araç 2003 fiesta. 110.000 de lacivert. 16.000 tl + noter ücreti de adamdan olmak üzere anlaştım. aracı tanıdıgım birine götürdüm sanayide. motoru km sine göre cok iyi dedi. kaportacı da geldi baktı. o da bel altında lokal boyalar var dedi. değişen bi ön tamponmuş. yani belaltı boyalı gibi birşey. direksiyon ise epey aşınmış durumda. o biraz kıllandırdı ama tanıdıgım kişi motor iyi diyince bişey demedim. adam haber bekliyor sabaha kadar. önerisi olan al ya da alma diyebilecek birisi var mı? yani en kücük yorum bile kıymetli şuanda. teşekkür ederim.
Tek takıntın direksiyon ise takılmamalısın bende aynı model fiesta sahibiyim ve yaklaşık 50.000 km'de direksiyonum soyulmuştu.
evet o biraz da kronik bir sorunmuş. peki bu belaltı boya olayı hakkında ne dersin? yani epey boya varmıs ama normal dedi bizim tanıdık ben olsam alırdım dedi. %70 boyalı gibi. onun dısında bi sıkıntı yok gibi. tabi bir de fiyat olarak nasıl bilmiyorum. ama antalya piyasası çok çok pahalı onu anladım.
The Exorcist
kullanıcısına yanıt
Neye göre normalmiş boya olması? Çizikten veya ufak hasarlardan dolayı boyandıysa sıkıntı olmaz, tabi işçiliğinede bağlı boya ölçümlerinden ne olup olmadığını ustan söylemiştir.
dizel mi benzin mi yazmamışsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme