x (formerly twitter) FiL Haber (@FiL_Haber) on X https://x.com/fil_haber/status/1838685561806295283?s=46Bir genç kızın bu duruma düşmesi içler acısı. Gençler Alkolden, lütfen uzak durun. Birilerine özenip Kendinize şunu yaşatmayın. |
Alkolün Gençliği Düşürdüğü Rezillik!
-
-
Erkek yapınca görmezlikten gelinir ama kadın yapınca konu yapılır. Taksim'de kalırken sokakların çoğu idrar kokardı maalesef böyle birşeyde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D
Bu şeye benziyor
Ölmenin insana yaptığı rezalete bak demek gibi bir şey :D
Alkolun ne suçu var ? Ağzıyla içmeyi bilmeyen kendini kontrol edemeyen insan bu halden daha rezil halde olur.
Alkol içmek bir kültürdür bunlar kültürsüz insanlar :)
-
işte bazılarının görmek istediği gençlik bu.
-
Özgürlüğün tadını çıkarmış genç kız.
-
Yalnız ilk paylaşım çok adice. Sekülerizm ile bu sahnenin ne ilgisi var. Kim böyle gençlik görmek ister? Polemik olsun da...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edep, haya, terbiye bilmeyenler için her şeyi sadece dine bağlamak normal bir şey bence.
-
Yaa işte alkol, kafirler filan falan
-
21 yaşından beri alkol alırım hayatımda bir kere şu hale düşmedim. Alkol beni neden böyle yapmıyor da bunları yapıyor? Yoksa mevzu alkol değil, başlık bir algı oluşturma teşebbüsü ve sorun bireylerin bilinçsizliği mi?
-
Her ne kadar alkol almasam da, alkole kendimce karsi olsam da. Buradaki sorun alkol degil hocam, maalesef bizim insanimiz agziyla icmeyi bilmiyor. Ne kadar cok alkol alirsam kendimden gecersem o kadar ozgurum dusuncesi hakim. Normal bir iki kadeh bir seyler icip kalkma, kendi kendine demlenme olayi maalesef yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum, kendini bilen seküler aileler çocuklarını mümkün olduğunca Alkolden uzak tutmaya çalışıyor.
Alkol, belli bir kesimin değil tüm toplumun sorunu.
-
1 Litre RAKI 140 TL olacak daha :D
Bu ne ki ?
-
İçmeyin, bulaşmayın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu alkolden sapıtanlar nedense muhafazakar şehirlerden gelen kızlar oluyor. Yani sizin kesimdekiler serbestliği görünce sapıtıyor. Böyle konularda hep izmir, istanbul, antalya falan derler ama içip sapıtanlar nereli ondan bahsedilmez. Sizin insanınızın içinde var da kendi şehrinde ortamını bulamamışlar.
-
alkol uyuşturucu sonra özgürlükten dem vururlar ortala pislemeyi demkorasi derler.
-
Y.ozdil ne demiş : rakı vatandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben her gün 1 bira ve 1 bardak kırmızı şarap içiyorum. Sağlığım için. Çok faydasını gördüm. Kalp damarlarım artık tıkanmıyor. 30 sene evvel başladım bir kalp doktoru tavsiyesiyle. Hiç alkol almadığım zamanlar 3 kalp krizi geçirdim. En fazla 5 sene yaşarım dedi doktorlar. 30 senedir ölmedim kalbimin yarısı çalışmadığı halde ve ritm bozukluğu olduğu halde. Mucize . Eğer dinimizde yasak ise bence bir yerlerde yanlışlık var. Mesela teyzemin kocası albay ken dindar diye askerlikten atıldı. Ama o bile her gün 1 bardak kırmızı şarap içerdi. Hatta hindistandan misafirleri olurdu çok dindar kişile onlarda 1 bardak şarap içerlerdi. Ben çocuktum. Naasıl olur diye şaşırmıştım
-
hangi partiye oy atıyordur sizce?
-
Vergi kaçakçısı Engin Polat hangi partiliyse oralıdır :)) Ya da trafikte adam öldürüp kaçan Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık gibi. Onlarda sıçmıştı şimdi siz temizlersiniz artık :)
Yaa işte alkol, kafirler filan falan |
:D Bu şeye benziyor Ölmenin insana yaptığı rezalete bak demek gibi bir şey :D Alkolun ne suçu var ? Ağzıyla içmeyi bilmeyen kendini kontrol edemeyen insan bu halden daha rezil halde olur. Alkol içmek bir kültürdür bunlar kültürsüz insanlar :) |
işte bazılarının görmek istediği gençlik bu. |
edep, haya, terbiye bilmeyenler için her şeyi sadece dine bağlamak normal bir şey bence. |
Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- muhalif gazeteler hangileri
- dream games maaş
- hyperbon sakız boykot mu
- erlik gerçek adı
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- yurtdışından telefon getirmek
- e devlet plaka kayıp başvurusu
- youtube premium fiyat
- noter bilgi ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X