|
Bildirim
Arka farları tüm markalar ninja kaplumbağalara çevirneye başlamıştı zaten, mercedes bu modelde “neden önden de benzemesin?” demiş ve bu felaketi ortaya koymuş. Arkadaş elektrikli yapıyosunuz diye niye araçları kumandalı arabaya çeviriyorsunuz, insan gibi “normal” bir elektrikli arabaya binemeyecek miyiz.
|
Muhtemelen piyasadaki en verimli elektrikli otomobil (mini elektrikli araçları hariç tutuyorum). 85 kWh kullanılabilir batarya ile 792 km WLTP menzil sunuyor. Bu rakamlara göre 10,7 kWh/100km tüketimi var, Model 3'ten bile iyi. Mercedes dersine iyi çalışmış.
|
Aerodinamiğinden bahsetmiyorum hocam. Farlar, stop lambaları çok kötü. Normalde Porsche'lardaki, Mazda'daki bütünleşik stoplar çok hoşuma gider, Togg'dakini de seviyorum. Ama bu ucube bir tasarım bence. Ayrıca dertleri sürtünme katsayısı olsa jantlar da kapalı olurdu diye düşünüyorum:
![]() Ayrıca tamponda dev Mercedes logosu ve kaputtaki logo da artık yetmiyor, ızgaraya bir sürü logo koyup ışıklandırıp, farları ve stopları da Mercedes logosu şeklinde yapalım demişler. Keşke bir de tamponların altına doğru Mercedes kayan yazısı da koysalarmış; böyle markası pek anlaşılmıyor (!). ![]() |
Farkli görünsün diye degil. Tasarimda sürtünme katsayisini ne kadar alta çekerlerse okadar menzil anlamina geliyor. Klasik içtenyanmali araçlar kadar rahat düṣünemiyorlar tasarlarken. Özellikle Eqe Eqs ve yeni Cla da bunu daha bariz görürüyoruz ve Km yede yansiyor…
|
Güzelim CLA ne hale gelmiş... Yazık...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 14 Mart 2025; 03:13:54 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Stopları beğendim, ön kısım daha iyi olabilirdi. İçini beğenmedim eski cla içleri daha iyiydi. |
Şu ekranı sağa sola uzatmış, koymuşlar arabaya. ![]() |
|