Şimdi Ara

Araba Boyanınca Neden Değeri Düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu olayı anlamıyorum. Misal Beyaz bi araba aldım. 1-2 sene sonra o renkten sıkılıp komple mavi yaptırdım. Bunu birine söyleyince resmen kaçakçılık yapıyormuş gibi tavır sergiliyor. Buna ne gerek var? Sıkıldım ben beyazdan gözüm farklı bir renk görmek istediği için değiştirdim. İlla orjinal hiç değişmeyen mavi araba mı almak zorundayız

• bozuldu orjinalliği bu kadar basit, ve kazalıdır şimdi uğraşmayayım der millet

ha bi de eksiler burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 12 Eylül 2015; 16:47:13 >
  • Cunku her an gorebilecegin uzere dolandirici, yalanci vs. vs. insanimiz var. Adam taklali arabayi aliyor. Bir guzel allayip pullayip satiyor. Ilana da cizikten dolayi komple temizlik boyasi vardir yaziyor. Ee noldu caktirmadan pert arabayi iteledi adam sana. Mevzu bu. Kimse durust degil. O yuzden korkuyor millet.

Duzeltme: 2kelime eksik kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 12 Eylül 2015; 17:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Cunku her an gorebilecegin uzere dolandirici, yalanci vs. vs. Adam taklali arabayi aliyor. Bir guzel allayip pullayip satiyor. Ilana da cizikten dolayi komple temizlik boyasi vardir yaziyor. Ee noldu caktirmadan pert arabayi iteledi adam sana. Mevzu bu. Kimse durust degil. O yuzden korkuyor millet.

Yani bu dolandırıcı adamlar yüzünden millet araba boyamaya çekiniyor öyle mi?
  • Orjinal halini bozuyorsun hocam. Bu kadar basit. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyalı olduğu için

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Bence oyle. Ama sagi solu guzel boyanmissa bir seyinin olmadigini bilsem alirim. Ki aldim. Su anki aracimi alirken baktirdim. Kapilar boyali dediler. Dedim tamam sorun degil aldim. Insanlar da cok abartiyor bazi seyleri. Adam 98 model arabada boya var mi diye soruyor. Sanki kendisi dogustan orjinal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim gibi geri kalmış üçüncü dünya ülkelerinin bir gerçeği...
  • Bu konuda harbi dayaklık adamlar da var adama sadece tamponda boya var diyoruz, takla mı attı diyor sonra niye şiddet kullanıyorsun diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 12 Eylül 2015; 17:08:13 >
  • Renkten sıkıldıysan kaplama yaptır boyaya ne gerek var..

• boyamadan once al videoya falan alın belki işe yarar guvenmelerı ıcın
  • Dostum 2Lira 60 kuruşluk maceranı okudum , iyi yazmışsın kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

Dostum 2Lira 60 kuruşluk maceranı okudum , iyi yazmışsın kahkaha attım

Eyvallah

• Genelde kaza ve sürtme sonucu bu yola başvurulduğu için.

• Çünkü boyasız olanı da var ikisi aynı fiyat olamaz

• Kesinlikle. Böyle dolandırıcılar olduğu için tabi insanlar boyalı araç gördüğünde düşünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cunku her an gorebilecegin uzere dolandirici, yalanci vs. vs. Adam taklali arabayi aliyor. Bir guzel allayip pullayip satiyor. Ilana da cizikten dolayi komple temizlik boyasi vardir yaziyor. Ee noldu caktirmadan pert arabayi iteledi adam sana. Mevzu bu. Kimse durust degil. O yuzden korkuyor millet.

Taklalı arabaya sadece komple boya yaparak tamir edilemiyeceğine göre komple boyayla beraber değişen veya işlem gören parçalar olacak.
    Eğer arabada değişen veya işlem gören parça yoksa sadece komple boyalı olması kazalı olduğunı gösterir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 12 Eylül 2015; 17:38:42 >
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Islem yoksa normal sartlarda kazali oldugunu gostermez. Iyi baktirdiktan sonra sorun etmemek lazim bence. Aslinda bakma millet boyali araba alir da aldiktan sonra satamam diye korkuyor. O yuzden almiyor veya boyatmiyor. Sol arka direkte distan 3 parmak yer ezdirdim ben. Ama sorun etmedim 1 haftaya boyattim. Almayan almasin.

• Kaplama diye birşey var, artık.

• quote:

Islem yoksa normal sartlarda kazali oldugunu gostermez. Iyi baktirdiktan sonra sorun etmemek lazim bence. Aslinda bakma millet boyali araba alir da aldiktan sonra satamam diye korkuyor. O yuzden almiyor veya boyatmiyor. Sol arka direkte distan 3 parmak yer ezdirdim ben. Ama sorun etmedim 1 haftaya boyattim. Almayan almasin.

Alıcı bulamassan ben alırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.