Şimdi Ara

AMELİYAT OLMALIMIYIM. ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşım 18 .. kepçe kulaklıyım. bu zamana kadar ameliyat düşünmüyordum.. ama üniversiteye başladım başlayalı biraz daha farklı görmeye başladım hayatı. kulaklarımın kepçe olması doğumumdan çok az kaynaklanıyor.. farklı nedenlerden dolayı kulaklarım daha çok kepçe oldu.. bu zamanıma kadar özgüven problemi oluşturuyordu bende.. artık bu durumu atlatmak istiyorum.. artık bıktım . neden dicek olursanız. saç uzatamıyorum çok kötü oluyor.. kısalttım mı kulaklar öne çıkııyor.. geçen hafta kestirdim. üni'de gelen geçen geçtikten sonra gülüyorlardı bunu farkettim... ne yapim abilerim , kardeşlerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 30 Kasım 2012; 1:36:39 >

• kulak üstlerini uzatıp kapamayı çalış başka yolu yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

kulak üstlerini uzatıp kapamayı çalış başka yolu yok gibi

hmm... ama saçlarda kıvırcık .s tüm aksilikler başıma geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 14 Kasım 2012; 1:21:32 >
  • Hepsi gerizekali kendileri dört dörtlük mu? Bırak ya ne ciddiye aliyosun onlari. Kendin ne yapmak istiyorsan onu yap başkalarına göre karar verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

kulak üstlerini uzatıp kapamayı çalış başka yolu yok gibi

hmm... ama saçlarda kıvırcık .s tüm aksilikler başıma geliyor .

sen kendin ol yeter kardeş allahın yarattığı şeyle dalga geçiyorlar. allah vergisi sen bişey yapamazsın ama kulak üstlerini uzat saçlarını düzleştir o kadar :) kafaya takılcak olay değil bu
  • saç neden uzatamıyosun hocam kulakların kepçeyse, ön plana çıkmaması için saçlarının uzun olması lazım kıvırcık olması bir şeyi değiştirmez yokmu fön makinan maşan felan düzleştirirsin
  • Kulak konusu bir yana yazdıklarından biraz sosyal fobi sezdim,bence asıl üstüne gitmen konu bu olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Once dh ye tip konusu ac kulaginla dalga gecsinler alisirsin iyi olur

• Sorun etme kardeşiminde aynı şekilde kepçeydi arkadaş taktı aklına 1 yıl 2 yıl neyse sonunda dayanamadık çok basit bir şekilde kulaklarının arkasından dikiş atıyorlar geriye yaslıyorlar Ankara Hacettepe Hastanesinde estetik cerrahide 1 hafta felan sonra dikişleri alıyorlar o kadar takma kafana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Kasım 2012; 6:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kulak konusu bir yana yazdıklarından biraz sosyal fobi sezdim,bence asıl üstüne gitmen konu bu olmalı.

nasıl yani ?

Ayrıca tüm arkadaşlara teşekkürler destek verdiğiniz için.
  • up...
  • 2 damla japon la halledersin.Hatta bir ünlü vardı kim di o hatırlayamadım

Abicim tek sorunun kepçelik olsun taktığın şeye bak.Şaka yaptım bu arada japonla felan uğraşma sakın.Mazallah içinde bulunduğun buhramla yapıştımaya çalışırsın denize düşen yılana sarılır hesabı sonra nerde o eski kepçe kulaklarım diye beni anar durursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

2 damla japon la halledersin.Hatta bir ünlü vardı kim di o hatırlayamadım

Abicim tek sorunun kepçelik olsun taktığın şeye bak.Şaka yaptım bu arada japonla felan uğraşma sakın.Mazallah içinde bulunduğun buhramla yapıştımaya çalışırsın denize düşen yılana sarılır hesabı sonra nerde o eski kepçe kulaklarım diye beni anar durursun

hocam ne japonu yaa tribe girdim son zamanlarda .

