Şimdi Ara

95 bine araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 95 bine 2020 model 0 km 0.9 tce motor clio almalı mıyım?

Araçtan beklentim uzun yol kullanacağım sürekli 120-130 km hızlarda beni yormasın. yakıtı az olsun ve performansı da çok kötü olmasın. Örneğin 0-100 değeri 12 sn nin üstünde olmasın.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o paraya al clio keyfine bak sorunsuz bin astra alırsın yağ sogutucu arıza verir sensör arızası verir. 95 bin tl alıcağın araba boya değişen kaza illaki vardır. Nasılsa sıfır araç alıyorsun beğenmedin yazın 110 bin tl satarsın sıkıntı etme ülkenin durumu ortada her geçen gün altın dolar euro yükseliyor.
  • 2.el c segment bir araç bak. Astra elantra ceed focus bu araçları düşünebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onca para verince boya ve değişen olmasın istiyorum. Bu paraya o araçların boyasız değişensizini bulmam mümkün mü. Bir de malum şehir değiştirme yasağı olduğu için İzmir içi bakabiliyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapgankaan -- 15 Nisan 2020; 16:31:45 >
  • Birde şöyle düşün
    O saydığım araçların çoğunun sıfırı 150 binden başlıyor. Illa ki az çok hasarı olur
    Yinede bomboş bir clio dan çok daha kaliteli bir araca binmiş olursun

• o paraya al clio keyfine bak sorunsuz bin astra alırsın yağ sogutucu arıza verir sensör arızası verir. 95 bin tl alıcağın araba boya değişen kaza illaki vardır. Nasılsa sıfır araç alıyorsun beğenmedin yazın 110 bin tl satarsın sıkıntı etme ülkenin durumu ortada her geçen gün altın dolar euro yükseliyor.
  • Sıfır ayarında 1.33 corollalar var 2015 üstü

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitali1

Sıfır ayarında 1.33 corollalar var 2015 üstü
    Hocam 1.33 ün performansı nasıl? 0.9 un performansı turbolu olduğu için daha iyi olabilir gibi geldi bana?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

o paraya al clio keyfine bak sorunsuz bin astra alırsın yağ sogutucu arıza verir sensör arızası verir. 95 bin tl alıcağın araba boya değişen kaza illaki vardır. Nasılsa sıfır araç alıyorsun beğenmedin yazın 110 bin tl satarsın sıkıntı etme ülkenin durumu ortada her geçen gün altın dolar euro yükseliyor.
    Ben de 0 alma taraftarıyım ama uzun yol kullanacağım için 0.9 yeterli gelir mi onda şüphelerim var.

• Düşük hacimlimer ş.içi ideal ama uzun yolda üzer 2. El bişeyler bakılabilir 1.3 easy egea keainlikle daha tok araç uzun yoldada daha konforlu olur
    120 130 larda gitmen için 0.9 motorşa 4 bin devir çevirip sürekli bağırta bağırta gitmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 15 Nisan 2020; 17:25:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Düşük hacimlimer ş.içi ideal ama uzun yolda üzer 2. El bişeyler bakılabilir 1.3 easy egea keainlikle daha tok araç uzun yoldada daha konforlu olur
    120 130 larda gitmen için 0.9 motorşa 4 bin devir çevirip sürekli bağırta bağırta gitmen lazım
    İzlediğim birkaç videoda 3 bin devir ile 115 km hızda gidebildiğini gördüm. Ancak tabi 120-130 açıktığınızda bu 3500-4000 aralığına gelecektir bu da yakıt tüketimini artırır gibi geliyor bana. Önerebileceğiniz bir araç varmı egea sedanları beğenmiyorum. HB yada SW leri çok hoşuam gidiyor anca onları da bu fiyata şuan bulamıyorsunuz.

• Yada arkadaşlar en son olarak bir hayalim var. Bir 5 serisi E30 Bmw alıp onu toplamak. Bu bana ne kadara mal olur bilgisi olan var mı

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    0.9 motor 3bin devirde 120kmh hız yapar 4 bin devir 160kmh ayrıca 4bin devirde bile motor bağırtısı kabine gelmiyor. uzun yolda yormaz hız sabitleyici aç devam et.en dik yokuşu 4.vitesle çıkar performansı yeterlidir.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    4 bin devirde motor bağırtısı kabine gelmiyor mu

S class sanırım araç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

0.9 motor 3bin devirde 120kmh hız yapar 4 bin devir 160kmh ayrıca 4bin devirde bile motor bağırtısı kabine gelmiyor. uzun yolda yormaz hız sabitleyici aç devam et.en dik yokuşu 4.vitesle çıkar performansı yeterlidir.
    Amacım arabayı ya da motoru kötülemek değil Bende şu anki içinde bulunduğumuz şartlar altında düşük Hacım benzinli Turbo araçlardan yanayım her zaman ama bu araçları alacak kişiler mutlaka ne aldığını önceden bilmeli kullanım amacına uygun olarak bu araçları tercih etmeli yoksa çok üzülürler bende 1.2 Qashqai kullanıyorum ne olduğunu bilerek aldım memnunum s.içi hayat kurtarır ş.arası kendinden bezdirir 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

4 bin devirde motor bağırtısı kabine gelmiyor mu

S class sanırım araç ?
    0.9 TCe motorun 1.2 veya 1.6 motora göre motor yalıtımı daha iyi 5.vitesi de yeterli uzunlukta olunca motor sesi gibi bir sorunu yok. 4bin devirde 160 ile doğal olarak rüzgar sesinden başka bir şey rahatsız etmiyor.
  • quote:

0.9 TCe motorun 1.2 veya 1.6 motora göre motor yalıtımı daha iyi 5.vitesi de yeterli uzunlukta olunca motor sesi gibi bir sorunu yok. 4bin devirde 160 ile doğal olarak rüzgar sesinden başka bir şey rahatsız etmiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam 130 sabit hızla giderken yakıt tüketimi nedir? Malum aracın garantisi bozulmaması için 3 sene lpg taktıramayacağım. Eğer beni üzerse hiç almayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapgankaan -- 15 Nisan 2020; 19:7:44 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    09.tce motorun 1.2 ve 1.6 motorlara göre yalıtımının iyi olması nedir? Pek anlayamadım. 🤔 neyi kastettiniz. Yoksa aynı sürati daha düşük devirde gidiyor bunun için daha sessiz mi diyorsunuz? Yoksa clio 4 'ün yalıtımı piyasadaki 1.2 ve 1.6 motorlu araçlardan daha iyi mi demek isyediniz? Ama bunu demek istememişsinizdir çünkü çok saçma olur. 🙉

• kapgankaan K kullanıcısına yanıt
    Gereksiz macera olur.

• hocam bence de 1.33 corolla bakabilirsiniz , c segmenti olduğu için bir clio dan daha kaliteli bir araç her anlamda ,yani uzun yola da daha iyi gider clioya göre , LPG ile yakıtı da uygun olur , bu bir Toyota ve bundan dolayı sorun çıkartma olasılığı da çok düşük , performans konusunda aynı hacimdeki atmosferik benzinlilerden daha iyi ama sonuçta atmosferik bir motor dik yokuşlarda yüksek devir çevirmeniz gerekebilir ve kabine motor sesi gelebilir,bu arada tam emin olmamakla beraber 3 bin devirde 6. viteste 120 ile gidiyor olması lazım. Yani kısacası kullanacağınız güzergah yokuşlu değilse düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 15 Nisan 2020; 19:49:4 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.