Şimdi Ara

AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rize Merkez Çarşı Mahallesi'nde bulunan AVM'de Burger King'e ait yeni bir şubenin açılışını protesto eden ve 10 kişi tarafından darbedilen vatandaşın öğretim görevlisi olduğu ortaya çıktı. Öğretim görevlisi Dr. Kemal Sağlam, yaşadığı olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Açılışta çok fazla AKP'li ismin de yer alması dikkat çekti.

Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi olarak çalışan Dr. Kemal Sağlam, Burger King'in yeni şube açılışına katılarak 'Kahrolsun İsrail' sloganı attı. Yaklaşık on kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sağlam, "Para çekmeye giderken mağazasının açılışını gördüm. 'Kahrolsun İsrail' diye bağırdım ancak oradaki gözü dönmüş İsrail yandaşları, İsrail terörünün parasını yemek isteyen, iş yapmak isteyen, bebekleri öldürmek isteyen İsrailliler bana saldırıyor" ifadelerini kullandı.

'GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL YANDAŞLARI'

Burger King açılışını protesto ettiği için saldırıya uğrayan Sağlam, hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan öğretim görevlisi, burnunda kırık, kulak zarında patlak ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi olduğuna dair rapor aldı. Saldırganlardan şikayetçi olan Sağlam, karakola giderek ifade verdi.

Saldırganların yola kadar kendisini takip edip tacizlerine devam ettiğini dile getiren Sağlam, grubun bindiği araçtaki şoförü de darbettiğini söyledi. Dr. Kemal Sağlam, olaya ilişkin yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

"Yola kadar takip ettiler az kalsın arabaların altında kalıyordum peşimden koştular dövdüler, kulaklarımı patlatmışlar burnumu patlatmışlar 10 kişi birden dövdüler. Daha sonra bir araç içine bindim, şoförü de benimle birlikte dövdüler. Gözü dönmüş bunların katil olmuşlar. Şikayetçi olmuştum kendilerinden ama böyle Müslüman bir ülkede böyle Rize'de bana bunların yapılması, benim kalbimi paramparça yaptı onların hepsini Allah'a Havale ediyorum. Allah onları da İsrail ile birlikte kahrı perişan etsin inşaallah."

AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü

ÇOK SAYIDA AKP'Lİ İSİM DE AÇILIŞTA YER ALDI

Açılışta, eski ANAP Rize milletvekili Ahmet Kabil, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aziz Karaahmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Rize'li Altur Turizm'in sahibi Abdurrahim Albayrak, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye AKP'li Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, AKP'li Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, çok sayıda yönetici ve esnaf da yer aldı. Markanın şube açılışı dualar eşliğinde yapıldı. AKP’li İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ise açılışa çelenk gönderdi.

Yaşanan saldırı olayının ardından Eğitim Bir- Sen de yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Filistin'deki kardeşlerimiz bombalar altında hayat mücadelesi veriyor, böylesine birbirinin katılmasına katılıyorlar, çiçek gönderenler ya parçaların bir kısmının farkında değiller ya da Gazze'ye ve diğer Müslüman coğrafyalara yağan bombaları ülkede evlerinde gizli gizli kutlamalar yapıyorlar. Bu tür hareketler, sadece bireysel bir tercih ya da ekonomik bir yatırım olarak görülemez; zira bu tür markaların arka planında yer alan finansörler ve onların politik duruşları, İslam dün yasına karşı yapılan zulümlerin destek ekonomikçileri konumundadır. Bir Müslüman, sadece bütçesiyle değil, vicdanıyla da sorumludur. Kardeşlerinin kanını akarken, zalime güç veren bir düzenin çarkına su taşıyorlar, bu zulmün vebalini izlemekten kaçamayacaklar."

https://halktv.com.tr/gundem/akplilerin-de-katildigi-burgerci-acilisinda-dayak-yiyen-ogretim-gorevlisi-konustu-876400h

• Allaha havale etmeye devam et.
    Din kullanarak kandırıldığında
    Aklın nerdeydi.
    Önce aklını kulkancaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü
    AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldüınstagram
    Boykot Dedektifi on Instagram: "💢 Rize'de "Kahrolsun İsrail" diyerek Burger King açılışını protesto eden vatandaş , İsrail destekçileri tarafından öldüresiye bir şekilde saldırıya uğradı."
    https://www.instagram.com/reel/DAvbqvbMiW3/?utm_source=ig_web_copy_link
  • Rize'den böyle bir tepkinin gelmiş olması çok şaşırtıcı...

Eğer böyle bir hareket İzmir'de yaşanmış olsaydı sosyal medyada neler neler yazılır çizilirdi tahmin etmek güç değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Ekim 2024; 17:13:17 >
  • Hamburger yiyenlere neden evlerinde gizli kutlama yapıyorlar diye böyle yakısıksız ithamlarda bulunuyorsun? AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 17:55:20 >
  • Bügüne kadar atışmış en hakkı verilmiş dayak olabilir. AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü Sanane milletin ne yediği içtiğinden, cesaretin varsa gemilerini yanaştıranların limanlarına gideceksiniz orada hesabını soracaksınız yiyorsa tabii.AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi. İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü 

• Dayak nedir abicim, adam hadsizlik yapmis, zira kabak tadi verdi bu tip mevzular ama buna karsida 10 kisi dayak atma. Neyse al birini vur digerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temiz dövmüsler. Şu suri Ahmed Starbucks basmayla forumdan milleti tehdit ediyordu. Onun akıbeti de böyle olur inşallah .

