< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim plt -- 23 Ocak 2024; 8:37:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
750bin veya 900 bin arası hangi araçi almalıyım
-
-
İlandaki aracım satılık düşünürseniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-2016-1.6-dizel-focus-1148866814/detay
-
Bulabilirsen 2015 jetta öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldığınız arabaya uzun süre biniyorsanız japon alın.Oyum son kasa Yaris'e
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda city
-
Jettayi bende beğeniyorum birazda genç tarzı uygun bana ama çok araştırıp sordum Volkswagen grubun da arza çok oluyormuş servis i en yoğun markalardan biri o yüzden pek kafama yatmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşavir hocamın fiat egea hb'sini verelim size. İlk sahibinden, temiz kullanılmış, içinde küfür bile edilmemiş.
https://forum.donanimhaber.com/egea-hb-ilk-izlenim--132470956
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 23 Ocak 2024; 11:18:23 > -
Evet japon kalitesi bir başka mekanik vs de ama yarışı çok ufak be abi
Sıfır 1.4 Egea Urban. Kullanacağınız 8 senenin de 5 senesi garantili olur. Masrafsız binersiniz.
-
Sanırım SUV tarzı bir araç istiyorsunuz.
Kia Stonic,Hyundai Bayon bakılabilir.
Ayrıca manuel olur ve tarz bir araba olsun derseniz 2020-2022 Jeep Renegade 1.0 turbo da bir seçenek
Yine C hb olarak manuel Kia Cee'd alınabilir 1.0 turbo
https://www.sahibinden.com/s/yRaJ10yU aynen manuel 1.6 oneririm her nekadar 2015 ten sonra dsg nin sorunlarini cozdulersede
Bayon güzel bir alternatif bence de düşünün derim. 1.4 egea ben tavsiye etmem kendim sıfır aldım motorunun hantallığı sebebiyle 2 ayda satmak zorunda kaldım, normalde çok hız arayan biri de değilim ama kamyon sollamaya çıkınca bile çok yoruyordu beni. Motoru iyi atik olsun derseniz şu an 1.3 tce 2020 clio 5 kullanıyorum hem az yakıyor hem de çok atik tavsiye ederim lakin küçük bir araç. Ben bayon diyorum yine
-
Yok abi ya gitmiyor dayimda var oda sıfır aldı kullanma fırsatım oldu
Evet SUV tarzı araçları beğeniyorum cee'd konusunda i30 favorim aynı araç motor vs bakımından yeni kasa i 30 da aklım herseyini beğendim bı biraz ufak kalıyor bana göre
Yaris küçük geliyorsa 2015 sonrası makyajlı kasa auris 1.6 otomatik düşünebilirsiniz hocam,
1.6 valvematic 132 hp motoru ve multidrive s şanzımanı sorunsuzdur, lpg ile az yakar, İngiltere üretimi olduğu için yerli corolladan daha kaliteli ve yalıtımlıdır, ayrıca yine aynı şekilde yerli corolladan farklı olarak arka süspansiyonları da tam bağımsızdır dolayısıyla yol tutuşu ve konforu daha iyidir
Örnek ilan :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 23 Ocak 2024; 20:47:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Suv istiyorsan o paraya sıfır Kia Stonic veya Hyundai Bayon alırsın mis gibi. Her taraf Bayon doldu. Nereye baksam Bayon görüyorum.
-
Sıfır clio i20
Suv ise crossland bayon stonic
c sinifi ise 2017 sonrasi honda civic 308 megane
İ20
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan baktım bı Jetta var hocam 2017 1.4 tis 150hp 113 de ful orjinal
evet mesela bizde var inip arkadan itiyoruz.
Benzer içerikler
- 0 30 yağ hangi araçlarda kullanılır
- 1.3 multijet geç çalışma
- peugeot 3008 yorumlar
- en iyi 4 mevsim lastik
- toyota chr paket sıralaması
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- byd seal sedan
- bmw 420i gran coupe fiyat
- telegram indirim kanalları
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X