Şimdi Ara

2007 Audi A3 Düşünüyorum Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor çok tutulmayan lpg ile uyumsuz olan 1.6 motor sanırım.Bunların fiyatları nedense uygun oluyor.Geçen 2.0 FSİ vardı evin orada 34.000 TL'ye bırakıyordu aracı.
  • Tüketim fazla diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Motor çok tutulmayan lpg ile uyumsuz olan 1.6 motor sanırım.Bunların fiyatları nedense uygun oluyor.Geçen 2.0 FSİ vardı evin orada 34.000 TL'ye bırakıyordu aracı.

Aynen oyle hocam. Hem performans olarak bı numarası yok,.hem de tüketim değeri olarak. LPG de olmuyor. Olsa bile hem cok.pahalı hem de belli devırlerde benzınle calısıyor.
    A3 u tâvsıye ederim, ama ya 1.6 102 hp olanı alın LPG ıle kullanın, ya da 1.4 Tsı olanı alın. Fsı den az, 1.6 lpg den cok yakar ama yaktıgını da değer.

• Az kilometre yapıyorsan alınabilir. Lakin bu araç hasar kayıtlı, "büyük kazası yok şaşide eğrilik yok yürürü iyi" demek önden sağlam kazası var demektir.
  • bende a3 istiyorumda 1.6 hitler 102 hp lpg ile uyumlu ben performans olarak degıl gorunus olarak cok begenıyorum zaten şehir içinde redline girip cıkacak adam degilim ama 2004 ten sonra makyajlı kasalar 28 den baslıyor nasıl iş anlamadım bide 3k yani ne esprısı varda bu kadar fahiş fiyat anlamıyorum coluk cocuk aile arabası olsa neyse dıycemde
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    bide böyle tipler türedi, aracın fiyatı niye düşük çünkü acelem var ondan ucuza satıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 102liklere bakın fsilara tüp takamazsınız ama her ikiside her halukarda çok hantallar.Konfor keyif yol tutuş muazzam.Yakıt olarak ben 1.6 102lik ile lpgsiz 11.5 lt falan yakıyordum hiç kasmadım az yaksın diye.Şanzuman'ı motoru bence ömürlük.Ama ilandaki aracı şasiden bi donanım sorgulatın bence cam tavan falan sanki önde bixenon varmışda kaza sonrası bütçe yetmemiş halojen takılmış gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.