Şimdi Ara

Albea 1.3 Multijet Premio Plus-2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 hafta önce bir çok araç arasında kararsızken, 2.el almak yerine sıfır bir araç almaya karar verdim. Bütcem ancak buna yettiği için sıfır albea premio plus aldım..Yorumlarınızı alabilir miyim?

Teşekkürler..

• Alınmış bir araç için keşke almasaydın falan diyemeyiz tabiki Aracın hayırlı olsun.. Şehir içi kullanımı hoş,Yumuşak bir araç.. Parça sıkıntısı çekmezsin,1.3 Mjetlerin yakıtı çok iyi.

Ele çok iyi oturan bir direksiyonu var albeanın,Ayrıca göğüs kısmını yumuşak hatlara sahip olması nedeniyle beğeniyorum.

Premio Plus ve Mjet almanız iyi olmuş,Saterkende daha rahat satıcaksınızdır.

Hayırlı olsun,Güzel günlerde kullanın.. Arabanızı Pis bırakmayın,Üstünden cila eksik etmeyin
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.Yeni Kasa Symbole de bir baksaydınız.
  • Sağlam dayanıklı motoru on numara araç.. hayırlı olsun.. kazasız belasız inş.
  • sagolun arkadaşlar..clio yada baktım,fakat motor sesi özellikle uzun yolda rahatsız ettiği icin cok fazla dusunmedm.birde albeanın on konsolu daha kaliteli geldi bana.
  • servisi yedek parçası yaygın , uygun ,
    motoru problemsiz ,
    fiyatı uygun araba almışsın.
    güle güle kullan.
    ne kadara aldın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız....
  • Hayırlı olsun Son seri Albea sahibi oldunuz sanırım.
  • Hayırlı olsun güzel tercih
  • 30 milyara yazık etmişsinizz.
  • teşekkürler arkadaşlar..28000 e aldım kampanyalı..dediğiniz gibi belki aynı paraya 2.el çok çok daha iyi bi araç alabilirdim fakat sıfır almanın tadı başka oluyor:))
  • Hayırlı olsun gerçekten güzel seçim.
  • diger secenekler iyi gorunuyor ama bence 1.3 motorun en buyuk ekonomisi vergi den . albea yi daha ekonomik yaptigi dusuncesindeyim.
  • Hayırlı olsun çok mantıklı seçim ...
  • hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın. Linea'ya baktınız mı 30bine 90hplik dizelleri satılyordu.
  • Aslında linea ve albea arasında kalmıştım..linea benzinli fiyatına dizel kampanyası en baz modeli ve active plus için geçerli sadece..onada stil paketi filan ekletince araç fiyatı 32000 civarı oluyodu..hem bu beni biraz aştı hemde olmuşken full olsun istedim..
    birde lineaların 1.viteste biraz hantal olmalarıda kararımı etkilemedi desem yalan olur.seri araçları daha çok seviyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha'THE'r

Aslında linea ve albea arasında kalmıştım..linea benzinli fiyatına dizel kampanyası en baz modeli ve active plus için geçerli sadece..onada stil paketi filan ekletince araç fiyatı 32000 civarı oluyodu..hem bu beni biraz aştı hemde olmuşken full olsun istedim..
    birde lineaların 1.viteste biraz hantal olmalarıda kararımı etkilemedi desem yalan olur.seri araçları daha çok seviyorum..

Arabanızdan memnunsanız diyeceğim tek şey güle güle kullanın.
  • Hayırlı ugurlu olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.