Şimdi Ara

65 bin 70 bin arası araç tavsiyesi 2.el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 ile 70 bin arası dizel otomatik sedan ne alınabilir en iyi, leon vardı sattım, sedan bir araç düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• 508
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

508
    Takipteyim
  • En fazla kaç yaş, kaç km, hangi sınıf, Ufak tefek boya vs fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

En fazla kaç yaş, kaç km, hangi sınıf, Ufak tefek boya vs fark eder mi?
    Aracı aldım arkadaşlar , 2016 Fluance icon dizel otomatik biraz aceleye geldi , hayırlısı bakalım

sizce nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbirangan

Aracı aldım arkadaşlar , 2016 Fluance icon dizel otomatik biraz aceleye geldi , hayırlısı bakalım

sizce nasıldır.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kaç binde ve ne kadara aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

sizce nasıldır.

Çok teşekkürederim , çok sağolun , 70000 TL. ye 14bin km de araç , nasıl sizce?
  • quote:

quote:

quote:

sizce nasıldır.

Alıntıları Göster
    berbat bi araç. fokus ve astra yerden yere çarpar.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    çok moral verdin o kadar mı kötü
  • Yeni alinmis fluence kullandim 400km kadar uzun yol s.ici karisik. arac genis ve konforlu yol tutus iyi. ancak otomatik vitesini hic begenmedim. dusuk hizlarda dipgazda tereddut yasiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Yeni alinmis fluence kullandim 400km kadar uzun yol s.ici karisik. arac genis ve konforlu yol tutus iyi. ancak otomatik vitesini hic begenmedim. dusuk hizlarda dipgazda tereddut yasiyor.
    bende tereddüdlüydüm alırken şanzıman konusunda bakalım neler yaşıyacağım , aceleye geldi biraz dedim ya , hiç aklımda yokken araç çok güzel geldi gözüme nedendr bilinmez içime biraz su serptiniz saolun, yakıt nasıl acaba?
  • quote:

quote:

quote:

sizce nasıldır.

Konforlu,genis, az yakan bir araç güle güle kullanın ben fluance in suspansiyon konforu bayılırım ancak yol tutuşu biraz zayıftır. Aldığınız fiyat ise bana göre bir nebze yüksek sanki biraz daha uygun bulunabilirdi. Ama bosverin bunları aracı almissiniz güle güle kullanın. Konuyu da bence şilin çünkü moralinizi bozabilirler.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürederim , aslında durum şöyle 4000 tl bir alacağım vardı almakta zorlandığım , hatta ümidi kestiğim ,66bine geldi yani bana karışık biraz yani, onun için aldım birazda, çok tutmıcam zaten büyük ihtimal yakın zamanda satarım b,raz b,neyim , beğenirsem kalır tabi. ince düşünceleiniz için tşkederim.
  • quote:

2009da çıkmış kaşgai yüksekliğindeki 3. dünya ülkesi arabaya 70bin tl iyiymiş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 6 Ağustos 2016; 13:52:16 >
  • Alinmis araca yorum yapilmaz. Gule gule kullanin.
  • quote:

çok teşekkürederim , aslında durum şöyle 4000 tl bir alacağım vardı almakta zorlandığım , hatta ümidi kestiğim ,66bine geldi yani bana karışık biraz yani, onun için aldım birazda, çok tutmıcam zaten büyük ihtimal yakın zamanda satarım b,raz b,neyim , beğenirsem kalır tabi. ince düşünceleiniz için tşkederim.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    tşkederim saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

2009da çıkmış kaşgai yüksekliğindeki 3. dünya ülkesi arabaya 70bin tl iyiymiş hocam

kısmet buymuş hocam aldık artık yapacak bişey yok öyle yada böyle binecez , sonra satabilirsem satarım napalım..
  • vbirangan kullanıcısına yanıt
    olsun hocam hayırlı olsun. otomatik değilse yakıtı koklar zaten. piyasa da hızlı.
    hileli jettadan iyidir belki gene de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.