Şimdi Ara

1günde 24 saat yetmiyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzer işler benzer duygular bendede var çalışsan bir dert çalışmasan bir dert ilginç bu konuda kimsenin sağlıklı bir fikir üreteceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Senin sorunların daha rahat aşabileceğin türden , mesela bir kız arkadaş edinmek , daha sosyal olmak , daha az yemek yemek vb. Bolca vaktin ve paran var , paran olduktan sonra çözemeyeceğin sorun yoktur biraz gayret sadece , kolay gelsin.
    Değil işte ayrıca kız arkadaş felan bizden geçti yaş 39 neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 saat olsaydı çalışma saatlerinize 3-4 saat eklenecektı belkı de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Francis J. Underwood kullanıcısına yanıt
    Burdan Underwood reisi saygıyla anıyorum , kendisinden sonra diziyide bıraktım
  • Bence sevinmelisin 24saat olduğuna. Eğer 32 saat filan olsaydı sana yine 3 saat kalacaktı. Bu saatle alakalı değil. Hayatın düzeniyle alakalı

• İstanbul'da yaşıyorsan durum daha b*ktan. Bide İstanbul güzellemesi yapanlar yok mu ağzına patlatasım geliyor 2 tane.

• Bunu çözmenin birkaç yolu var.

Freelancer bir işçi olmak.
    Kendi işini kurmak.
    30 yaşına kadar okumak doktoraya kadar yolu var.
    Bunları yaparsanız yaşadığınızı fark edersiniz.

Avrupadaki durum şöyle ;

7 de işe başlayıp 4 de işi bitirmek.Hafta sonu tatil.Aşağı yukarı aynı.Haftasonu yapabilecek aktivitilerin haftaiçini şarj etmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 9 Şubat 2019; 11:35:50 >
  • cozum basit.

memur ol, is yerinde sosyalles ya da uyu.
  • Bazı yerlerden kısmaya çalış mesela sabah 1 saat önceden uyanmak nedir

Kıyafet vs aksamdan hazırla sabah kalkıp diş fırçalayıp yüz yıkamak ardından üstünü giyinmek em fazla 10 dakika

İş yerindede simit çay kahvaltı öğle arasına kadar tutar pnun dışında uöarıö aldığın para değiyodur yaşanmaz diğer türlü

• Valla en güzeli birikim yapıp ev dükkan alıp kiraya vermek. Sonra yat akşama kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saatten fazla uyumaya calisiyiyordum. Kesinlikle buyuk stres kaynagiydi gun bitecek hissi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gren kullanıcısına yanıt
    7 senedir kendi isimi yapıyorum ve bir cok bos vaktim var hic de sikilmiyorum :)

• loses kullanıcısına yanıt
    Herkesin metabolizmasina uygun değil malesef, ben 10 dakkada yaparim dediklerinizi de suratıma bakan korkar o saatte yuzum sismis davul gibi 1 saate anca düzeliyor..

• Görkem XF kullanıcısına yanıt
    Hocam coc devam mı ?
  • Eşim diyor ki neden geç yatıyorsun, niye 1e kadar bekliyorsun? Ben de diyorum ki erken yatınca sanki hayatı boşa yaşamış gibi hissediyorum. Gün sanki boşa geçmiş gibi düşünüyorum...

• 8 saat uyku çok. 5 saat ideal yeterli. Az geliyor alışamıyorum diyenler 15 günde bünye alışıyor bilginize. Günde toplamda 1 ila 1,5 saat vakit alan namaz olmadan zaten huzur bulmak mümkün değil. Müslüman olmayanlar kendi inançlarındaki ibadet ritüeli neyse onu yapabilir.
  • Adam 8-17 iş bulmuş beğenmiyor tövbe bismillah.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.