Şimdi Ara

'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke endonezya gibi herkes motor kullansa veya hollanda gibi bisiklet kullanımı yaygın olsa da şu herifler günlerini görse. Devleti böyle adamların yönetmesi zoruma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bir elin beş parmağını geçmeyen azılı yandaşlar dışındaki onlarca çağdaş,vatansever üyeyi görünce seviniyor ve haddim olmayarak onlarla gurur duyuyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 25 Temmuz 2013; 16:47:14 >
  • doların yükselmesini engellemiyorlar bir türlü.ekonomik olarak iyiye gitmiyoruz.sıcak para ekonomisi böyledir malesef.vergiler, satılan devlet malları ile ayakta duruyoruz.
  • Ben en azından bir siyasal partiye oy vermiş insanlara nazi zihniyetiyle hakaret etmiyorum.
    Ağzımın ayarında da bir şey yok,söylediklerimin tamamı gerçek çünkü.
    Muhalefetin yaptırım gücü varda memleketin hayrına bir şey mi yapıyor?Süper emeklilikten kıyak maaşlardan cukkaladıkları paraları iade mi ediyorlar?Yoksa bindikleri makam araçlarını protesto mu ediyorlar?
    Geçin bu işleri,kimin neyin yandaşı olduğu ortada.

Muhalefete gıkını çıkaracak cesaretin olmasın,hükümete gelince saydır,muhalefet diyene de vay efendim yaptırım gücü yokmuşta bilmemneymişte.Sonra biat kültüründen gelmemişmiş.
    Çıkıp bakanların makam araçlarını konuşuyorsunuz da muhalefet partilerininkini niye konuşamıyorsunuz?
    Oligarşinin hükümet kanadının cukkaladığı paraları konuşabiliyorsunuz da muhalefete niye çıt çıkaramıyorsunuz?
    Hükümete oy verene ağzına geleni sayarken sözüm ona 1 numaralı vatanseversin,ama muhalefete gelince şööyle kenardan bi dokundurup çekilelim yapma ya?
    .Bunları benim ortaokuldaki öğrencilerime bile yutturamazsınız,onlar bile gülerler size.
    ÇVK arkadaşım İstanbulda toplu taşıma kullanıyorum gittiğimde,daha önce istanbulda yakın zamanda yaşamışlığım da vardır,ve bir daha yolum düştüğünde sırf forumdaki arabayla tuvalete giderim partisinin bu kokuyor şekerim ayy muhabbetleri için gece gündüz video çekeceğim metronun metrobüsün içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Temmuz 2013; 17:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben en azından bir siyasal partiye oy vermiş insanlara nazi zihniyetiyle hakaret etmiyorum.
    Ağzımın ayarında da bir şey yok,söylediklerimin tamamı gerçek çünkü.
    Muhalefetin yaptırım gücü varda memleketin hayrına bir şey mi yapıyor?Süper emeklilikten kıyak maaşlardan cukkaladıkları paraları iade mi ediyorlar?Yoksa bindikleri makam araçlarını protesto mu ediyorlar?
    Geçin bu işleri,kimin neyin yandaşı olduğu ortada.

Muhalefete gıkını çıkaracak cesaretin olmasın,hükümete gelince saydır,muhalefet diyene de vay efendim yaptırım gücü yokmuşta bilmemneymişte.Sonra biat kültüründen gelmemişmiş.
    Çıkıp bakanların makam araçlarını konuşuyorsunuz da muhalefet partilerininkini niye konuşamıyorsunuz?
    Oligarşinin hükümet kanadının cukkaladığı paraları konuşabiliyorsunuz da muhalefete niye çıt çıkaramıyorsunuz?
    Hükümete oy verene ağzına geleni sayarken sözüm ona 1 numaralı vatanseversin,ama muhalefete gelince şööyle kenardan bi dokundurup çekilelim yapma ya?
    .Bunları benim ortaokuldaki öğrencilerime bile yutturamazsınız,onlar bile gülerler size.
    ÇVK arkadaşım İstanbulda toplu taşıma kullanıyorum gittiğimde,daha önce istanbulda yakın zamanda yaşamışlığım da vardır,ve bir daha yolum düştüğünde sırf forumdaki arabayla tuvalete giderim partisinin bu kokuyor şekerim ayy muhabbetleri için gece gündüz video çekeceğim metronun metrobüsün içerisinde.

