ilan bu almayı dusunuyorum fiyat uygun geldi. ne dersiniz. daha iyi bir alternatif var mı
Bence fazla arkadaşım bu hafta Kartal pazarında 2006 Makyajlı 1.4 TDCİ vardı ve 27.500 KM de idi 17.000 yazmış pazarlıkla dahada inerdi bu. Arabayı kontrol ettim ondada boya felan yoktu.
quote:
Orjinalden alıntı: ExTReMee
Bence fazla arkadaşım bu hafta Kartal pazarında 2006 Makyajlı 1.4 TDCİ vardı ve 27.500 KM de idi 17.000 yazmış pazarlıkla dahada inerdi bu. Arabayı kontrol ettim ondada boya felan yoktu.
2006 27 500 se iyi fiyat. tabi geçmişi nedir. bu arabanın sadece tamponu değişmiş 1 parçada boya var. bir de bisey soracağım bu arabalarda abs yok mu. 2004 fiestalarda yani
quote:
Orjinalden alıntı: unofan06
quote:
2006 27 500 se iyi fiyat. tabi geçmişi nedir. bu arabanın sadece tamponu değişmiş 1 parçada boya var. bir de bisey soracağım bu arabalarda abs yok mu. 2004 fiestalarda yani
yanlış bilmiorsam 2004 fiestalarda abs opsiyonel bir seçenek olanıda var olmayanıda.
ilan bu almayı dusunuyorum fiyat uygun geldi. ne dersiniz. daha iyi bir alternatif var mı
ankara arabası bence normal temizse kaçırma
Sağ ön kapı gözüme çarptı bi bak incele biraz düşürtmeyi dene fiyatı.
quote:
aracın piyasası bu değilki. bu fiyata veriyorsa ya paraya sıkışıktır, yada araba da sıkışık bir şey vardır.
megane güzel o fiyata ama araba kazalı muhtemelen taklalı.
2 tane fiesta var onlar benzinli. bu size verdiğim link dizel.
digerleri de çok bildiğim arabalar değil. chevrolet rezzoyu da düsünmüyorum. linkleri verdiğin için teşekkürler.
şimdi beklesem daha da düser mi. çünkü ben kışın çok araba kullanmıyorum
2006 makyajlı kasa 1.4 benzinli 28000 de absli boyası değişeni olmayan ama tamponu kırık(bu halde de kullanılır) aytozu gri fiestayı 17000e verdim geçen hafta..
Bu araba opak beyaz 70küsurda direk şirket arabası yani ben almazdım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme