Şimdi Ara

Apartman Yöneticisi Fiber İstemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
16.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır çevremdeki her binada fiber var bizde neden yok diyordum ve superonline'a ilettiğimde bunu biz sırayla götürüyoruz talebinize gerek yok diyolardı. Geçtiğimiz gün online'da talepte bulundum öylesine ve bölgemdeki fiber teknikten sorumlu kişi aradı. Meğersem bunca zaman sorun superonline değil yönetimmiş. Daha önce ÜCRETSİZ şekilde bağlayalım denmesine rağmen adam istemiyorum demiş. Gidip konuştuğumda çok saçma bir teknoloji dedi eşi, kendisi tatildeymiş. İnsana kafayı yedirtirler. Şimdi apartman sakinlerini ayarlamaya ve ikna etmeye çalışacağım kendilerini. Yani böyle bişi neden yöneticiye bakar ki? Apartman yöneticisi kim oluyor bu ne saçma bişeydir. Benim işim home office, eğlencem bilgisayar üzerinden. Hiçbişi olmasa bile tek bir kişinin ağzına nasıl bakabilir böyle bişey. Arayan teknik arkadaş da normalde istenmiyor diye etiketlenmiş fakat kullanıcıyı bilgilendirmek istedim ondan aradım diyor sağolsun.

Benim sorum böyle bir durumda yapmak istemiyorum dese bile bizim yaptırma şansımız var mı? Deneyimleyen oldu mu? Eminim Tr'de elbet yaşanmıştır başka yerlerde de.

• pakaji2 kullanıcısına yanıt
    pakaji2 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör

Tüm bina çok çektik ondan derdi de beni böyle etkileyeceğini düşünmezdim. Binada net isteyen 4-5 aile var ama geneli yaşlı bina. 20 daire içinde 4-5 aile. Ama ücretsiz yani cebine dokunmayacak. Benim oğlanda vardı pişman oldu iptal etti diyor    

quote:

Orijinalden alıntı: selimcan024

Bu mesaj silindi.

Şuna bak dediğine. Hey Allahım. Bizim binanın önünden fiber geçiyor. Hepimiz toplu dilekçe verecekmişiz. EEee herkeste zaten ADSL var. Adamlar internette gezecek kadar ve normal oyunlar oynayacak kadar internet olsun yeter diyor.Yani komşularım ADSL den memnun. Biraz daha fazla ücretle fibere geçerler mi, biraz mantık. Toplanmışsınız biraz ergen, duruma objektif bakın subjektif değil. 25 tane .......... beğenmiş. Hangi gezegende yaşıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji2

Bu mesaj silindi.

Tüm bina çok çektik ondan derdi de beni böyle etkileyeceğini düşünmezdim. Binada net isteyen 4-5 aile var ama geneli yaşlı bina. 20 daire içinde 4-5 aile. Ama ücretsiz yani cebine dokunmayacak. Benim oğlanda vardı pişman oldu iptal etti diyor    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 3 Ekim 2020; 12:51:52 >
  • cahile yetki verilen ülkedir türkiye

• apartman yöneticisine niye soruyorlar onu anlamadım cok ilginc gercekden apartman yoneticisine sormarı. mütahite sorsalar yine anlarım enteresan gerçekden. sırada öne gecmek icin imza toplayip actiranlari duymustum bir arastirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

apartman yöneticisine niye soruyorlar onu anlamadım cok ilginc gercekden apartman yoneticisine sormarı. mütahite sorsalar yine anlarım enteresan gerçekden. sırada öne gecmek icin imza toplayip actiranlari duymustum bir arastirin

Yöneticinin sadece imzası lazımmış. Bu da atmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

cahile yetki verilen ülkedir türkiye

Sorsanız kimseyi beğenmiyor. Emekli mühendis kendileri. :)))

• Yöneticinin adı Recep mi? Direk 5G?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 3 Ekim 2020; 18:43:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskide kalmış, fikri olmayan, düşünmeyen insanlarla çuvallıyoruz her konuda. İşimiz zor. Umarım destek alıp konuyu çözersiniz. İyi hizmet, destek, ürün ya da çözüm almak bu ülkede öyle zor ki, kimse parmağını kıpırdatmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Sorsanız kimseyi beğenmiyor. Emekli mühendis kendileri. :)))

Alıntıları Göster
    oha bir de mühendis mi

şaka gibi yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Eskide kalmış, fikri olmayan, düşünmeyen insanlarla çuvallıyoruz her konuda. İşimiz zor. Umarım destek alıp konuyu çözersiniz. İyi hizmet, destek, ürün ya da çözüm almak bu ülkede öyle zor ki, kimse parmağını kıpırdatmıyor.

Bunların varlığı sorun değil yani her ülkede olabilir de neden başa geçiyolar anlamıyorum. Düşünsenize tüm mahallede var. Bizim denk geldiğimiz herife bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcan024

Bu mesaj silindi.

Bize söylemeden redetmiş. Ben öğrendim artık peşini bırakmam. Binada herkese de diyeceğim zaten.

• imza topla yöneticiyi görevden aldır.

bu tıpkı Osmanlı daki matbaa karşıtlarına benziyor.

• Superonline geçen senelerde sokaklara kablo döşendikten sonra kapı kapı apartmanları dolaşıp fiber sözleşmesi tanıtıp imza istemişlerdi bizde verdik! Apt. Yöneticisiyiz
    Not: Yönetimin kaşe ve imzası olması gerekiyor!

Ama apartmana nasıl kablo döşenip kutu çekilcek orası da muamma! heryeri kırıp dökme işi olacak..

Bağlatıyım diyosun port yok bişey yok diyorlar!
    Hangi iss de port varsa onu araştırıp onu bağlatmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Ekim 2020; 13:56:10 >
  • hangi yöntemle talepte bulundun ve seni aradılar hocam?

• Yöneticinin imzasına ihtiyacınız yok. Yönetici yardımcısı yönetici olmadığı zaman imza atabilir.

Bunun dışında apartman da daire çoğunluğunu sağlarsan sen yoktun bizde karar aldık dersin. gene yönetici yardımcısı ile karar alabilirsiniz .

• Yönetici size zarar veriyorsa niye seçiyorsunuz, o apartman Türkiye mi?

• Yeni yönetici sen ol, sen ilgilen.

• " Gidip konuştuğumda çok saçma bir teknoloji dedi eşi, kendisi tatildeymiş. "

Allahıımmmmm. Yorumlamaya bak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.