Bu ülkeyi kim yönetiyorsa muhattabımız odur. Son 80 yılda 3-5 yıl iktidarda kalmış chp'den bize ne?

Bu hükümeti eleştiren herkes chpli veya mhpli veya herhangi bir parti mensubu olmak zorunda mı?

Ayrıca kim hata yapıyosa eleştirilir, at gözlüğüyle tek bir partiye ölümüne bağlı olup forumda borozanlık yapan biz değil sizsiniz. Akp'yi eleştiriyoruz diye diğerlerini savunacak değiliz. Zaten bize kömür vb şeyler dağıtmıyorlar o yüzden hiçbir partiyi savunma zorunluluğumuz da yok. Sizin varsa bilemem. Bu kadar öfkeli olduğunuza göre bir menfaatiniz var orası kesin.

Ayrıca yandaşı olduğunuz partiniz nasıl çalışıyor aşağıdaki linkte daha iyi anlarsınız. Akp dışında hiçbir partinin önerisi hiçbir zaman kabul edilmiyor zaten. O yüzden muhalefet partileri Akp'nin ezici çoğunluk olduğu bir mecliste etkisiz elemandan farksız durumda.

Resim fake falan değil, muhalefet partilerine karşı sizin yandaşı olduğunuz parti hep bu şekilde yasa onaylayıp-reddediyor yıllardır.

https://pbs.twimg.com/media/BND_eljCUAE48hP.jpg:large

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 25 Temmuz 2013; 19:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FX35

Bu ülkeyi kim yönetiyorsa muhattabımız odur. Son 80 yılda 3-5 yıl iktidarda kalmış chp'den bize ne?

Tercümesini yapalım:
    CHP binsin o makam arabalarına,alsın cukkalı maaşları,Mhp de alsın.
    Bunlar süper emekli de olsunlar.Amaaa!
    Bizene kardeşim iktidar almasın
    Beyler?Muhalefet bu kardeşiniz gördüğünüz üzere.
    Benzin soygunundan hala şikayet eden var mı?
  • quote:

quote:

Tercümesini yapalım:

Beni chp ve X bir parti ilgilendirmez diyorum. Suç işleyen varsa hangi parti olursa olsun cezalandırılmalı. Hiçbiri babamızın oğlu değil.

Ama sizin akrabalarınızın gençlik kolları vb yerlerden nemalandığı çok belli.

Koca paragraflık yazıdan bunu alıntıladığınıza göre siz zaten muhattaba alınıp da konuşabilecek seviyede bir insan değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 25 Temmuz 2013; 19:09:48 >

• Montaj haricinde adam akıllı bir üretimi yok geçmiş cari açıktan bahsediyor ...
  • quote:

quote:

quote:

Tercümesini yapalım:

Beni chp ve X bir parti ilgilendirmez diyorum. Suç işleyen varsa hangi parti olursa olsun cezalandırılmalı. Hiçbiri babamızın oğlu değil.

Ama sizin akrabalarınızın gençlik kolları vb yerlerden nemalandığı çok belli.

Koca paragraflık yazıdan bunu alıntıladığınıza göre siz zaten muhattaba alınıp da konuşabilecek seviyede bir insan değilsiniz.

Yazidigi cevaplardan belliki onun kafasinda yanlisi elestirmek diye bir sey yok varsa yoksa iktidar, muhalefet. Kimse dememis ki CHP dogru yapti adam verdigi cevap CHP ile ilgili. Saniyorki her yanlisi elestiren CHPli. Onun icin bu kadar basit ya muhalefetsindir ya iktidarsindir. Ikisinden birni destekleyeceksin yanlis da yapsa dogruda yapsa olumune savunacaksin.
    Dusuncesi bu sekilde olan bir insana ne atlasan anlamaz.

