Şimdi Ara

ACİL!! Bravo 1.4tjet alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar arkadaşlar, 10 senedir Palio aracım var bunu artık degıstırmek ıstıyordum. Bir adet BRAVO 1.4 tjet 120hp dnamik plus 2010 model Lpg li 20 binde araç buldum. 30 bin lira isteniyor. Bu araç almak mantıklımı yarın bakmaya gıdecem. Palio bana hıc ekstra masraf cıkarmamıstı. Bu sebeple yine fiat almayı dusunuyorum bravolar kasası hosuma gıdıyor.
    Bu fiyata mantıklımı acil yorum yazarsanız sevınırım.

• Benim de 2 tane Palio aracım oldu, ikisini de hiçbir masraf yapmadan toplamda 4 sene kullanıp satmıştım. Turbo + lpg olayı bana biraz ters geldi açıkçası. Bu konuda çok yoğun teknik bir bilgim yok ancak, turbo benzinli motorlar Lpg ye karşı biraz hassastır, bunu iyi araştırın. Punto Evo dizellere baktınız mı? Arkadaşım 31.500 e 2011 donanımlı bir Evo Dynamic Dizel aldı, tavsiye ederim...
  • fiyat biraz çok ama bence fazla km yapmıyorsanız benzinli alın.
  • 1.4TJet, TSI gibi motorların aksine LPG ile uyumlu bir motor.

Bulduğunuz aracın model ve km'sine göre fiyatı makul.

Bravo çok güzel araçtır, Palio'dan çok farklıdır.
  • Bravo hem dış tasarım olarak hemde donanım ve kalite olarak güzel bir araç ancak 1.4Tjet motorun LPG ile pek uyumlu olduğunu düşünmüyorum daha önce sorun yaşayanlar olmuştu onu tam öğrenip ve araştırıp almanızı tavsiye ederim.

• Alırım ama benzinli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg ile uyumlu problem yok.

Performansda çok iyi.

Fiyatına göre iyi bir tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş zaten direk link vermiş : ) . Lpg ile sıkıntısı yok Tjet kendini kanıtlamış bir motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Alırım ama benzinli

tjet zaten benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Alırım ama benzinli

tjet zaten benzinli

Tüp bağlamam yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Alırım ama benzinli

tjet zaten benzinli

Tüp bağlamam yani

aynen bende bağlatmazdım lpg = canlı bomba

• Bence güzel araç,ben lpg'ye karşıyım bu aracın multiair olanı çok canavar 140 hp ve ş.içi 7,5 lt yakıyor.Tjet 120'lik lpg'ye uygun olan motordur,benzinli versyonlarda bildiğim kadarı ile 122 golf ve 125'lik leon'dan biraz daha iyi hızlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Benim de 2 tane Palio aracım oldu, ikisini de hiçbir masraf yapmadan toplamda 4 sene kullanıp satmıştım. Turbo + lpg olayı bana biraz ters geldi açıkçası. Bu konuda çok yoğun teknik bir bilgim yok ancak, turbo benzinli motorlar Lpg ye karşı biraz hassastır, bunu iyi araştırın. Punto Evo dizellere baktınız mı? Arkadaşım 31.500 e 2011 donanımlı bir Evo Dynamic Dizel aldı, tavsiye ederim...

punto da palio gibi küçük gelir bana, bu sebeple birazda aracı buyutmek ıstıyorum.
  • Motorun lpg uyumlu oldugunu arastırdım, ayrıca lpg tkılan fırmayıda cok ıyı bılıyorum kendı aracımada orda taktırmıstım. sorunsuz bır bayi oldugnu bılıyorum.
    Fiyat açısından ne dusunuyorsunuz ben aracı aldımmı en az 5 sene kullanırım. Bravo piyasas dusuk tutulmuyor denıyor ancak nettekı fiyatları hıc oyle degıl helekı sıfır fiyatlarına bakınca.
    Ayrıca 30bın tl var bu fiyata hem cebıme hem ruhuma hıtap eden bır arac bulamadım.
    Bir ara c-ellyse 1.2 yoneldım sıfır alıyım yıne dıye ama bravo kadar kalıtelı degıl bence, yada bir sandero stepway 33bın tl ıstenıyor arac bombos.

Bugune kadar kendı palıo aracım hıc sorun cıkarmadı yedek parca ve servıs sıkıntısı yok.
    1.4 120 hp oldugu ıcın artık bıraz daha guclu bırseye bınmek ıstıyorum o yuzden hem gereklı yerde gıtsın hemde az yaksın bırsey arıyorum.
  • 1.6 120 hp multijetini alın tüple falan uğraşmazsınız hem de çok iyi bi performansa sahip olursunuz :)
  • Fiyat için yorum istiyorum.Bravo tutulmuyor pıyasada ama bana nedense sıcak gelıyor ama gercek ederı nedır o konuda fazla bılgım yok yardım!
  • güzel araçtır keyifle binilebilir. fiyat biraz fazla. 27-28 bandında iyi bir tercihtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Lpg ile uyumlu problem yok.

Performansda çok iyi.

Fiyatına göre iyi bir tercih.

+1903
  • diesel varbi abimde 2011 bravo malesef satılmıyor...2. el'i çok zayıf..onun haricinde iyi araba..ufak tefek direksiyon kutusu sorunu
    çıkarttı ama ciddi şeyler değil..ama pek tutulmadığı aşikar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.