Şimdi Ara

Almanyada hayat ,yasam,saglik,arba fiyatlari.yani almanya hakkinda hersey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALMANYA hakkinda merak ettikleriniz-nasil gelinir .konsolosluk pasaport islemleri.ne kadar kzanilir,kac saat calisilir.daha ve fazlasi. https://www.youtube.com/channel/UCKDHalT47m7FM-2MZMui72Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmc -- 3 Ocak 2017; 6:4:10 >

• Neden ilgi görmemis bu konu çok şaşırdım abimiz çok iyi bilgiler veriyor almanya hakkında up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 6 Ocak 2017; 3:32:48 >

• İzleyelim.
  • Kanalı yer imlerine ekledim. İlkay Zaman vol Almanya versionu

Daha çok yalnız çekimler yapıp, Türklerin merak ettiği türde vloglar çekerseniz kanalınız tutar diye düşünüyorum. İlkay Zaman çok iyi değiniyor mesela. Zevkle takip ediyorum. Sizi de aynı keyifli takip etmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 6 Ocak 2017; 5:44:57 >
  • #rez faydalı konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twsekkurler bakarim sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya hayalim attım fava
  • Attım fava izlerim akşam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Slm arkadaşlar.ismim Murat .5 senedir Almanyada yaşıyorum.Almanyaya evlenerek geldim .elimden geldiğince yaşadıklarımı başımdan geçenleri tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum.ilginiz için tşk ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal ünlü olmuş bütün face sayfalarında videolarını paylaşmaya başlamışlar
  • Evet gençler başlıyorum.

Kanalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdakilerin bile zoruna gitmiş adamın dedikleri tabi 3.havalimanı 3. köprüyle uzaya çıkacağız haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 28 Ocak 2017; 21:48:32 >
  • ALMANYADA DOMATISIN KILOSU 5 ERO.ALMANYADA MILLET NARI TANEYLE ALIYO TURKIYEYE SUKREDIN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.