• ben araba alıcam vergi ödüyecegim hemde 2 tane 6 ayda bir vergi ödeyecegim her sene trafik sigortası ödeyecegim her sene kasko ödeyecegim bunların içindede vergi var 2 senede bir tuvtürk e vergi ödeyecegim benzin alırken vergi ödeyecegim araba parçası alırken vergi ödeyecegim burada iki tane hülooooooooog ve birilerinin biryerinin kılları bana diyecek ki arabayı cok sürme Allah sizin gibilerin belasını versin be dua ettim bir ban sebebi degildir
  • BURADA ZAMMI PROTESTO ETMEK YASAKTIR ! YASAKLARI PROTESTO ETMEK DE YASAKTIR !

Beni özelden uyarmayın zammı ben yapmıyorum, 10 yılda şu kadar zenginleştik diyen ben değilim, senin çocuğun da işsiz kalsın diyen de ben değilim, imf'ye borcu bitirdik deyip ithalattan, toplam dış borçtan hiiiiiiiiiç bahsetmeyen de ben değilim, diyanetin açıkladığı 1 kişilik fitre parası aylık 1000 liralara tekabül ederken 4 kişilik ailenin 800 küsur liralara mahkum eden de ben değilim....ben bu ülkede yaşıyorum,sen de bu ülkede yaşıyorsun ama etliye sütlüye dokunmadan para kazanayım dersen bu sistem sana da dokunacak,dokunuyor da ama bireysel çıkarları toplum çıkarlarının gerisinde bırakmayı öğrenmedikçe sıcak para ekonomiyi böyle allak bullak ederken sadece isyan eden vatandaşı susturarak bu işler düzelmez,millet içinden küfürlerini artırır sonra patlar,bu patlamanın altında sen de kalırsın.... aradığınız ben değilim, gidin başka biri(?)ni uyarın ,başka birini banlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 25 Temmuz 2013; 20:31:15 >

• Bak bu gizli parti fanboylarının bu özelliklerini çok seviyorum.Bunlar tornistan konusunda petrol tankerlerine bile taş çıkartırlar.
    quote:

Bak hemen öncesinde ne diyor aynı kardeşimiz:
    quote:

Yani şunu demek istiyor kardeşimiz:
    Tamam muhalefet de yiyor memleketi,ama muhalefete gık demeyelim aman haa muhatabımız onlar değil bizim,biz hükümetle uğraşalım,muhalefete sesimizi çıkarırsak ayıp olur,sonra bizi taşlarlar.
    Ondan sonra üstüne şerbetini de döküyor kardeşimiz:
    vay efendim iktidarı eleştirmek mhp li chp li olmak mı?
    Sen muhalefete gık demeyeceksin,memleketi yöneten 550 kişilik oligarşi timine çıt çıkarmayacaksın,her ay 60 70 milyon liramız meclisin harcamalarına giderken iktidara ağzına geleni sayacaksın,muhalefete aman onlar 5 sene kalmamış iktidarda bize ne diyeceksin,ondan sonra sıkışınca vitesi geriye takıp tabii canım onlar da suçlu diyeceksin.
    Şöyle bi uzaktan bak bakayım bana saf mı görünüyorum?
    Daha muhalefeti eleştirecek cesaretiniz yok yahu,onu da benim zorumla yapıyorsunuz.
    Bak ben çatır çatır eleştiriyorum iktidarı,daha ilk mesajımdan itibaren soygun diyorum bu akaryakıt işine,millete soyguna ortak olmayın kardeşim dediğim için hükümetçi ilan ediliyorum,senin muhalefete sesin ben söyleyince mi çıkıyor?

Sonra da sen aydın oluyorsun ben koyun öyle mi
    Hoş iştir babo,valla hoş iştir.
    Sabahtan beri aynı şeyi yazıyorum,Türkiye'yi oligarşi yönetiyor oligarşi.
    Bu hükümet gitse oligarşi gidecek mi sanıyorsun?Gerçi sandığın belli kurduğun cümlelerden,chp yi denememişmişiz.
    Önce hükümeti verelim ne de olsa din kardeşiyiz:
     'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil'
    Tamam istemeyoz hükümeti,buyrun chp:
    [simage]http://cdn.internethaber.com/gallery/7690/1.jpg
    [/simage]
    Buyrun mhp:

