Bildirim
7-8 ileri manuel viteslere bakışınız nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
60 model tır mı kullanıyoruz bucuklu,ara gazlı
Gereksiz. 6 ileriden fazla manuel de gereksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ileri, hadi en fazla 7 olsun. Gerisi abartı olur. Ne öyle kamyon gibi
6 ileri kiralık araç kullandım sarmadı beni hiç -
Tır mı kullanıyoruz hocam ne 8 ilerisi
6 ileri bile sehir icinde gereksiz(sehir disi icin sart)
7-8 anlamsiz olur
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Sen yine 1-2-3-6-8 vitesleri 1-2-3-4-5 gibi kullanabileceksin oldu mu sana 5 vites.
Yokuşta yada belli bir hızda hangi vitese takacağını şaşırdığın zaman da alacaksın 4e veya 7ye onlar onlar işini görecek o an ;)
Bunun kamyonda olması otomobilde olmasına engel değildir teknik heryerde tekniktir. -
Bana kalsa 9 vites olmali ama manuel degil.
Manuel devri bitti artik kabul edin. Kimse manuelin zevki baska demesin. 300+ hp araclar kullanmiyoruz sonucta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman 130 hp arkadan itiş araba kullananlarda arkadan itiş başka ya demesin veya 1.6 125 hp atmosferik kullananlar sesi yeter, devir çevirmesi yeter filanda demesin bu mantıkla. -
asil 5 ileri gereksiz. yetmiyor. en azindan bana yetmiyor. 5 ileri manuele ne zaman binsem araba bagirarak gidiyor. ya yavaslamam lazim yada bas babam bas.
kurtkoyden kartala vs gitmeye kalksaniz 6 ileri nedemek anlarsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
O zaman 130 hp arkadan itiş araba kullananlarda arkadan itiş başka ya demesin veya 1.6 125 hp atmosferik kullananlar sesi yeter, devir çevirmesi yeter filanda demesin bu mantıkla.
Arkadan itisle vitesi nasil bagdastirdin bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 vites arabaları şehir içinde 5. vitese kadarda kullanabiliyorsunuz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTalliCaLi -- 23 Mayıs 2017; 17:33:40 >
6 ileri manuel kullanıyorum ve hemen hemen 5. Vitesi hiç kullanıyorum. 5.vites sadece max hız denemelerinde işe yarıyor. Heleki 7-8 manuel tamamen gereksiz.
manuel vites bitmiştir. tr de kullanılmasının sebebi halkça biraz gariban olmamız, gelişmiş ülkeler standardında garanti hizmetine sahip olmadığımız için DSG arızaları gibi durumlardan korkmamız ve değişime ayak dirememiz. spor araç ve istisna durumlar dışında manuel vites bitmiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: copycat
manuel vites bitmiştir. tr de kullanılmasının sebebi halkça biraz gariban olmamız, gelişmiş ülkeler standardında garanti hizmetine sahip olmadığımız için DSG arızaları gibi durumlardan korkmamız ve değişime ayak dirememiz. spor araç ve istisna durumlar dışında manuel vites bitmiştir.
Avrupa genelinde hala daha manuel araç satışları otomatiğin önünde -
quote:
manuel vites bitmiştir. tr de kullanılmasının sebebi halkça biraz gariban olmamız, gelişmiş ülkeler standardında garanti hizmetine sahip olmadığımız için DSG arızaları gibi durumlardan korkmamız ve değişime ayak dirememiz. spor araç ve istisna durumlar dışında manuel vites bitmiştir.
Bugün DCT şanzımanlı kia cerato taksi gördüm tamam dedim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
quote:
Avrupa genelinde hala daha manuel araç satışları otomatiğin önünde
15 mart 2016 tarihli ilginç bir haber, avrupa hakkaten manuelciymiş, üstelik avrupada bayanlar daha manuelciymiş, bu haberi okuduktan sonra artık manuelcilerle hiçbir şekilde polemiğe girmemeye karar verdim, doğru yoldasınız arkadaşlar böyle devam
http://www.hurriyet.com.tr/almanyada-ilginc-otomobil-arastirmasi-40069025
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 23 Mayıs 2017; 18:55:27 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Sen yine 1-2-3-6-8 vitesleri 1-2-3-4-5 gibi kullanabileceksin oldu mu sana 5 vites.
Yokuşta yada belli bir hızda hangi vitese takacağını şaşırdığın zaman da alacaksın 4e veya 7ye onlar onlar işini görecek o an ;)
Bunun kamyonda olması otomobilde olmasına engel değildir teknik heryerde tekniktir.
Kamyonda olması otomobil de olmasına engel degildir de son derece gereksizdir
Bucugun amacı nedir biliyor musunuz ? 1 den 2 ye atarsan kamyon tır vs araç ilerleyemez. Motor toplamaz yani. Ya çok eski oldugundan ya da cok tonajı fazla oldugundan. Bu yuzden bucuga atarsın ki araba biraz daha rahat ilerlesin.
Hatta eski tırlarda 7 8 viteslerde max 30 35 km hızlarda gidersin
Simdi bunu arabaya uygulamanın ne mantıgı var ? ;) arabanın yükleme kapasitesi zaten belli. Azami agırlıgında bile suan ki vitesler yetiyor.
Ama otomatik olursa o zaman 10 vites bile olsa kendi adıma isterim. Çünkü ne kadar cok vites, o kadar hem yakıt ekonomisi hemde düsük devir sessizlik demek. Ama otomatik olacak şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kloroform far temizleme
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- doblo 1.3 mü 1.6 mı
- fiat fiorino 1.4 benzinli lpg kullanıcı yorumları
- marşpiyel hasarı önemli mi
- 35 tfsi ne demek
- ötv muafiyeti 2025
- tiguan boyutları
- yeni tesla
- 2024 en çok satan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X