Merhaba son 2 haftadır kasislerden geçerken yaylanırken gıcırtı sesi geliyor. ne yapmalıyım? |
2017 POLO kasis gıcırtı sesi
-
-
Trim sesi giibi mi hocam ? Değil ise amortisörlerden, kule başlarından ya da alt takımdan kaynaklı olabilir ama yüzde 85 süspansiyondur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam trim sesi değil, süspansiyonlardan geliyor sadece yaylandıkça.
-
Vagın klasik sesidir. Bu zamana kadar gelmemesi ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam takur tukur ses geliyormu
Karyola gıcırtısı, klasik tabla burcu sorunu Vw'lerde.. yağlanır, çözülmezse tablalar değişir. amortisör takozları da yapabilir.
-
Bunlar ses yapar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam viraj lastiği sesi
bende de var ve kronik
-
hocam 5 ay boyunca yoktu bence süspansiyonlardan
-
hayır sadece kasislerden geçerken gıcırtı
-
Viraj lastigi asindiysa direksiyon cevirince gelir
Salıncak burcu sorunu klasik vw arızası golf 7 lerdede sıkça görülür yağlanır yada burç değişir pahalı bir olay değil.
Ben arada sıvı gresle yagliyorum araç golf 7
Bu arada soguk havalardan olabilir bizdede basladi
Evet hocam bence de soğuktan hava buz gibi
benim de sağ ön taraftan hafif bi tak-tuk şeklinde ses geliyor kasisten geçerken. çukurlarda gelmiyor. araç 2022 skoda fabia 1.5 tsi.
-
Hocam sorunuzun büyük oranda cevabı viraj demir lastiği. Arkadaşların da bahsettiği gibi vagda kroniktir. 1 ay önce el pahalısından (lemförder) gidip taktırdım ses epey azaldı ama yine de tamamen kesilmedi. 3-4 dereceden soğuk havalarda bir süre yapıyor bu sesi. Diğer ses yapacak ihtimalleri ben de bilemiyorum komple elden geçirmek lazım sanırım tamamen ses kesmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 22 Ocak 2024; 0:45:1 >
Şu sıralar kesildi yok gibi birşey. Soğuklardan dolayı yaptığı anlaşılıyor o zaman. kasislerden geçerken karyola sesi
-
Benim accent era da başıma gelmişti aynı durum. Yağmur falan yağarken aracı kullandıktan sonra yıkatmadan sürdüğümde kasislerde çukurlarda gıcır gıcır ön takım ötüyordu. Neyse işte sanayiye yolum düşmüştü dedim hazır gelmişken bunu da aradan çıkaralım falan derken arabayı lifte kaldırdık alt takımlara baktı usta hiç sıkıntı yok dedi o ses yapsa yapsa rot başların eskiye benziyor toz pis kaçmıştır ordan yapar dedi. Getirdi wd-40'ı iki tarafa bir sıktı sıkış o sıkış ses kesildi ama bir sonraki yağmura kadar. :)
-
klasik
bir ustaya uğrayın sanayi, servis
rica edin, yağlasın...
varsa koltuk altı roll on sürsün her süsmede mis gibi koksun ortalık...
şaka bir yana yağlatın... ben şahsen 2-3 ayda bir kontrol ediyorum...
ses yapmaz...
-
Audi a4 b8 kasada da gacur gucur geçiyoruz kasislerden. Senelerdir düşük model - yüksek model, alt sınıf - üst sınıf bunu çözememek bayağı ilginç :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vagın klasik sesidir. Bu zamana kadar gelmemesi ilginç |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X