Zihniyetinize oy atmayan Millete koyun moyun diye naziler gibi hakaret edeceğinize,iktidar partisinden zerre kadar farkı olmayan,iktidara gelmesi durumunda ne benzini ne başka şeyi ucuzlatma ihtimali olmayan,aynı sistemin ürünü muhalefet partilerini eleştirecek yüreğiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Temmuz 2013; 20:38:12 >

• Arkadaşlar,

Burda saçma sapan öneriler ve savunmalarla mevcut GÜCÜ korumaya çalışanlarla muhattap olmayın. Bunlarla oturup zaten tartışılmaz, kapasite belli çünkü. Sıkışınca Hüloğğğ der kaçarlar.
    Bu tipler zaten size mantıklı cevap veremeyeceklerini bilirler. Amaçları sizi sinirlendirip, forumdan uzaklaştırılmanızı sağlamak.

Bakın ben bu foruma 2003 yılında üye olmuşum. 1 kere ceza almadım ama bu tipler yüzünden tam 2 kere uzaklaştırıldım. Bırakın boş boş konuşsunlar.
  • Verginin düşmesi niye mümkün değilmiş ki, yine 99 daki deprem mi olacakmış, olsa bile halkın vatandaşın günahı ne, tanrı deprem yapcak bunlar faturayı insanlara kesecek, bunlar gitsin halk kendi kendini yönetir
  • quote:

Bak bu gizli parti fanboylarının bu özelliklerini çok seviyorum.Bunlar tornistan konusunda petrol tankerlerine bile taş çıkartırlar.
    quote:

quote:

Tamam muhalefet de yiyor memleketi,ama muhalefete gık demeyelim aman haa,biz hükümetle uğraşalım,muhalefete sesimizi çıkarırsak ayıp olur,sonra bizi taşlarlar.
    Sen muhalefete gık demeyeceksin,memleketi yöneten 550 kişilik oligarşi timine çıt çıkarmayacaksın,her ay 60 70 milyon liramız meclisin harcamalarına giderken iktidara ağzına geleni sayacaksın,muhalefete aman onlar 5 sene kalmamış iktidarda bize ne diyeceksin,ondan sonra sıkışınca vitesi geriye takıp tabii canım onlar da suçlu diyeceksin.
    Bu hükümet gitse oligarşi gidecek mi sanıyorsun?Gerçi sandığın belli kurduğun cümlelerden,chp yi denememişmişiz.
    [/simage]
    Buyrun mhp:
    Zihniyetinize oy atmayan Millete koyun moyun diye naziler gibi hakaret edeceğinize,iktidar partisinden zerre kadar farkı olmayan,iktidara gelmesi durumunda ne benzini ne başka şeyi ucuzlatma ihtimali olmayan,aynı sistemin ürünü muhalefet partilerini eleştirecek yüreğiniz olsun.

Türkiye'de çok dert yandığın oligarşik sistemi 11 yıldır ayakta tutan 1. sorumlu hangi partidir diye sormazlar mı adama ? Yeterli sayı oluşmadıgından gensoruları, önergeleri bile kabul edilmeyen mhp,chp,bdp v.s. leri mi suçlayacağım ?

