Bildirim
2005 HONDA ACCORD 2.0 OTOMATİK VİTES ALINIR MI
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Passat :D
Accord iyidir genelde parça sorun olmaz diye düşünüyorum fakat yakıt 2.0 ve üstü olduğu için tabii biraz üzer -
accordla kıyas edebilecek 1.6 motor max:35.000 tl ye alınabilecek araba var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
accordla kıyas edebilecek 1.6 motor max:35.000 tl ye alınabilecek araba var mı
Passat 1.6, Ford Mondeo 1.6 Titanium/Trend (hangine para yeterse), Opel Vectra 1.6...
Mondeo 1.6'yı düşün 125hp, 160Nm'lik motorun performansı fena değil, kullandım 1 kez. LPG uyumu dar var... -
accord 2.0 al tüp taktır.hiç düşünme accordun görünüşü bile yeter... -
hocam accord sınıfının fiyat performan olarak en iyi arabalarındandır. LPG ile harikalar yaratırsınız. Estetik olarakta 10 numara. Gidip C sınıfı araç almayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 5 Mayıs 2010; 20:45:54 > -
accord gerçekten çok güzel bir araba performans olarak diğer 1.6larla onu yakalayamazsınız accord+lpg iyi bir seçim olur -
atsuma sen araba alamayacaksın.... -
bahsi gecen honda larin yakit tuketimini bilen varmi.honda motorlarin cimri oldugunu duymustum.otomatik+2.0 sakin kullanimda 10 litrenin altina dusuyormu?maksimum ne yakiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
atsuma sen araba alamayacaksın....
Bence fazla düşünmeden bir model alın,yoksa kafanız gittikçe karışacak.
@muhammedda
Şehiriçinde 10 lt'nin altına inemez,çünkü tam otomatik vites kullanılıyor bildiğim kadarıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
atsuma sen araba alamayacaksın....
Bence fazla düşünmeden bir model alın,yoksa kafanız gittikçe karışacak.
@muhammedda
Şehiriçinde 10 lt'nin altına inemez,çünkü tam otomatik vites kullanılıyor bildiğim kadarıyla.
şehir içi 10 litreyi gözden çıkar kullanan arkadaşlarda bu değerden bahsediyordu -
Hocam alınır alınmasına da, yanlış anlama , ben foruma 1,5 2 sene evvel araba almak için kaydolmuştum.O zamandan beri araba kıyaslıyorsunuz.
Kıyasladığınız arabaların çoğu kasa değiştirdi "Civic HB,Jazz vs."
Artık alın da ,bu kadar stresi yaşamayın boşuna. -
beyler haklısınız
kusura bakmayın
güzel mesajlarınız ve ilginiz için teşekkürler
bu arada 1.6 lt tam otomatik c sınıfı accordla mukayese edilebilecek araba var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr
Hocam alınır alınmasına da, yanlış anlama , ben foruma 1,5 2 sene evvel araba almak için kaydolmuştum.O zamandan beri araba kıyaslıyorsunuz.
Kıyasladığınız arabaların çoğu kasa değiştirdi "Civic HB,Jazz vs."
Artık alın da ,bu kadar stresi yaşamayın boşuna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
beyler haklısınız
kusura bakmayın
güzel mesajlarınız ve ilginiz için teşekkürler
bu arada 1.6 lt tam otomatik c sınıfı accordla mukayese edilebilecek araba var mı
Yok.Tam otomatik kaç tane C segmenti araç var ki. -
tam otomatik derken triptonik vites de olabilir -
atsuma sonunda aracını aldı beyler.
En doğru tercihini yaparak Accord aldı.
Aklın yolu bir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TcpIp
atsuma sonunda aracını aldı beyler.
En doğru tercihini yaparak Accord aldı.
Aklın yolu bir.
Hakikaten aldıysa çok sevineceğim,sanırım forumumuzda en uzun sürede karar veren kişi oldu.
Güle güle kullansın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X