Şimdi Ara

Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
53
Favori
47.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Edit: Akşam ekmek aldım marketten. $1.99 yazıyor etikette, kasada $2.99 geçirdiler. Yine itiraz ettim, $1.99'a aldık. Şebeke ya bunlar :D

Hocam Migros Money kartınızı geçmediği için 1.99$’a düşmemiştir. Kasa da numara söylüyoruz. Unutmayın MİGROS SİZE İYİ GELECEK.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam Kroger Plus üye yazıyor orda bakın. Ben üyeliğimi okutuyorum. Ekmekte sadece $0.80 indirim oluyor. Ama üzerinde yazan miktardan farklı fiyata satılamaz deyip itiraz edince görevliye, VOID yapıp yeni fiyatı elle giriyor. İyi niyet aramaya gerek yok çünkü kötü niyetliler. ÇÜNKÜ ÇALDILAR :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Temmuz 2019; 21:1:53 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşın çok güzelmiş hocam hayırlı olsun mutluluklar dilerim

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Ne kız arkadaşı hocam. Buna mı bakacaz kız kalmadı da :D

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Amerika'da New York ve Pennsylvania'da farklı şehirlerde uzun süre kaldım. Eyalet sisteminin olduğu yerde Amerika diye lafa başlayarak yorum yazılmaz. Bu konu tek bir eyalette yaşayan, tek bir cahil göçmenin tecrübelerini içeriyor. Yarısı da münferit olaylar. Kısacası kimseye bir faydası yok. Faturalarını koyması da bir şeyi değiştirmez.
  • burda kazandığımın 100 katını verseler orda yaşamam.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Pennsylvania'da sizin faturaları fetö öder, alışverişinizi cemaat yapar. Ondan anlamamışsındır. Cahil senin hocandır! Pennsylvania'da ne işin var da senin orda kaldın acaba! Millete yedirdiğiniz rüya ülke imajı bozuluyo şimdi diye kudurun hocam! Psikolojik savaş yapacak aklı sıra!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Temmuz 2019; 21:18:16 >
  • pars.42 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben herkese tavsiye ederim 5 yıl ABD'de yaşamayı. Türkiye'de çok tembellik yapıyor insanlar. ABD'de bir 5 yıl geçirip dönerlerse filozof olurlar. Hayata bakış açıları değişir. Ota boka fazla bakmazlar artık. İmkanı olana tavsiye ederim. Ciddi bir tecrübe olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Temmuz 2019; 21:17:31 >
  • Hocam yazdıklarınızın tamamı ya yanlış veya kötü açıdan anlatılmış. Tahminen şizofrenik paranoya semptomlarından muzdaripsiniz. Çok geçmiş olsun.
    Cahil olduğunu tescilledin tebrik ediyorum. Yapılabilecek en sığ yorumu yaptın.

Pittsburgh'da, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde master yaptım. Ne yapsaydım? Marmara bölgesinden daha büyük yüzölçümüne sahip bir eyaletin öbür ucunda adamın biri yaşıyor diye alanında ilk 10'a girmiş üniversiteden aldığım kabulü geri mi çevirseydim? Cümle çok karmaşık geldiyse daha basitleştirerek tekrar yazabilirim. Soktuğum lafı karşı taraf anlamayınca çok üzülüyorum.
  • Amerikadayım kendi adıma ev kiram var 1 sene önce geldim 3 ay çalışıp döndüm kalmadım burda ona rağmen rahatça 2 oda kiraladım önemli şey kredi skoru background check aylık kiradan 3 katı gelirin olması pasaporta bakmazlar onların işi değil parayı alıp ev kiralarlar ben tam depozito bile ödemedim 350 dolar depozito çıktı bana 3 aylık kiraladım sadece bu arada en düşük benim kiraladığım yerde 3 ay oluyor Türkiyede olsa bekara ev vermezlerdi bence çok rahat amerika ev olayında trdeki ev sahiplerinin ne yapacağı belli değil ev adamların bir şey bozulsa tamir etmezler ben çağırıyorum geliyorlar musluğu değiştiriyorlar atıyorum

3 kredi bürosundan da 700 üstü kredi skorum var sadece ödemeleri zamanında yapınca geliyor