• Tüketim toplumu,,

Benzin aldıkça sabah 8 akşam 5 yatarak maaş alan memurların, 200 bin polis ordusunun maaşını ödüyoruz. Bizide memur yap bari memurdan al memura ver. Bizim cemaat torpilimiz yok ama.
  • Neyin gensorusu yahu?
    Kıyak emeklilik için bunların hepsi çatır çatır el kaldırdılar.
    Maaş zamlarına 1 tanesi bile itiraz etmedi.
    Bindikleri arabalara rüyalarımız ulaşamaz bizim,gensoruylamı almışlar bu makam araçlarını?
    Gensoruymuş,bunlar 500bin tl lik makam araçlarımızı iade edicez diye gensoru verdiler de biz mi görmedik?
    Oligarşiyi bu memlekete bu hükümet yerleştirmedi,bundan önce de vardı.
    Açın bunların vatanı sattılar milli kuruluş diye ağladıkları kuruluşların yazdıkları zararları okuyun,kimin cebine gidiyordu bu paralar,kimin yeğenleri girebiliyordu o kuruluşlara bunları sorgulayın.
    Bir gecede 2ye katlanan faizden dolardan kimler zengin oldu bunları araştırın.
    Oligarşiyi gönderemezsin bu memleketten,çünkü oligarşiyi eleştirecek insan sayısı,bu yukarda gördüğün kardeşimiz gibi muhalefet yapan insan sayısının 10da hatta 100de biri.
    Bunlar sadece bu hükümet gitsin başka oligarşi gelsin derdindeler,muhalefeti eleştiremezsen bu hükümeti bir yere gönderemezsin.Niye diyeceksin şimdi:
    Çünkü senin o koyun dediğin halk senden 10 kat daha bilinçli daha zeki,hökümet getsinde pkk gelsin isterse modunda değil alay ettiğiniz Türk milleti.
    başımdaki bela bana yeter yenisini istemem deyip tekrar oyu basıyor hükümete.
    Birileri de çıkmış yok efenim makarna yok bilmemne halka hakaret ediyor.
    Aynaya bakmadan sözüm ona Türk milletini aşağılıyor adam,tabi kolay,bak muhalefeti eleştir dediğimde edilen laflara?Bir tanesi cesaret edebiliyor mu o gördüğün makam araçlarına ses çıkarmaya?
    Bak ben akaryakıta soygun diyorum bağıra çağıra,ama muhalefete de bağıra çağıra eleştiri yöneltiyorum,burada gördüklerinin kaç tanesinden böyle bir kelime bir cümle duydun?
    Bir tanesi bile gık çıkartamaz,bir tanesi bile o gördüğün makam araçlarıyla ilgili tek konu açamaz.
    Muhalefete gık çıkarmazsan bu beşik sallama laflarla avunur gidersin,lafa gelince denemedik deneyeydik,cevabı alınca tornistanla vatanseverlik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Temmuz 2013; 21:00:54 >

• quote:

Bak bu gizli parti fanboylarının bu özelliklerini çok seviyorum.Bunlar tornistan konusunda petrol tankerlerine bile taş çıkartırlar.
    quote:

quote:

Tamam muhalefet de yiyor memleketi,ama muhalefete gık demeyelim aman haa muhatabımız onlar değil bizim,biz hükümetle uğraşalım,muhalefete sesimizi çıkarırsak ayıp olur,sonra bizi taşlarlar.
    Daha muhalefeti eleştirecek cesaretiniz yok yahu,onu da benim zorumla yapıyorsunuz.
    Bak ben çatır çatır eleştiriyorum iktidarı,daha ilk mesajımdan itibaren soygun diyorum bu akaryakıt işine,millete soyguna ortak olmayın kardeşim dediğim için hükümetçi ilan ediliyorum,senin muhalefete sesin ben söyleyince mi çıkıyor?

Sonra da sen aydın oluyorsun ben koyun öyle mi
    Hoş iştir babo,valla hoş iştir.
    [/simage]
    Buyrun mhp:

Olmayan seyleri nasil okuyorsunuz bilmiyorum, ben hic bir zaman bunu x partisi yapiyor demedim. Bakan dedim milletvekili dedim partiden bagimsiz yani hepsini kastettim. Bunu yapan butun partileri insanlari elestirdim. Bir cok insan da ayni sekilde yazdi Siz hala daha yok CHP yok AKP vs. iktidar, muhalefet pesindesiniz. Aynisini aciklamayi CHP de yapsa AKPde yapsa X partisi de yapsa ayni seyi yazardim.

Ilk mesaji okursaniz konu bakanin aciklamasi bu durumda bakanin elestirilmesinden daha dogal ne var. Siz de o zaman bir konu acin CHP liderinin makam arabasi diye o zaman o elestirilsin. Simdi burda konu bakanin aciklamasi ise bakani elestirmeyin muhalefet partisini elestirmeyin demek neyin kafasidir ben anlamadim. Herhalde siz ilk mesaji okumadiniz ya da yanlis konuya mesaj atiyorsunuz. Baska bir sey gelmiyor aklima.

Bakan demiski cari acik var benzin fiyatini dusuremem ben de diyorum ki bakanin makam arabasi ekonomik olsa, kormularin arabalari ekonomik olsa benzin fiyati cari acik artmadan dusurulebilir. Hatta tum milletvekilleri, bakanlar vs. hepsini dikkate alirsak belirgin sekilde dusurelebilir cari acik. Siz de diyorsunuz ki neden iktadari elestiriyorsunuz muhalefeti de elestirsenize.