• cem yılmaz, okan bayülgen....
  • Ben de kepçe kulaklıyım hatta üniversiteden önce çoğu kişi kepçe falan derdi aldırmazdım.Yani neden takıyorsun ki? Hayatını millete mi endeksliyorsun,yolda gördüğün tanımadıgın adamların dediğinden ne olacak,ortam kızı bir kız seni beğenmese ne olacak.Herkes 1 numara mı olacak?Kulağını düzeltsen bu sefer ağzım eğri diyeceksin.Bence oturup kendi kendini ve insanları sorgulamalısın ve ne kadar saçma bir şey yaptığının farkına varmalısın.Herkes seni beğenecek diye bir şey yok.Bu arada yorumlarımdan dalga geçtiğimi ve ezdiğimi çıkarma,sadece yapıcı eleştiri yapmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Ben de kepçe kulaklıyım hatta üniversiteden önce çoğu kişi kepçe falan derdi aldırmazdım.Yani neden takıyorsun ki? Hayatını millete mi endeksliyorsun,yolda gördüğün tanımadıgın adamların dediğinden ne olacak,ortam kızı bir kız seni beğenmese ne olacak.Herkes 1 numara mı olacak?Kulağını düzeltsen bu sefer ağzım eğri diyeceksin.Bence oturup kendi kendini ve insanları sorgulamalısın ve ne kadar saçma bir şey yaptığının farkına varmalısın.Herkes seni beğenecek diye bir şey yok.Bu arada yorumlarımdan dalga geçtiğimi ve ezdiğimi çıkarma,sadece yapıcı eleştiri yapmaya çalıştım.

yok estağfurullah hocam. dalga amaçlı değil yazdıkların. ne bilim ya. sanki kulaklarıma takıntıları var abi .
  • quote:

quote:

Ben de kepçe kulaklıyım hatta üniversiteden önce çoğu kişi kepçe falan derdi aldırmazdım.Yani neden takıyorsun ki? Hayatını millete mi endeksliyorsun,yolda gördüğün tanımadıgın adamların dediğinden ne olacak,ortam kızı bir kız seni beğenmese ne olacak.Herkes 1 numara mı olacak?Kulağını düzeltsen bu sefer ağzım eğri diyeceksin.Bence oturup kendi kendini ve insanları sorgulamalısın ve ne kadar saçma bir şey yaptığının farkına varmalısın.Herkes seni beğenecek diye bir şey yok.Bu arada yorumlarımdan dalga geçtiğimi ve ezdiğimi çıkarma,sadece yapıcı eleştiri yapmaya çalıştım.

yok estağfurullah hocam. dalga amaçlı değil yazdıkların. ne bilim ya. sanki kulaklarıma takıntıları var abi .

koçum; bak bende çok tipsizim ..

Banada aynı sen gibi geliyodu ,yanımdan geçenler (özellikle kızlar) tipimle alay ediyorlar gibi falan. üzülüyordum , ağlıyordum ..

Ama anladım ki .onlar benim *ikimin en altındaki kılın en ucunda ki mikrop kadar değerli olamazlar !

Takma kafaya deerslerine çalış ,derslerine çalış ..

Edit: ameliyat olma ,daha iyi olabileceğinin garantisini kimse veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litium -- 15 Kasım 2012; 23:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

quote:

quote:

koçum; bak bende çok tipsizim ..

Banada aynı sen gibi geliyodu ,yanımdan geçenler (özellikle kızlar) tipimle alay ediyorlar gibi falan. üzülüyordum , ağlıyordum ..

Ama anladım ki .onlar benim *ikimin en altındaki kılın en ucunda ki mikrop kadar değerli olamazlar !

Takma kafaya deerslerine çalış ,derslerine çalış ..

Edit: ameliyat olma ,daha iyi olabileceğinin garantisini kimse veremez

eyvallah abi saolasın. desteklerin için. ama yorumun güldürdü beni ya

• bence kendine imaj belirlemelisin... yapman gereken kulaklarını en çok kapatan doğru saç tipini bulmak... tabii ki saçları uzatmanı öneriyorum(aşırı da uzatma)...saçının kıvırcık olması bir şey değiştirmez...
    saç ile bu durumu halledemiyorsan ameliyat yoluna gideceksin başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

bence kendine imaj belirlemelisin... yapman gereken kulaklarını en çok kapatan doğru saç tipini bulmak... tabii ki saçları uzatmanı öneriyorum(aşırı da uzatma)...saçının kıvırcık olması bir şey değiştirmez...
    saç ile bu durumu halledemiyorsan ameliyat yoluna gideceksin başka çare yok

eyvallah hocam.. deneyip görim SS atarım bi ara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.