Şimdi Ara

2. el araba aldıktan sonraki masraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 93-94 model lada samara 95-96 şahin 90-92 model bi brodway bakıyorum arac almaya karar verdim bu verdiğim modellerdeki araçlardan birini alsam aldıktan sonra masraflarım ne olur üzerime alış ( Ruhsat, Müşavirlik Hizmetleri, Bilgi Kaydı, Çalıntı Kaydı, Polis Bağışı, Dosya Çekme gibi ) ayrıca sigorta masrafı, varsa diğer masraflar toplam kaç liraya patlar bilmediğim diğer masraflarda dahil ortalama nasıl bi rakam çıkar ??

• aracı almak için notere gideceksiniz. eğer satışına engel borç vs bir durum varsa ekrandan satış izni çıkmayacaktır. herhangi bir engel yoksa 2014 için yaklaşık 100 lira noter masrafı ödenecek. 2015 de en fazla 110 lira olur. ruhsatın bir yaprağını hemen alıyorsunuz. diğer yaprağı adresinize gelecek 5 lira posta ödemesi var. trafik sigortasını yaptırdıktan sonra kendiniz trafik şubeden alırsanız masraf yok. trafik sigortası araç plakasındaki ile ve ruhsat sahibi yaşına göre hesaplanır. 150 lirayla 650 lira arasında çıkar. büyük şehir plakaları daha çok sigortası tutar. 34-06 gibi.
    yukarıda saydığınız modellerin en fazla yıllık 100 lira motorlu taşıt vergisi var.
    2 yılda bir tüvtürk muayenesine girmesi lazım. 160 lira civarı. bu kadar.
  • Noter 101. 2015 111. O 1 lirayı niye alırlar bilmiyorum.

Sigorta ttahmini 300-400
    Bi de yıllık vergidi 100-150

Bende öyle hesağlıyodum. Hesaba göre olmuyo. Akdıktan sonra ister istemez bakım masrafları da çıkıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer plaka değişikliği olursa fazladan 140-150 civarı bir para çıkıyor cepten. Sigorta olayı arkadaşların dediği gibi yaşa, daha önce kaza yaptı mı yapmadı mı durumuna ve plakanın kayıtlı olduğu ile göre değişiyor. Yaşın 30 dan küçükse ve plaka 34 ise 500 civarı çıkabilir
  • kendi yaptığım masrafları sayayım.

noter. 100
    kışlık lastikler 500
    triger değişim (her araba aldığımda değişirim isterse yeni değişti densin) 150
    yağ - su - antifiriz - filitreler - silecekler vs 100

toplamda 850 lira masraf ettim.
  • Sigorta konusunda yardımcı olabilirim. 22 sigorta şirketi ile çalışıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.