Şimdi Ara

750bin veya 900 bin arası hangi araçi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bir araç almayı düşünüyorum bütçem 750 bin lakin 900 e kadar çıkma imkanım var daha önce 2005 Clio vardı sağlam ekonomik ve sorun cikarmicak bir araç isdiyorum bu 3 detay önemli az yaksın sorun çıkarmasin ve eski aracıma istinaden sağlam olsun biraz önerileriniz neler olur cewaplarinizi bekliyorum not (çok araç değiştiren birisi değilim en son aracım 8 yıldır bende idi bu da bir okadar olur 2el değer değer kaybı satış zorlu önemli değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim plt -- 23 Ocak 2024; 8:37:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlandaki aracım satılık düşünürseniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-2016-1.6-dizel-focus-1148866814/detay

• Bulabilirsen 2015 jetta öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aldığınız arabaya uzun süre biniyorsanız japon alın.Oyum son kasa Yaris'e750bin veya 900 bin  arası hangi araçi almalıyım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda city

• Tarihci2635 T kullanıcısına yanıt
    Jettayi bende beğeniyorum birazda genç tarzı uygun bana ama çok araştırıp sordum Volkswagen grubun da arza çok oluyormuş servis i en yoğun markalardan biri o yüzden pek kafama yatmadı

• Müşavir hocamın fiat egea hb'sini verelim size. İlk sahibinden, temiz kullanılmış, içinde küfür bile edilmemiş.

https://forum.donanimhaber.com/egea-hb-ilk-izlenim--132470956

@MÜŞAVİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 23 Ocak 2024; 11:18:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750.000tl ye hangi araç?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet japon kalitesi bir başka mekanik vs de ama yarışı çok ufak be abi

• Sıfır 1.4 Egea Urban. Kullanacağınız 8 senenin de 5 senesi garantili olur. Masrafsız binersiniz.

• İbrahim plt kullanıcısına yanıt

Sanırım SUV tarzı bir araç istiyorsunuz.

Kia Stonic,Hyundai Bayon bakılabilir.

Ayrıca manuel olur ve tarz bir araba olsun derseniz 2020-2022 Jeep Renegade 1.0 turbo da bir seçenek

Yine C hb olarak manuel Kia Cee'd alınabilir 1.0 turbo

• Tarihci2635 T kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/s/yRaJ10yU aynen manuel 1.6 oneririm her nekadar 2015 ten sonra dsg nin sorunlarini cozdulersede

• Bayon güzel bir alternatif bence de düşünün derim. 1.4 egea ben tavsiye etmem kendim sıfır aldım motorunun hantallığı sebebiyle 2 ayda satmak zorunda kaldım, normalde çok hız arayan biri de değilim ama kamyon sollamaya çıkınca bile çok yoruyordu beni. Motoru iyi atik olsun derseniz şu an 1.3 tce 2020 clio 5 kullanıyorum hem az yakıyor hem de çok atik tavsiye ederim lakin küçük bir araç. Ben bayon diyorum yine

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Yok abi ya gitmiyor dayimda var oda sıfır aldı kullanma fırsatım oldu

• Evet SUV tarzı araçları beğeniyorum cee'd konusunda i30 favorim aynı araç motor vs bakımından yeni kasa i 30 da aklım herseyini beğendim bı biraz ufak kalıyor bana göre

Yaris küçük geliyorsa 2015 sonrası makyajlı kasa auris 1.6 otomatik düşünebilirsiniz hocam,

1.6 valvematic 132 hp motoru ve multidrive s şanzımanı sorunsuzdur, lpg ile az yakar, İngiltere üretimi olduğu için yerli corolladan daha kaliteli ve yalıtımlıdır, ayrıca yine aynı şekilde yerli corolladan farklı olarak arka süspansiyonları da tam bağımsızdır dolayısıyla yol tutuşu ve konforu daha iyidir 750bin veya 900 bin  arası hangi araçi almalıyım 

Örnek ilan :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 23 Ocak 2024; 20:47:55 >

• Suv istiyorsan o paraya sıfır Kia Stonic veya Hyundai Bayon alırsın mis gibi. Her taraf Bayon doldu. Nereye baksam Bayon görüyorum.

• Sıfır clio i20
    Suv ise crossland bayon stonic
    c sinifi ise 2017 sonrasi honda civic 308 megane

• İ20

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt
    Şuan baktım bı Jetta var hocam 2017 1.4 tis 150hp 113 de ful orjinal

evet mesela bizde var inip arkadan itiyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.