Bildirim
65 bin 70 bin arası araç tavsiyesi 2.el
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
508 -
Takipteyimquote:
Orijinalden alıntı: Airapper
508 -
-
En fazla kaç yaş, kaç km, hangi sınıf, Ufak tefek boya vs fark eder mi? -
Aracı aldım arkadaşlar , 2016 Fluance icon dizel otomatik biraz aceleye geldi , hayırlısı bakalımquote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
En fazla kaç yaş, kaç km, hangi sınıf, Ufak tefek boya vs fark eder mi?
sizce nasıldır. -
quote:
Orijinalden alıntı: vbirangan
Aracı aldım arkadaşlar , 2016 Fluance icon dizel otomatik biraz aceleye geldi , hayırlısı bakalım
sizce nasıldır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kaç binde ve ne kadara aldınız acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Aracı aldım arkadaşlar , 2016 Fluance icon dizel otomatik biraz aceleye geldi , hayırlısı bakalım
sizce nasıldır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kaç binde ve ne kadara aldınız acaba?
Çok teşekkürederim , çok sağolun , 70000 TL. ye 14bin km de araç , nasıl sizce? -
berbat bi araç. fokus ve astra yerden yere çarpar.quote:
Orijinalden alıntı: vbiranganquote:
quote:
sizce nasıldır.
Çok teşekkürederim , çok sağolun , 70000 TL. ye 14bin km de araç , nasıl sizce?
Alıntıları Göster
-
çok moral verdin o kadar mı kötü -
Yeni alinmis fluence kullandim 400km kadar uzun yol s.ici karisik. arac genis ve konforlu yol tutus iyi. ancak otomatik vitesini hic begenmedim. dusuk hizlarda dipgazda tereddut yasiyor. -
bende tereddüdlüydüm alırken şanzıman konusunda bakalım neler yaşıyacağım , aceleye geldi biraz dedim ya , hiç aklımda yokken araç çok güzel geldi gözüme nedendr bilinmez içime biraz su serptiniz saolun, yakıt nasıl acaba?quote:
Orijinalden alıntı: acc04
Yeni alinmis fluence kullandim 400km kadar uzun yol s.ici karisik. arac genis ve konforlu yol tutus iyi. ancak otomatik vitesini hic begenmedim. dusuk hizlarda dipgazda tereddut yasiyor. -
quote:
quote:
quote:
sizce nasıldır.
Çok teşekkürederim , çok sağolun , 70000 TL. ye 14bin km de araç , nasıl sizce?
Konforlu,genis, az yakan bir araç güle güle kullanın ben fluance in suspansiyon konforu bayılırım ancak yol tutuşu biraz zayıftır. Aldığınız fiyat ise bana göre bir nebze yüksek sanki biraz daha uygun bulunabilirdi. Ama bosverin bunları aracı almissiniz güle güle kullanın. Konuyu da bence şilin çünkü moralinizi bozabilirler.
-
çok teşekkürederim , aslında durum şöyle 4000 tl bir alacağım vardı almakta zorlandığım , hatta ümidi kestiğim ,66bine geldi yani bana karışık biraz yani, onun için aldım birazda, çok tutmıcam zaten büyük ihtimal yakın zamanda satarım b,raz b,neyim , beğenirsem kalır tabi. ince düşünceleiniz için tşkederim. -
quote:
çok moral verdin o kadar mı kötü
2009da çıkmış kaşgai yüksekliğindeki 3. dünya ülkesi arabaya 70bin tl iyiymiş hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 6 Ağustos 2016; 13:52:16 > -
Alinmis araca yorum yapilmaz. Gule gule kullanin. -
quote:
çok teşekkürederim , aslında durum şöyle 4000 tl bir alacağım vardı almakta zorlandığım , hatta ümidi kestiğim ,66bine geldi yani bana karışık biraz yani, onun için aldım birazda, çok tutmıcam zaten büyük ihtimal yakın zamanda satarım b,raz b,neyim , beğenirsem kalır tabi. ince düşünceleiniz için tşkederim.
-
tşkederim saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
quote:
çok moral verdin o kadar mı kötü
2009da çıkmış kaşgai yüksekliğindeki 3. dünya ülkesi arabaya 70bin tl iyiymiş hocam
kısmet buymuş hocam aldık artık yapacak bişey yok öyle yada böyle binecez , sonra satabilirsem satarım napalım.. -
olsun hocam hayırlı olsun. otomatik değilse yakıtı koklar zaten. piyasa da hızlı.
hileli jettadan iyidir belki gene de
Benzer içerikler
- honda civic fc5 paket sıralaması
- peugeot 5008 yorumlar
- hafif ticari araç tavsiyesi
- astra j 1.6 benzinli
- renault kangoo 1.9 kronik sorunları
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X