Şimdi Ara

2005 hb elegance alacagım. lutfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 2005 new astra elegance almak istiyorum. elegance modelini buldum butçeme uygun. fakat sormak istedigim bir kaç şey var. öncelikle hız sabitleyici varmı? bide bazılarında esp yazıyor bazısında yazmıyor. bu modellerde esp var mı yok mu? bide piyasası kaç ytldir? 2005 new astra 1.6 twinport elegance. bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. acele yazabilirmisiniz? bide alırsam tup taktırmak istiyorum. hangi marka daha uyumludur? şimdiden teşekkürler.

• ilk 2 soruna cvp vereyim.hız sabitleyici xenon paket varsa(xenon far cruise control park sensörü)mevcuttur.ESP ise ids+ paketi varsa mevcuttur.
    elegance modellerinde.
  • hayırli olsun ne diyelim
  • bende yakın zamanda 2005 model elegance easytronic vites xenon paketli bir astra sahibi oldum.fiyatına göre çok iyi bir araç.eğer bütçenizi arttırır ve biraz daha fazla yakmasını göze alırsanız golf biraz daha iyi bir araç.

bence benzinli alıp lpg taktıracağınıza 1.3 dizellerden alın daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasmak

evet 2005 new astra elegance almak istiyorum. elegance modelini buldum butçeme uygun. fakat sormak istedigim bir kaç şey var. öncelikle hız sabitleyici varmı? bide bazılarında esp yazıyor bazısında yazmıyor. bu modellerde esp var mı yok mu? bide piyasası kaç ytldir? 2005 new astra 1.6 twinport elegance. bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. acele yazabilirmisiniz? bide alırsam tup taktırmak istiyorum. hangi marka daha uyumludur? şimdiden teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla easytronic Astralarda ESP standart. Piyasası aracın temizliğine göre değişir. Mesela 2004 model Elegance easytronic 50000'deki aracımızı 24,000'e aldık.

Senin alacağında en fazla 25.000 26.000 YTL olsun.
  • arkadaslar 2005 model astralarda ön arka disk fren mı? bide 60000 km civarında triger seti degiştirmek gerekiyormus heralde. yanlış mı biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasmak

arkadaslar 2005 model astralarda ön arka disk fren mı? bide 60000 km civarında triger seti degiştirmek gerekiyormus heralde. yanlış mı biliyorum.

Ön disk arka kampana.
    60.000'de triger değişir benzinlilerde, dizlellerde değişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.