Şimdi Ara

3D Film için Türkçe Ses Dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Ben Jurassic Park 3d film indirdim ama Samsung Smart TV'm malesef 3d altyazı desteklemiyor.Bilgisayarı bağladığımda ise düşük bir görüntü kalitesi alıyorum.Sormak istediğim ben filmime türkçe dublaj indirip (harici bir ses dosyası olarak) bunu kullanamazmıyım ?

• aykutti kullanıcısına yanıt
    Yapılır hocam çok da kolay. Mkvmerge programıyla mkv uzantılı videolara ses veya altyazı gömülebiliyor. İsterseniz altyazıyı gömün orijinal dilinde izleyin isterseniz Jurassic park türkçe ses dosyası diye aratın bulun nette kesin vardır eski film çünkü :) bu arada 3 boyutlu altyazı gömme diye de bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

Yapılır hocam çok da kolay. Mkvmerge programıyla mkv uzantılı videolara ses veya altyazı gömülebiliyor. İsterseniz altyazıyı gömün orijinal dilinde izleyin isterseniz Jurassic park türkçe ses dosyası diye aratın bulun nette kesin vardır eski film çünkü :) bu arada 3 boyutlu altyazı gömme diye de bir şey var.

Öncelikle cevap için sağolun . 3D altyazıyı videoya gömünce kalite kayboluyor mu ? Ayrıca nasıl yapılıyor
  • aykutti kullanıcısına yanıt
    Bense smart tv yok malesef hiç deneyemedim. Ama 3d subtitler yazılımıyla yapılıyormuş forumda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_57896208/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.