< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bilgi forumu yani herhangi bir basit yerden, kolayca bulunamayan bilgi, verilerin tartışılarak [forum], muhakeme ile öğrenilmesi...
Hayır değil o konular olmadığı gibi senin ki de değil. Forumları verimli maksatlarının dışına çıkaran, çekilmez kılan zaten bu yani aynı teraneyi arayıp soruşturmadan yüz defa sormak... Sorabilirsin tabi özgürlüğün ancak ona göre de mukabelede bulunulunca kızmayacaksın. Forum'ların gerçekte ne olduğunu yazdım bu konuyu açıncaya kadar search bölümü kullansaydın bahsin geçip geçmediğini, ayrıntıyı görebilirdin. O iki linki sadece google'a akü suyu yazarak getirdim youtube linkini dahi google verdi yani hiçbir uğraş göstermedim şu kadar cümleyi yazacak kadar bile. :) Velhasıl araştırmadığını, benden daha geri zekalı olmadığını tüm zerrelerim adedince biliyorum. Araştırma kelimesinin manası iyi tartılmalı... :) Selamlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 27 Mayıs 2015; 0:55:05 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Aralık 2017; 19:53:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 9 Aralık 2017; 20:37:35 > |
|