Şimdi Ara

207lerden hangi aracı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20000-23000 lira civarı araç bakıyorum linklerdeki araçlardan hangisini önerirsiniz? Ya da başka modellerde önerebilceğiniz araç varsa fikrinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz-2007-pejo-207...kredi-kartina-12-taksit-imkani-120051212/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-fabrikadan-yeni-sahibine-119265982/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muksin26 -- 30 Mart 2013; 16:41:19 >

• O yeşil olanın aynısı var bende de :)

2 seçenek arasında ben yeşil olanı derim sırf 1.ci ilandaki direksiyon kaplaması yüzünden...
  • motor olarak da aynı araç mı? aynısı ise yakıt durumu nedir? lpg ihtiyaç var mı sence
  • sizinki motor olarak da aynı araç mı, aynısı ise yakıt durumu, lpg ihtiyaç var mı, performans vs hakkında bilgi verir misiniz? Daha önce hiç peugeot kullanmadığım için hiç bir bilgim yok pejolar hakkında.
  • Beyaz araç motor olarak benim aracımla aynı 1.4 motor 70 beygir yakıt sarfiyatı çok güzel cep yakmıyor. Ama yeşil olan benzinli benim araç dizel. Aynı aracın sunrooflusu var arkadaşımda o çok yakıyor diye lpg taktırdı araç kendi kasasına göre seri ama pek fazla bir şeyler beklemek yanlış olur :)
  • 1.4 HDI Trendy kullanıcısıyım. O beyaz araç Trendy donanım da olsa ekstradan sis farı takılmış ve Premium donanımın jantları takılmış. İyi bir araca benziyor. Yerinizde olsam 1-2 bin TL fark için dizel alırdım ve öyle yaptım.
  • İlk araçta direksiyon kaplaması var soyulduğu için yapmişlardır yoksa kimse o hale getirmez direksiyonu minibüsçü değilse :))

Km düşürme ihtimali çok yüksek bence

İkinci ilanda trabzonda kullanılmış bilemiyorum araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HANGİ PUNTO
    14 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.