Burger kingde falan yada ben and jerry fark etmez yanlış yaptılarsa söylersin direk yenisini verirler

Sigorta olayında ev kiralamak için ev sigortası yaptırdım sadece 14 dolar aylık 100000 dolar kapsamı var

Çalışma izniyle zaten sigorta zorunlu benim sağlık sigortam var

Sigortasız amerikaya anca ölmeye gidilir

Kredi kartlarının bile araç kiralama gibi sigortaları var zaten amerikada iseniz bütün olanakları kullanmanız lazım

Walmartta ekmek her zaman 1 doların altında

Pek bir şey yok bence amerikaya çok güzel olanağı çok fazla sizin eyalet sıkıntılı sanki

siz sign up bonusları kullanın bankalara dava açıcam dediğiniz anda verirler offerları tabi o şekilde yazıyosa fine printte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohoo Amerika'nın en büyük eyaletlerinden birinde yaşayan birinin ''FETÖCÜ'' ilan edildiğini de gördük.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Laf sokmuş da anlamazmışım :D sen paralel bir evrende yaşıyorsun muhtemelen. Master yapmış da kabul almış. Sanacaklar ki seni araştırıp buldular, gel buraya kayıt ol sana şukadar para dediler :D

Kendin başvurdun kendin kabul aldın. Ayrıcalıklı bişeymiş gibi anlatıp bir de laf soktuğunu sanıyorsun. Kamillik yapma be hocam. Cahil mahil diye daaan diye lafa dalma, master demek birşeyin ustalığını gösterir. Daha hitap edemiyorsun insanlara neyin ustası oldun ya?

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi gidiyordun da vallaha walmarttaki $1 dolarlık şekerli süngerlere ekmek dedin ya sana karşı hislerim değişti :D

Iyyyy 3 ay o ekmekten yediysen vallaha acıdım. Bi vakfıkebir ekmeği falan götürdün mü TR'ye dönünce? Şakası bi yana dostum madem Amerika'dayız yediğimize, içtiğimize dikkat edeceğiz. Buraya gelip $1 dolarlık süngerimsi tost ekmeğini yersek hem kilo alırız hem hasta oluruz. Ben dün $1.99'a 519 gram taş fırın ekmeği aldım Kroger'dan. Walmart'ta da var iyileri ama daha pahalı olabiliyor.

• Paraları cukkalıyor Amerikaya gitmiş ama çomaristan kültürüne yaranmak için ufak tefek şeyleri aradan çekip kötülemeye kalkmış bir de .. Sizin kadar uyanığı yok şu dünyada tam şark kurnazlığı.

Almancılar da böyle yer içer mercedeslerle Türkiye'ye dönerler sonra Almanya şöyle böyle vay anam sallayıp dururlar.

Madem bu kadar sevmiyorsunuz yıllarca neden orada yaşıyorsunuz ?

Gelin İstanbul'a bitsin bu memleket hasreti mtv si ötvsi katma değeri ocak temmuz pulu bi güzel kaysın size de ülke hasretiniz sona ersin artık.
  • Sağlıkla ilgili sıkıntın olursa atla gel türkiyeye kırıkçı çıkıkçı diş estetik beleş bunlar türkiyede 500$ gidiş dönüş uçak bileti 1000$ estetik doktoru 500$ 1 hafta lüks hotel toplam 2000$ beleş işçilik ucuz türkiyede senin 1 aylık kazancın türkiyede 5 aylık kazanç 2000$.

O ekmekler tost ekmeği dilimli bende tost yapıp yiyorum whole wheat bread de aynı fiyatta beyaz ekmekle birde ben düzgünce yazdım hemen bir ıyy hemen bir ezme tavrı var sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Paraları alıp size harcayacaktım. Saflığına doyma emi :D
    Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Iyyyy demek midemi bulandırıyor o ekmekler hocam. Ben 2 ay yedim hayattan soğudum valla :D

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    Abartma be dostum, estetik de mi beleş? :) burdan kalça estetiğine 10 kadın göndereyim o zaman :D bir de TR'de neden durursun, gel buraya çalış. Ben de sizi anlamıyorum hocam hiç kusura bakmayın da. Hem ağlarsınız Türkiye şöyle böyle diye hem de emekli olana kadar ordasınız. Siz neden gelmiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.