Şimdi Ara

ADIMA FATURALI HAT ALINMIŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz günlerde, ikamet ettiğim adrese Turkcell tarafından; fatura borcumun olduğuna dair kağıt gelmiştir. Turkcell'e gidip konuştum, hat 1 yıl önce alınmış, platinium üye olarak kullanılmış, 10 ay sonra kontratlı telefon alabilmek için başvuruda bulunulmuş. Finansal durumum göz önüne alındığı için telefon verilmediği için hattı kullanan kişi, hattı iptal etmiş. Hattın iptal bedeli, ödenmediği için bana kağıt gelmiştir. Öğrendiğim kadarıyla üç ayı aşkın süredir ödenmemiş, kağıtta yazanda 130 lira ödemezsem icraya gelineceği. Şimdi benim bu borcu ödeyebilecek durumum yok; pazartesi günü resmi işleri başlatırlar mı?
    Son olarak bu konu hakkında savcılığa başvursam sonuç ne olur?

• Kimliğinizi kaybetmişmiydiniz ?

Başka türlü nereden sizin kimlik bilgilerinizi bilip hat alabilirler ?

Bence itiraz imkanınız varsa kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Kimliğinizi kaybetmişmiydiniz ?

Başka türlü nereden sizin kimlik bilgilerinizi bilip hat alabilirler ?

Bence itiraz imkanınız varsa kullanın.

Geçen yıl açılmış hat, ben o sıralar cüzdanımı çaldırmılştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fabrika felan kurmasınlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Hocam fabrika felan kurmasınlar

Anlam veremedim kafamı çok yoruyor bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bi araştır üzerine başka şeyler yapmışlarmi sonra hayatın mahkemelerde geçmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BassGitarCaner

Merhaba,
    Geçtiğimiz günlerde, ikamet ettiğim adrese Turkcell tarafından; fatura borcumun olduğuna dair kağıt gelmiştir. Turkcell'e gidip konuştum, hat 1 yıl önce alınmış, platinium üye olarak kullanılmış, 10 ay sonra kontratlı telefon alabilmek için başvuruda bulunulmuş. Finansal durumum göz önüne alındığı için telefon verilmediği için hattı kullanan kişi, hattı iptal etmiş. Hattın iptal bedeli, ödenmediği için bana kağıt gelmiştir. Öğrendiğim kadarıyla üç ayı aşkın süredir ödenmemiş, kağıtta yazanda 130 lira ödemezsem icraya gelineceği. Şimdi benim bu borcu ödeyebilecek durumum yok; pazartesi günü resmi işleri başlatırlar mı?
    Son olarak bu konu hakkında savcılığa başvursam sonuç ne olur?

Operatör firmalarının yaptığı bi hatadır kimlik seri no benzerliğine dikkat etmeksizin aynı kimliğin üstüne dahi bi çok hat açıyolar onun harici resmi olayan bayiler yani telefon borsası gibi yerlerde açılan hatlarda cabası sizin kimlik bilgilerinizi bilen birisi gidip telefon borsasındaki arkadaşına hat açtırabiliyor bu konulara dikkat edin ve ara ara müşteri hizmetlerini arayarak üstünüze ait başka hat varmı sorgulayın onun harici müşteri hizmetleriyle görüşüp mahkemeye başvurabilirsin kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.