|
Bildirim
|
İkisine de sahip oldum ( zorla değil) Alfa 10 basar
|
Dediğim gibi tasarım göreceli bi durum
Bana göre j kasa hb astra k'dan daha başarılı tasarım olarak Çoğu astra sever için de böyle aslında |
Alfa romeo beygir farkına rağmen en az 2 litre daha az yakar her türlü. J kasanın ağırlık problemi var, elektronik arızaları başladı mı bitmek bilmez ,ayrıca motor kaputu altındaki içinden sıvı geçen bütün plastik hortumları değiştirmeyi unutmayın j kasa alırsanız. 2 motorda kendini ispatlamış motorlar, 2 araçda da trim sesi problemi var. Alfa alırsanız da ilk sahibinden bulmaya çalışın derim. J kasayı çok iyi tanıyorum, alfa romeoya bi kaç defa bindim uzun o güce rağmen az yakıyor.
|
Alfa Romeo Giulietta 170 beygir 250 Nm tork ile Astra'dan daha performanslı bir arac, hem de ağırlık avantajı var. Dynamic moda alinmis bir Giu'nun verdiği zevki bu sınıfta baz motor ile başka bir araç çok zor verir. Yol tutuşu da, direksiyon tepkileri de, frenleri de çok başarılı. Arkada bağımsız süspansiyon, elektrik destekli olarak kilitli diferansiyel . Ayrıca Giulietta Euro NCAP puanı girdiği senenin Kendi sınıfında rekor puaniydi.
Artık üzerinden 10 sene geçti nerdeyse ve tasarım olarak eskimese de (bence) teknoloji olarak geride kaldi. Hele makyajsız kasa da olmayan multimedya/USB/aux/Bluetooth eksikliği can sıkıyor. Astra bu konuda bariz önde makyajsız olana göre. Ek olarak bazı kronik saçmalıkları olabiliyor Giulietta'nin iç kapı kolu kırılması, airbag şişmesi fln. Astra da güzel araç o da yol tutusunda başarılı, üzmez. İkisi de TSI motora göre çok yakiyor. Bol yokusta kullanılan 1.6 atmosferik gibi mesela yakıtı. 2. Eli daha hareketli olabilir piyasası hızlıdır. Parça ve usta konusunda tabi Astra bir tık önde yine, ama İstanbul'da iseniz Alfa da çok zorlamaz sizi. Açıkçası içinize sineni alın, gidin bakın inceleyin. İkisininde birbirine göre artı ve eksileri var . Biraz da kalbinizi dinleyin |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Eylül 2019; 23:17:57 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Eylül 2019; 23:36:46 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 24 Eylül 2019; 0:56:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musluk Suyuu -- 24 Eylül 2019; 0:54:17 > |
|
|
|
|
|
|