Şimdi Ara

2005 model Citroen C3 u satıp max 30.000 tl ye hangi arac alinabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. 2005 model Citroen c3 1.4 hdi sx model arac sahibiyim. Aracimi ailem sıfır olarak almıştı daha sonrada ben kullandım. Aracta kaza yok, boya olarakta tamponlarda ufak surtmeler var hepside kaskonun mini onarimindan yapildi. Aracima hala kaskolu olarak biniyorum. Esimin calistigi kurumdan birisi illa araci bana ver diyor. 22.000 tl ye hemen aracimi alacak. Bende uzerine 8.000 tl koyarak aracin modelini yenilesem mi diyorum. Cunku artik 2005 model bir arac yavas yavas sorun vermeye baslayacak, hafiften güneş solmasida basladi. Yoksa hic satmayip devam mi etsem bu aracla cok kararsız kaldim. Bir onceki kendi aracim c elysee y di ve bir is icin sattim sıfır almıştım 4.500 tl zararla sattım. Sirket aracimda 2012 linea surekli kullaniyorum aslinda guzel arac ama guvenlik benim icin onemli 2 yasinda bir cocugum var. 30000 tl civarina chovrelet cruze mu alsam diyorum. Ornekhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-68000de-temiz-sorunsuz-360921555/detay

Siz degerli forumdaslar elimdeki araci satmayi mi onerirsiniz yoksa modeli yuksek c3, fiesta, cruze gibi bir arac mi almalıyım? Baska onerileriniz ne olabilir? Bir de cruze da tuple cok sorun yasarmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar onerisi veya tavsiyesi olan yok mu yarin kararimi vermem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze alma imkanınız varsa alın, c3 veya fiesta ile karşılaştırılamaz bile. Ama ilandaki araç 113 beygirlik versiyon, ilan sahibi 124 yazmış.
  • Valla hocam ilk sahibiymişiniz, anladığım kadarıyla arabaya dair ciddi bir sorununuz yok şu an c3'ü satıp 30 bin civarında içinize sinebilecek bir araba bulabileceğinizi sanmıyorum piyasa felaket uçmuş durumda ama tabi yine de bi mitsubishi coltlara bakabilirsiniz hala güzel fiyatlara temizleri bulunabiliyor.
  • Bende 2004 C3 sahibiyim. Km 200bini gecmediyse masrafi yoksa 23den assagiya satmayin derim. Bizde sıfır dusunuyoruz nasip bakalım

• Dizel c3 u satip yerine 30bine aldigin araba mutlu etmez hocam

• Hocam sorunsuz arabani satip 30.bine yinr 2. El en az 6 yasinda araba alacaksin.Bence hic heyecana gerek yok.2. el 40.000 altina dogru duzgun araba kalmadi artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar tavsiyelerinizi dinleyip en azindan 1 yil daha araci satmamaya karar verdik. 30.000 civarina az km kazasiz arac bulmakta gercekten zormus. Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.