 323 bakıyorum ama temizini bulmak zor..
  • 4000 tl ye daihatsu appulese buldum hidrolik direksiyonlu hatta klimalı 1991 model ne dersiniz nasıl bir araba bilgisi olan var mı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.