Şimdi Ara

22.500 E PEUGEOT 207 ALIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araç 92.000 km de, dizel, sağ kapıdan darbe almış, servisde 364 liraya onarılmış, başka bir sorunu yok, 1-2 ufak tefek lokal boya var.

araç bu fiyatı hakediyor mu ? araç servis bakımlı, ama ne gibi sorunlar çıkartabilir ?

selamlar, saygılar.

not: başka araç mı bakayım, bu aracı alayım mı ?

• 14 kişi bakmış ama kimse cevap vermemiş, lütfen duyarlı olalım arkadaşlar.

bugün bana, yarın size.
  • Merhaba, aracın model, motor ve donanım bilgilerini de paylaşabilirseniz fikir verebilirim.
  • bence iyi fiyat kaçırma derim. kapıda işlem olsa ne olcak arabaya binmek için alıyosun.
  • 2007 model.

dizel.

92bin km

1.4 70 hp

donanım konusunda standart . 2 airbag falan
  • Fiyat normal hocam, ucuzda değil pahalıda.
  • arkadaşlar tramerdan sorguladım.

gelen mesajı aynen yazıyorum. aracı alayım mı, almayım mı ? söyleyin.

"Kayitlarimiza gore ****0526 SasiNolu aracin 3 adet hasari mevcuttur.HSR1:28/09/2010, Carpma HSR2:17/03/2010, Carpma HSR3:24/06/2008, Carpma, 363,49TL."

noktası virgülüne aynı yazdım.

adam sadece kapıdan darbeli, onuda 363 liraya yaptırdık demişti, diğer 2 kazadan bahsetmemişti, ne yapayım ? yardımcı olun.
  • İyi sabahlar,

Bence vazgeçin bu işten, acele etmeye gerek yok daha uygun daha iyisi elbetteki düşer. sabretmek iyidir
  • az önce vazgeçtiğimizi söyledim. selamlar

yeni araç bulunca tekrar danışacağım size :)
  • Umarım gönlünüzce olur, bol şans
  • Arkadaşımın doktor olan eniştesi dizel Peugeot 307 aracını satıyor. Siyah renk, comfort donanım, 85.000 km sadece bir kapısında boya varmış. Gerçi bende gördüm arabayı, temiz ve diri duruyor. Detayları arzu ederseniz öğrenip size gönderebilirim.

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakkas. -- 30 Temmuz 2011; 15:41:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.