Bildirim
2005 jeep Cherokee Limited 2.8crd
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Abs ve motor ariza isigi yaniyor , sensor degisimi yapilacak onemli bir sey degil dediler . Ariza kronik olabilir mi , ilerde tekrar etme olasiligi yuksek midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam almazdım, motor arıza ikazı ve abs önemli şeyler, en iyi ihtimalle abs beyninde problem olsa yenisi 1500-2000 civarıdır, motorda da ne problem var bilinmiyor, basit bir sensör olsaydı satıcı onu yaptırırdı bence. Size tavsiyem bu tarz araçlar almak yerine model yılı yüksek bir araca yönelin, ya da daha temizine bakın. -
Expertiz için İstanbul yolunda A city yanındaki sanayide Bosch'un yeri var hemen girişe düşüyor zaten bulursunuz. En iyi orası bakıyor.
Satici basit sensor arizasi oldugunu soyluyor , yaptirip verecekmis ama bilemiyorum
Tesekkurler
arızayı sildirecek satacak... sakın alma -
Eğer arıza var ısik tekrar yanmaz mi? Su an ışık yanmiyorMuş 5-10km gittikten sonra yanıyor dedi. Bu tip araçlarda kronik bir arıza olabilir mi ? Sensör ile ilgili olabilir mi?
sen kafaya koymussun zaten alıcan kardeş... hayırlı olsun -
elınde patlar baska bak -
Hocam arıza lambasını bile yazılımla iptal ederler seni alıcı olarak gördülerse, karar sizin ancak neden sorunlu bir arabaya bu kadar takıldınız, başka yok mu bu arabadan ? -
Cok takilmadim da satici soylemeden de satabilirdi , oto testte ne cikarsa onu bilebilirdim .
Amerikan araclarinda km sayaci mil uzerinden gidiyormus galiba , bu durumda 160bin mil olmasi ve kafamda deli sorular sebebiyle vazgectim .
quote:
Orijinalden alıntı: uyarserdar
Cok takilmadim da satici soylemeden de satabilirdi , oto testte ne cikarsa onu bilebilirdim .
Amerikan araclarinda km sayaci mil uzerinden gidiyormus galiba , bu durumda 160bin mil olmasi ve kafamda deli sorular sebebiyle vazgectim .
Bence iyi yaptınız, hayırlısı olsun hakkınızda. -
quote:
Orijinalden alıntı: uyarserdar
160.000 km de fiyat 50.000TL jeep cherokee limited 2.8crd alinir mi ? Bu araci kullanan varsa iyi yada kotu yonleri hakkinda bilgi verebilirmisiniz . Ankara da bu araci exper yaptirbilecegim guvenilir yer onerebilirmisiniz .
Bizde zamanında şekline aldanıp bakalım dedik ama test ettiğimiz gibi dönüp gittik. Malzeme kalitesizliği olsun, yalıtım olsun, kullanım şekli olsun insana traktöre binmiş izlenimi veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
160.000 mil mi 260.000 km yapıyor o aracı 50.000 Tl'ye alsaydınız gerçekten benim bile buradan içime otururdu. -
İnsallah , sonra kafayi vurmaktansa hic riske girmeye gerek yok
Km ye cevirmemistim ama 260.000km ediyorsa cok sikinti olurdu , agir bakim ve metal yorgunlugu vs
Benimde zaten tipi ve arazi kabiliyeti vs sebeblerden cok istemistim nasip degilmis .
arızalı araçla uğraşmayıp sazan avına çıkmışlar -
Arazi icin aliyorsaniz niva alin gecin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X