Şimdi Ara

4730 sıralamaya gs sosyoloji geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl? @JusteMilieu konuma cevap yazmıştı ama biraz çorba edip bilkent turizm boun pdr falan da sormuştum tekrar bilgi almak istiyorum hazırlık ve kariyer imkanları hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube’da gs hazırlık hakkında güzel videolar var ayrıca sosyoloji okuyan birinin de videosu vardı. Bence ilgin varsa gs sosyoloji gayet iyi bir bölüm. Fransızca da işine yarayacaktır. Biraz akademi dışında kendi başına bir şey sunmaz ama yine de gsü ve 2 yabancı dil ile özelde çeşitli işler yapabilirsin, o kişiye kalmış. Akademide çok kolay fransa’da devam edebilirsin, erasmus ile neredeyse herkes gidiyor fransa’ya. Ayrıca hazırlık senenin sonunda fransa’da gönüllülük programlarına katılabiliyordun okul desteği ile şimdi ne durumda bilmiyorum.
  • Up

• Youtube’da gs hazırlık hakkında güzel videolar var ayrıca sosyoloji okuyan birinin de videosu vardı. Bence ilgin varsa gs sosyoloji gayet iyi bir bölüm. Fransızca da işine yarayacaktır. Biraz akademi dışında kendi başına bir şey sunmaz ama yine de gsü ve 2 yabancı dil ile özelde çeşitli işler yapabilirsin, o kişiye kalmış. Akademide çok kolay fransa’da devam edebilirsin, erasmus ile neredeyse herkes gidiyor fransa’ya. Ayrıca hazırlık senenin sonunda fransa’da gönüllülük programlarına katılabiliyordun okul desteği ile şimdi ne durumda bilmiyorum.

• Fransızcam yok. Fransızca öğrenmek tabiki zor olacak ama geçme oranı iyi galiba pek şikayet duymadım o konuda

Ama sosyolojiye biraz ilgim var

Birkaç isim birkaç eser biliyorum

Arkadaş çevremde baya felsefe konuşuluyordu

Tabi yeterli değil hazırlık döneminde belki bir sosyoloji okuması yapabilirim

sanırsam giriş için anthony giddens okuyorlar genel olarak sosyoloji bölümünde

İletişimle belki çap yapıp özel sektörde çalışmayı düşünürüm ya da yurt dışında yüksek lisans

• cipsea C kullanıcısına yanıt

twitter’da biri şöyle bi liste yapmıştı. gayet yetkin duruyor liste oradan bakabilirsin:

twitter
    Sosyolojiye bir başlangıç yapmak için, sosyolojinin meselelerini ve kuramlarını konu edinen şöyle güzel kitaplar var
    https://twitter.com/aslihaneceaydin/status/1691409142005542914?s=46

• akademisyenliğe yönel

• 4.3k ile girdim sanırım 5.5k civarı kapatmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boğaziçi felsefe de galiba 5 binlerde kapatmış

Kaçıncı tercihindi gs sosyoloji?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.