< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 17 Mayıs 2017; 17:47:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 17 Mayıs 2017; 17:47:6 > |
Kardeşim kursa gitmedim hiç. Kendi İngilizcemi zayıf sanıyordum şunu tık demeden çevirerek okudum. Bence sen bi gözden geçir kursu.
|
Sırf kelime ezberleme yüzünden bu millet ingilizce öğrenmekte zorluk çekiyor. Cümle yapılarını cümleleri kelimelerle ezberle. Gramere ağırlık ver lakin öyle çokda üzerine düşme. Bol bol listening yap. Netten ingilizce dergilerin pdflerini indir yavaş yavaş seviyen artar
|
advanced ingilizce kurslar para tuzagi cift altyazili film harici gercek ing ogrenmen cok zor kurs ingilizcesi ve gercek hayat ingilizcesi vardir adamlar oyle bir i dont know derki nededigini anlayamazsin iduno der bitirir tek kelime soyledi sanirsin.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Mayıs 2017; 1:36:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 17 Mayıs 2017; 2:49:21 > |