Şimdi Ara

ADSL UCMAYA HAZIRLANIYOR 20 MBİT HIZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom şu anda üst limiti 2 Mbit olan ADSL (hızlı internet erişimi) bağlantı hızını önümüzdeki yıl yapacağı fiberoptik kablo yatırımının ardından 20 Mbit seviyesine çıkarmaya hazırlanıyor.

YA ŞU TELEKOMU SEVMEYE BAŞLADIM WALLA

TIKLAYIN

• Fiyatınıda bi düşünsene

TÜRK TELEKOM BU kendi milletini kazıklıyo
  • Peeeh. Evlere kadar Fiber kablo döşeyeceklermiş. Döşedikten sonra 20Mbit internet vereceklermiş. 2Mbit 229 YTL olduktan sonra 20Mbit en az 1500 YTL olur. Belki daha fazla. Çünkü o fiber kabloların parasınıda bizden çıkaracaklar. Ha birde 20Mbit ile yapılan download'lar var. Yurtdışı çıkışları göçecek. Onlarında arttırılması lazım. Onun ücretini de bize sokarlar.

Ne diyelim bilmiyorum ki. Güzel bir hayal bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Peeeh. Evlere kadar Fiber kablo döşeyeceklermiş. Döşedikten sonra 20Mbit internet vereceklermiş. 2Mbit 229 YTL olduktan sonra 20Mbit en az 1500 YTL olur. Belki daha fazla. Çünkü o fiber kabloların parasınıda bizden çıkaracaklar. Ha birde 20Mbit ile yapılan download'lar var. Yurtdışı çıkışları göçecek. Onlarında arttırılması lazım. Onun ücretini de bize sokarlar.

aslında senin söylediğin daha mantıklı zaten telekom ne zaman mantıklı bir iş yaptı ki
  • yeni hız yeni fiat yeni kazıklar eski telekom
  • tamam olmasına olur ama sonuç .????
    telekom gene kazıklamaya başlıycaktır milleti .... verdiğim parayı helal etmiyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakır kablo kullandığımız için internetimiz bu kadar pahalı zaten, tabi telekom kazığını saymazsak Fiber optik kablo döşendiğinde 20 mbitler çok pahalı olur ama zamanla makul bir fiyata iner.
  • 20 mbit'e 3gb kota koyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sédat -- 14 Eylül 2006; 17:13:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

20 mbit'e 3gb kota koyarlar

bu 3 gb ı üç ayda anca doldururuz
  • adanada evim var onu satıp 1 yıl abone olsammı acaba zor günler için biriktirdiğim parayla avradın bilezikleride bozdurıyım parayı anca denkleştiririm
  • 20mbit Hız 3gb kota ŞOK ŞOK ŞOK

çok duyduk bu masalları
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Peeeh. Evlere kadar Fiber kablo döşeyeceklermiş. Döşedikten sonra 20Mbit internet vereceklermiş. 2Mbit 229 YTL olduktan sonra 20Mbit en az 1500 YTL olur. Belki daha fazla. Çünkü o fiber kabloların parasınıda bizden çıkaracaklar. Ha birde 20Mbit ile yapılan download'lar var. Yurtdışı çıkışları göçecek. Onlarında arttırılması lazım. Onun ücretini de bize sokarlar.

Haklısın Abi sonuna kadar katiliyorum türk telekom kendi milletini kazıklıyor arkadaşların dedigi gibi Sonra diyolarki Lan niye baska dial up kullaniyosunuz lan a****n*na** sen boyle yaparsan bizde devletimizi sırtından bıcaklarız kota diyo ya Allah 'ım ya Fiber kablolarıda artık vergi olarak veririler herşey vergi ya ben yurt dısında 1 milyon bizde 100 milyon işmi abi bu.

• arkadaş dedi inanmamıştım fiyatta indirim yapılacağına kota kalkacağına bu yapılıyor
  • yurtdışı çıkışları 35gbit/sn dir. ama bu hız 10-20 katına ç.ıkabilir.
  • İlk önce yurtdışı çıkışlarındaki çalışma bitsin 1 haftadır kafayı yedim be.
  • çok fena kazıklanıyoruz rekabet ortamıda yokki fiyatlar düşse
  • arkadaslar türkiyede ki adsl fiyatları yurt dısına göre fazla olabilir ancak türk telekom adsl hizmeti vermeye baslayalı kac sene oldu ki ayrıca ülkemiz dier ülkelerden bu konuda geri olabilir ancak siz ülkenizi ve tele komu kötülüyorsunuz elbet birgün bizde çok gelişmiş ülkelerin hizasında olcagız o yüzden kendinizi kötülemek yerine birazcık nasıl biz dha çabuk nasıl imrendiğiniz ülkelere ulasırız die düşünün
  • Onu ben değil TT düşünecek. Yıllardır yılda 3-5 milyar dolar kar açıklamayı biliyor. O karın %30'unu altyapıya harcasaydı hem 6 milyar dolara satılmazdı, hemde diğer ülkeler bizim ülkemize özenirdi.

2 sene önce ADSL hizmeti vermeye başlamasıda TT'nin kendi sorunu. ADSL öyle çok yeni bir teknoloji değil. Zaten ADSL geyiğine KabloNet'in de önü kesildi. Allah taş yapsın bu eski TT müdürlerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

çok fena kazıklanıyoruz rekabet ortamıda yokki fiyatlar düşse

kesinlikle katılıyorumm... adamlar japonyada 48000 kullanıp bizden daha az para veriyorlarmış ayda...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.