Gidin savaşın oğlum ne diye milletin yediği hamburgere salça oluyorsunuz?
    Zaten millet burnundan soluyor...
    Radikal İslamcılar milleti o kadar bezdirdiler ki AKP 'nin kalesi Rize 'de bile isyan çıkmış artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Ekim 2024; 18:34:51 >
    1. Bu adam sadece "Kahrolsun İsrail" diye bağırdığı için dayak yememiştir, kesinlikle öncesinde küfür ve tartışma vardır.
    2. 10 kişi adama dalmamıştır, en fazla bir iki kişinin saldırısına uğramıştır, diğerleri ayırmıştır.
    3. İlk fiziki saldırıyı yapan bu dövülen adam bile olabilir.
    4. Bu saldıranların üzerleri çıplak ve deri eldiven de giyiyorlarmıymış?
    5. İsrailin yaptıkları zoruna giden varsa önce İsraille ticaret yapan hükümete iki laf etsin. Hızını alamayıp Gazzeye savaşmaya da gidebilir, şahsım biletini alır. Tabi kahve içen, hamburger yiyen kendi halindeki insanlara diklenmek işlerine geliyor, çünkü risk yok. Her laf atanı, her dikleneni böyle dövseler keşke, çünkü anladıkları tek dil bu.
  • Böyle dükkan önüne gidip hönkürmenin gerçekte bi halta yaramadığını bazılarının öğrenmiş olması geçte olsa güzel.....

• Cem kullanıcısına yanıt

Düsün mesela bir yere oturdun hamburger yiyorsun, siyasetle falan alakan yok, meczubun biri geliyor, filistindeeeeee ganları döhülen gardaslarımız varkeneeeeeeeee burada hamburgerrr yinirrrr miiiiii diye senin suratına suratına bağırıyor.. Sadece hamburger yiyorsun..

• Burger king in önün de bağıracağına Filistin'e git orada savaş tutan yok seni,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Filistine nerede gidecekler bunlar hayatı seven adamlar ölümden korkarlar

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Aynen hep laf salatası,

• Burger King'in israildeki şubesi kendi ordularına yemek veriyor diye Burger King'i protesto etmenin mantıklı açıklaması nedir? Bunlar franchise İsrail'li adam tabi ki kendi ordusunun yanında olacak. Dünya'daki diğer Burger King'ler ile alakası nedir bu işin? Biz savaşa girsek McDonalds şubeleri ordumuza yemek gönderse, tüm dünya Mcdonald'ı protesto eder mi? Sizin beyninizin kendi fikri yok mu? Ne alaka diyemiyor mu?

• Ben olayı anlamadım. Burger king doğrudan netenyahuya mı para aktarıyor?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Henuz denk gelmedi, umarimda denk gelmez, denk gelmemesi de onlarin hayrina olur. Hos burger king yada starbucks cok sik gittigim yerler degil, bugerin aci sos u olmasa adim bile atmam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki kameramanın çektiği makinayı üreten şirkette bile Yahudilerin büyük hissesi var. Bunların kafa çok başka, hayal aleminde yaşıyorlar.

• Bu tarz protestoları anlamsız ve saçma bulurum.

Lakin yasal bir hak değil mi protesto etme ? Adam küfür etmiyor hakaret etmiyor fiziksel saldırısı yok. Kahrolsun İsrail demiş olay bu ! ( Bu arada adamın protesto kültürüde olduğunu sanmıyorum. ) Halk Bankadan maaşını çekmiş evine giderken açılışı görmüş İsrail'e laf etmiş olay bu. Sen mi sin laf eden diye.

Adamı evire çevire dövmüşler :) Yetmemiş adam kaçmaya çalışıyor kovalayıp tekrar dövüyorlar. Adam trafikte araçların arasından ezilme pahasına kaçmaya çalışıyor uzakta yakalayıp tekrar tekrar dövüyorlar. En son bir araca sığınıyor. Aracına alan adamıda dövüyorlar :D Bu kadar neyin kini nefreti bu böyle ! Adamın kulak zarı hasar almış burnu kırılmış bir çok yerindede darp ve incinme var.

Not: Bu arada AKP açılışa çelek gönderdi işide YALAN. Muhalif medya bayılıyor şöyle başlıklara. Halk TV haberi böyle yayıyor.

Orada ticaret ile uğraşan birisi açılışa ŞAHSI İSMİ İLE ÇELEK GÖNDERİYOR. İçinde AKP lafı geçmiyor bile. Ama bunu koşun AKP çelek gönderdi gibi lanse ediyorlar gerçekten ayıp. AKP çelek göndermesi için AKP'nin resmi kurumunun yollaması gerekir. AKP amblemi ve parti ismi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Ekim 2024; 0:7:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.