Şimdi Ara

2006 Megane 2 Geç Marş Alma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler 2006 model 160 binde Hb otomatik lpgli Megane 2 aracım var. dönem dönem geç marş alıyor. bazen 2. 3. seferde alıyor. genelde uzun süre durduğu zaman yapabiliyor, gün içinde pek yapmıyor. mesela dün öğlen aracı çalıştırdığımda normal çalıştı. AVM otoparkına bıraktım 2 yada 3 saat sonra tekrar çalıştırdığımda 2. seferde çalıştırabildim. kam mili sensörü yeni değişti. krank semsörü yada kaptörü'nden ya eksantrik kasnağından yapabilir deniyor onları değiştirtmedim henüz ama arıza kodu bunlarla ilgili yok. ancak "Gaz Emisyonunu Kontrol Ettir" arızası var. başına gelen varmı çözümü bilen yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba, benim 2005 megane2 dinamik dizel aracım var. Son günlerde marşa bastiğimda çalışmıyor ve anahtarı cektigimde yağmur sensörü gibi bazı kısımlarda çalışmaya devam ediyor. Anahtar işlevini tamamen kaybediyor, bir müddet sonra tekrar denedfiğimde çalışıyor, sorunla karşılaşan var mı yada sorunun çözümünü bilen var mı, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonizci68 -- 28 Ekim 2019; 23:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.