Başlangıç ağırlıkları; Bench press : Boş bar Squat : 10 kg (smith mac) Deadlift : 40 kg ohp : 5 kg ( kısa barla yapıyorum) Sol kol : 32 cm Sağ kol : 31,5 cm Kilo : 76,5 Şuan Bench press : 45 kg Squat : 50 kg Deadlift : 90 kg ohp : 25 kg ( kısa bar) Sol kol : 35,5 cm Sağ kol : 35 cm Kilo: 75 3 aydır ağırsağlamın haftada 3 günlük 5x5 programını yapıyorum izole olarak biceps hareketleri yapıyorum bazen. Barfiks dips ağırlıksız 3x8 . Squat dizlerimde ağrı yaptığı için 1 aydır ağırlık artıramadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLessNess -- 9 Ocak 2024; 9:13:52 > |
3 Aylık Değişimim | 5x5

-
-
Güzel gelişim olmuş tebrik ederim.Ben de yapıyorum 2 hafta bitti daha önce geçmişim olduğu için başlangıçta çok düşükle başlamadım bakalım hayırlısı zorlanmaya başladım şimdiden.Ayrıca göbek çevrem yağlı biraz az kalori alarak diyet yapıyorum.Karın için antrenman yapıyor musun bu hareketler karnı da çalıştırıyor ama ayrıca yapıyo musun merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingfboluGüzel gelişim olmuş tebrik ederim.Ben de yapıyorum 2 hafta bitti daha önce geçmişim olduğu için başlangıçta çok düşükle başlamadım bakalım hayırlısı zorlanmaya başladım şimdiden.Ayrıca göbek çevrem yağlı biraz az kalori alarak diyet yapıyorum.Karın için antrenman yapıyor musun bu hareketler karnı da çalıştırıyor ama ayrıca yapıyo musun merak ettim.
Sağolun hocam. Valla şuana kadar hiç izole karın çalışmadım. Şekeri azalttığım için karın kasları belirginleşmeye başladı yavaştan. İzole olarak biceps curl hareketleri ve hip thrust yaptım şimdiye kadar. Ama plank yapmaya başlayacağım haftada 4 güne çıkarmayı düşünüyorum programı beslemeyi ayarlayabilirsem. Kilo almaya çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel gelişim hocam ben de başlamayı düşünüyorum stronglifts 5x5 sonra 3x5 veya texas method sonrasına bakarız :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X