Merabalar öncelikle yurtdışında yaşıyorum, adam akıllı soracak biri olmadığı için aranızdaki usta adamlara ihtiyacım var. Volvo V70 dizel araç alacağım. 2008 model 311000 km. 2.4 D5 163hk motor var. Araç 3 ay garantili. Aracı şahıstan değil firmadan alıyorum. Bu gün aracı iyice kontrol ettim, motor sesi vs herşeyi normal geliyor. Tüm servisleri yapılmış. Ama kafama takılan 3 şey var. Birincisi motor üzerinde çok fazla yağ var. Adama durumu sordum, bunun normal olduğunu, yaşlı bir araba olduğu için bunu dert etmemem gerektiğini söylüyor ! Tüm servisleri yapıldığı için endişelenmememi söylüyor ! Ama içim rahat değil ! Resmini aşağıda ekliyorum. İkincisi, araca gaz verdiğimde devir göstergesindeki çubuk 1500 ile 2500 devir arasında, yükselirken çok minik titreşmeler yapıyor. Bu normal mi ? 2500 devirden sonra titreşme yok, olması gerektiği gibi devir yükselip iniyor. Üçüncüsü, aracın eski sahibi direksiyonun hemen sol, alt kısmına ayrı bir hararet göstergesi takmış ? Bazı araçlarda hararet göstergesinin olmadığını yada bunu görmek için araç üzerindeki tuşlarla bu ayarın bulunması gerektiğini duydum ! Adam kısa yoldan bunu görmek için bir göstergemi eklemiş yada sizce bir problem olabilir mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 15 Mayıs 2023; 0:19:11 > |
Bildirim