Şimdi Ara

1999-2001 Golf 4 Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
14.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19-20 civarı param var daha üstü olamaz çünkü yok uzun zamandan beri Arayış içerisindeyim en doğru karar golf diye düşündüm ama almak için Kışı beklicem şuanki fiyatlar çok abartı ve şişirilmiş sizce golfler nasıldır beni üzer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda araştırdığıma göre yaşını almış ama kaliteli bir araç.

Comfortline donanım gayet iyi.
    Hitler motor lpg ile iyi anlaşıyor.
    Otomatik şanzımanlar 4 ileri sanırım.
    İçi ferah ama arka diz mesafesi tartışılır.
    Piyasası hareketli ve değer kaybı ihtimali az. Çünkü o bir VW ve burası da Türkiye.
  • Dizel mi benzinli mi,otomatik mi,manuel mi,comfortline mı,highline mı,trendline mı bunlarıda bildirirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.genel anlamda,eğer bakımlı,temiz ve kazasız bulabilirsen çokta güzel binilir.ama golf IV temizini bulmak biraz zor.

• Hocam 1.6 comfortline LPG li istiyorum evet biraz zor ama Allah büyük

• En tutulanları 1.6 motorlardır,comfortline da içlerinden en tutulanı.size sadece bakıp beğenmek kalıyor,temiz olmasına dikkat edin hocam.

• Teşekkür ederim aynen öyle Kasım'da başlıcam bakmaya fiyatlar düşer umarım

• Yakın zamanda araştırdığıma göre yaşını almış ama kaliteli bir araç.

Piyasası hareketli ve değer kaybı ihtimali az. Çünkü o bir VW ve burası da Türkiye.

• Geçen hafta bindim arka koltuğa diz mesafesi fena değil idare eder iç dizaynı çok hoş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Yakın zamanda araştırdığıma göre yaşını almış ama kaliteli bir araç.

Kesinlikle

• Eski bur 2004 Golf 4 kullanicisi olarak sana tavsiyem Pasific paket , sunrooflu ve mumkunse 2004 model bak. 2015 modeller bile o zevki vermeyecektir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla kaliteli bir araç temizini bulursanız alın. Görünüşü güzel içi kaliteli.

• Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kronik sorunu vardı ne olduğunu tam hatırlayamadım 1.6 führer motorla biraz hantal kalıyor araç bana göre golfün en güzel kasası yaşlanmasına rağmen yüzü yüksek modelli araç gibi duruyor modlanmaya uygun bir araç.
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi diyorsun hoş diyorsunda sunrooflu ben de isterim ama adam 150 bin km de 2000 model değişeni yok diye tutmuş 32 milyar yazmış 2007 modeli zaten 30 lira böyle cahil adamlar olduğu sürece araba filan alamam ben
  • Aynen öyle modlamak için ideal bir araba her türlü modifiyeyi kabul ediyor lpg ile uyumu muhteşem çok fazla hız meraklısı değilim 1.6 motor 8v işimi hertürlü görür bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahit92

Hocam iyi diyorsun hoş diyorsunda sunrooflu ben de isterim ama adam 150 bin km de 2000 model değişeni yok diye tutmuş 32 milyar yazmış 2007 modeli zaten 30 lira böyle cahil adamlar olduğu sürece araba filan alamam ben

Hocam bendeki tertemiz 2004 Pasific sunrooflu 28.500e gitti.

• Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Piyasada çok saçma bi Artış var kışın bi gelsin görürüm onları herkes galerici olmuş

• 20bine temizini bulmanız zor, 25bin falan şart, 3 ay önce 30bine tanıdık aldı 2004 pacific, gerçi çok düşük km idi, ama gene 25 altına temiz, ellenmemişi zor.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Ne 25 i usta Delirdiniz mi ya 16 Yaşında araba bu Allah Aşkın'a şişirilmiş fiyatlarla konuşmayın

• Alinir Hocam O Kasa Baya Iyidir diyebilirim
    En azindan Simdikinden dahada cok seviliyodu O fiyata temizini alirsan bal gibi gider

• 20 bin liradan fazla etmez. Hadi çok temizse 22 23. 8 valf motor, yılların verdiği metal yorgunluğu. İyidir hoştur ama çok eski bir araba.

• Mühendis Kafası kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ya taş çatlasın 21 dahası yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.