Şimdi Ara

2. Dünya Savaşındaki Japon Pilotlar Aptal Mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır düşmanın gemisini batıracaksın tamam, anladık fedakarsın vatanseversin de kardeşim niye kendin ölüyorsun ki? Gidip güdümlü füze falan yollasana? Hayır tamam illa o uçak düşecek diyorsun da paraşüt aç bari de yere çakılma.
    Hiç mantık yok bu Japonlarda, sonra vay efendim niye dünya gücü değiliz niye ordumuz yok

• Adamların yaptıkları Ohka füzeleri de kamikaze pilotları tarafından kullanılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Adamların yaptıkları Ohka füzeleri de kamikaze pilotları tarafından kullanılıyordu.

Al işte, yine mantık hatası.
    Ya bu insanların aklına hiç mi ısı güdümlü füze kullanmak akıllarına gelmemiş?
  • Arkadas bildikleri birsey varmis yani. Kim keyfinden canindan olmak ister ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Hayır düşmanın gemisini batıracaksın tamam, anladık fedakarsın vatanseversin de kardeşim niye kendin ölüyorsun ki? Gidip güdümlü füze falan yollasana? Hayır tamam illa o uçak düşecek diyorsun da paraşüt aç bari de yere çakılma.
    Hiç mantık yok bu Japonlarda, sonra vay efendim niye dünya gücü değiliz niye ordumuz yok

Ekonomik olarak dünya gücü. Refah seviyesi senin benimkinden onlarca kat daha iyi. Orduya ne gerek kaldı?
  • paraşütü açıyo pilot denize düşüyo, eee sonra gemiden adamı vuruyolar çok mu zor
  • Şimdi denizin ortasında düşsen ne olacak, nereye gideceksin? Sonra bombanın yarattığı etkiyi uçağın direk gemiye girmesi aynı etkiyi yaratmıyor. Bir de onur meselesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence savaşta ölmek çok saçma resmen pisi pisine gidiyosun..
  • emir emirdir. doğruluğu sorgulanmaz. 2012 den güzelce yorum yapabiliyorsun 1940 larda pearl harbourda savaşmak farklıdır. hitlerin saçma emirlerinden birsürü kayıp verildi .aynı şey hirohito içinde geçerlidir. baştakiler aptalsa savaşanları suçlamamak lazım.
  • mesela son sn bir şey çıktı uçağın yönün değiştiriceksin ama uçakta değilsin nolcak ? he he nolcak ?
  • Uçağında patlayarak verdiği hasarı sayarsak hayır pilotlar aptal değil baştakiler akıllıydı.
    Paraşüt demişsin nasıl olacak burnu hedefe kitleyip hop aşağı mı
  • Belkide sake çok iyi kafa yapıyordur
  • Arkadaş, kimse de dememiş ki o dönemde Japonlarda güdümlü füze nerede diye yav
  • Japonya'yı bilmesek etiyopya gibi bi ülke sanıcaz.
  • quote:

Belkide sake çok iyi kafa yapıyordur

Saki olmasın o
  • quote:

İçip biniyorlarmış değil mi uçağa? Öyle duymuştum.
  • cocuklar bilmeden yorum yapmayin.. mantikli dusunmeniz icin gunumuz intihar bombacilarini akliniza getirin.. neden kendilerini de olduruyorlar..
  • Bunların dedeleri de böyleydi. Alayı harakirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Saki olmasın o

Yok hocam ya söylenişi saki gibi bişey olabilir ama hiç duymadım saki diyen hep sake olarak bildim ben;
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Sake

• Kamikaze saldırıları cephane eksikliğinden dolayı gerceklestirilimis hem adamlar vatanları için ölmüşler niye aptallık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.