Bu arada muhalefetin makam araclari devletin mi yoksa partilerin mi ben bunu bilmiyorum. Eger partilerinse istedigi araci alirlar istedikleri kadar benzin yakarlar. Devletin ise ayni sekilde onlari elestiriyorum ama yine burada elestirilecek hukumettir cunku makam aracinin markasina modeline muhalefet karar vermiyor sonucta devlet karar veriyor.

Muhalefetin tek basina devletin parasini harcayacak gucu yok ama iktidar devletin parasini harcama yetkisine sahip. Eger devletin bir parasi bir sey icin harcaniyorsa iktidarin haberi olmadan harcanmiyordur.

• quote:

Neyin gensorusu yahu?
    Kıyak emeklilik için bunların hepsi çatır çatır el kaldırdılar.
    Maaş zamlarına 1 tanesi bile itiraz etmedi.
    Bindikleri arabalara rüyalarımız ulaşamaz bizim,gensoruylamı almışlar bu makam araçlarını?
    Gensoruymuş,bunlar 500bin tl lik makam araçlarımızı iade edicez diye gensoru verdiler de biz mi görmedik?
    Oligarşiyi bu memlekete bu hükümet yerleştirmedi,bundan önce de vardı.
    Açın bunların vatanı sattılar milli kuruluş diye ağladıkları kuruluşların yazdıkları zararları okuyun,kimin cebine gidiyordu bu paralar,kimin yeğenleri girebiliyordu o kuruluşlara bunları sorgulayın.
    Bir gecede 2ye katlanan faizden dolardan kimler zengin oldu bunları araştırın.
    Oligarşiyi gönderemezsin bu memleketten,çünkü oligarşiyi eleştirecek insan sayısı,bu yukarda gördüğün kardeşimiz gibi muhalefet yapan insan sayısının 10da hatta 100de biri.
    Bunlar sadece bu hükümet gitsin başka oligarşi gelsin derdindeler,muhalefeti eleştiremezsen bu hükümeti bir yere gönderemezsin.Niye diyeceksin şimdi:
    Çünkü senin o koyun dediğin halk senden 10 kat daha bilinçli daha zeki,hökümet getsinde pkk gelsin isterse modunda değil alay ettiğiniz Türk milleti.
    başımdaki bela bana yeter yenisini istemem deyip tekrar oyu basıyor hükümete.
    Birileri de çıkmış yok efenim makarna yok bilmemne halka hakaret ediyor.
    Aynaya bakmadan sözüm ona Türk milletini aşağılıyor adam,tabi kolay,bak muhalefeti eleştir dediğimde edilen laflara?Bir tanesi cesaret edebiliyor mu o gördüğün makam araçlarına ses çıkarmaya?
    Bak ben akaryakıta soygun diyorum bağıra çağıra,ama muhalefete de bağıra çağıra eleştiri yöneltiyorum,burada gördüklerinin kaç tanesinden böyle bir kelime bir cümle duydun?
    Bir tanesi bile gık çıkartamaz,bir tanesi bile o gördüğün makam araçlarıyla ilgili tek konu açamaz.
    Muhalefete gık çıkarmazsan bu beşik sallama laflarla avunur gidersin,lafa gelince denemedik deneyeydik,cevabı alınca tornistanla vatanseverlik olmaz.

Araştırısanız gensoruları da kabul edilmeyen soru önergelerini de görürsünüz.Tüm sahildeki kumlardan sadece bir tanesidir o makam arabaları veya emeklilk zammı..sahilin geri kalanındaki kumlar ise iktidarın elinde.Fena bir demogogluk sezdim sizde TÜRK MİLLETİNİN bir ferdi olarak !

Ülkeyi 10 yılda bölünmenin eşiğine getirmekle bir makam arabası+emeklilik yasasına destek vermek cezalandırılsa aynı ağırlıkla cezalandırılmaz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 25 Temmuz 2013; 21:16:36 >

• Adam haklı, böyle keriz millet varken iteleyeceksin tabi. Vergi oranı düştü diyor, ve buna inanıp hülooooğğğğ diyen adamlar var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.