Şimdi Ara

2000 ASTRA CD HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 astra cd 35000 km 18000 ytl ye alacağım nasıl bir araç nasıl bir fiyat. cd kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim. araç çok temiz. herşeyi orjinal. ben bu araca tüp takacağım aldıktan sonra tüple kullanmış olanların da yorumları olursa memnun olurum. şimdiden teşekürler..

• Dostum eğer dediğin gibi temiz bi arabaysa kaçırma derim zaten km yapmamış araba az daha pazarlık yaparsan 700-800 aşağı alabirilirsen daha iyi olur bende bu aracın 2001 modeli var elegance versiyonu zaten herşeyi aynı cd ile 2001 den itibaren elegance diye çıkmaya başladı gerçekten süper arabalar halada biniyoruz eylülde 9 sene olucak ve daha en az 5-6 sene de bineriz gibi geliyor tüpdede kulannana arkadaşlar soruları olmadığını duymuştum ama fazla km yapmıycaksan tüpe girme derim ben ama yılda en az 15.000 km yapıcaksan tüp taktır ve uzun yıllar binersin bence
    quote:

Orjinalden alıntı: nonseyyah

arkadaşlar 2000 astra cd 35000 km 18000 ytl ye alacağım nasıl bir araç nasıl bir fiyat. cd kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim. araç çok temiz. herşeyi orjinal. ben bu araca tüp takacağım aldıktan sonra tüple kullanmış olanların da yorumları olursa memnun olurum. şimdiden teşekürler..

• fiyatı aşağıya çektirmeye çalış.
  • Fiyat abartı fazla arkadaşım.Bence o adama hayırlı işler bile dileme.
  • arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, araç bana da pahalı geldi bi de bu tüp olayı olacak bakalım hayırlısı.
    tüplü astra cd kullananların yorumları olursa sevinirim..
  • üstat araba temiz ama o kadar para verme 16000 ederi
    hele bide tüpsüz hiç yaklaşma
  • bende tüplü 2001 comfort var çok cd aradım ama fiyatlar seninde yazdığın gibi çok uçuktu

şu an ki arabam tüplü ve çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede astra g araç vardı tanıdığa satmıştım lpg takmış 2.5 yıldır sorunsuzca kullaniyor
    lpg vw sınıfı araçlarada sorun yarattığını duymuştum astrada 0 sorun
  • bende de 2001 astra cd var. gayet memnunum. fiyatı da bence yuksek sayılmaz. arabanın km si cok dusuk cunku. bence g kasalar daha iyi zaten. temiz kullanılmışsa neden olmasın. benimki tüplü değil. ama bence de senede 10000- 12000 den fazla yapmayacaksan tüpü düşünme. ayrıca tüp de zamlanır yakında bence mazot gibi
  • aracım kmsi çok düşük!!! iyice araştır dikkat et
    tüp konusundada opellerde verimli oluyor.
    araç bakarken tüpü takılmış, ruhsata işenmiş TAM sorunsuz araçlarda bakabilirsin.
    çünkü tüpü yatırmak, sorun varsa gidermek, işletmek stres yapabiliyor.
  • Bende de 1999 model astra var çok memnunum benim ustam LPG tavsiye etmedi taktırmadım..Bu aracı üreten mühendisler benzine göre üretmişler beyni benzine göre uyarlanmış sen buna LPG takarsan Bülent Ersoy gibi olur demişti :)) 100 - 120 TL benzin ile zaten 450-500 km yol gidiyorum şehir içi gerek duymuyorum LPG ye..
  • fiyat fena değil, biraz daha düşmeli kriz münasebetiyle
    lpg uyumu çok iyidir
    km bence orjinal değildir ama önemli olan arabanın temiz olması
    ben de aramıştım. biraz sert bi araba (süspansiyon,vites, direksiyon). opeller genelde öyle
  • bende 2001 astra elegance var geçen sene 18000 tl ye aldım senin arabanın edeceği en fazla 17000 tl dir
  • ya akıl fikir var ya 18 arac 2bınlırada tüp 20 bınlira gidin dizel arac alın 20 bıne daha iyi bide arac 9 yasında
  • Öncelikle km konusunda dikkatli olmakta fayda var kmsi çekilmiş olmasın,

modeli düşük ve km az olan yani halk arasında yatmış araba diye tabir edilen araç alırken umduğunuzdan farklı ve fazla masraf açabilir: Akü sorun çıkartabilir, lastikler bitik olması lazım veya çatlaktır eğer değişmediyse, kapılar kapalı durduğu için kapılar fitillere kendine göre şekil vermiştir(kullanılsa fitillerde esneklik olur ama uzun süre kapalı olduğu için) ön takım aynı seviyede araç durduğu için bir yere sürekli baskı yapacaktır buda gerek lastik olsun gerek amortisör(çalışmadığı için özelliğini kaybeder)olsun gerekse motor ve içindeki aksamlar hareketsizlikten kaynaklanan sorun ile karşı karşıya kalabilirsin.Araba çalışmadığı için zaman aşımından triger değişmesi gerekir km'ye bakılmaksızın,kaloriferi çalışmadığı için kmsi ne kadar düşük olursa olsun tam verimli bir biçimde ısıtmaya bilir,klima çalışmadığı için kompresörü ve keçeleri duran gaz sebebiyle çürümüş veya kaçırıyo olabilir aracın klima tesisatına baktırmakta fayda var.

Yukarıdaki saydıklarım başıma geldiğinden tecrübe sahibi oldum, kesin olmamakla birlikte arıza veya sorun çıkarabilecek durumlardır.

Bilginize....

• bence o fiyata kaçırma bizim 1999 opel astra g var km 200.000 de 19000 tl'ye isteyen çıktı ama 4 yıldır biniyoruz ve gayet memnunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.