Bildirim
Altı Yüksek/Dizel/Otomatik Araba Tavsiyesi Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Honda CR-V -
Bütçeniz yeterliyse ds4 alınabilir.yarı otomatik gerçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Bütçeniz yeterliyse ds4 alınabilir.yarı otomatik gerçi.
Alti yuksekmi onun.
Bütçe belirtseniz daha iyi olur hocam.
dastır.
gelecek yakında otomatiği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 7 Eylül 2015; 21:39:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rabitelli
dastır.
gelecek yakında otomatiği.
+1 sandero nunda altı yüksek. Bu arada otomatik vitesli modeller 2016 damı gelecek?
Duster veya Sandero Stepway
ne yalan söyleyim net tarih bilmiyorum, dacia forumunda vardı konusu, hatta yanılmıyorsam dacia ceosu örnek araçlarla galiba kadıköy ya da moda iskelesi önünde poz vermişti de millet vites koluna falan kulp taktıydı konuda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fluence olabilir -
Opel mokka
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
17 ınç ve üzeri janta sahip araçlar işinizi görecektir .crossover araçlar yüksek yerden -
Fluence öneririm bende altı yeteri kadar yüksek boz 4 kişi full bagaj gidiyoruz köye altı daha hic vurmadı
c4 picasso
3008
500l
captur
c4 cactus
2008
yeti
ds4
ilk aklıma gelenler... de bütçeniz nedir önemli bir belirleyici.. ayrıca normal bi araç istiyorsanız işiniz zor yerden yüksek olma olasılıhı..
ama citroen c5 2.0 hdı ları inceleyin o vakit araçta üst donanım seviyesinde yerden yükselme alçalma gibi özellikler var... -
Bütçe 40-45 arası arkadaşlar -
Ben daha ucuz bir araç söyliyeyim, 20 25 bn civarı palio speedgear alın. Hem otomotiği sağlam hemde altı baya baya yüksek. 40 45bnlik aracı köye vurmak yerine bu aracı köye vurun. Hem paranız cebinizde kalır hemde palionun alt takımı çok sağlamdır,masrafınız pek olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 8 Eylül 2015; 0:07:22 >
2008-2011 arasi ford focus 1.6 tdci titanium, otomatigi var mi bilmiyorum ama yuksek arac
Reno Koleos -
En ideali 2011 dci edc extreme fluence dir o paraya. Fluence yerden en yuksek sedandir dizel otomatigide cok basarilidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X