< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araba tercihi?
-
-
En temizi Bayiye gidip oturun içine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer başka araba önerileriniz olursa önerilere açık olduğumu belirtmek isterim. Arabayı atik bir şekilde kullanıyorum ve benim kullanma stilime uyum sağlayacak bir araba bakıyorum. Gerektiği yerde sakin ve düzgün bir şekilde kullanıyorum arabayı bunu not etmek isterim. Linçleyecek arkadaşlar yorumları kendilerine saklayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakınımdaki bayiide bulunmadığından sordum. Şehrin diğer yakasına gideceğim ilk gün kontrol edeceğim. :)))
Sürücü olacaksan sıkıntı yaşamazsın. Koltuk yükseklik ayarı var zaten. Arka koltukta oturacaksan tabi işler değişir. Corsaların içi o kadar küçük değil, cam tavan alırsan bir de segmentine göre aşırı ferah oluyor içerisi. Arkada bile bunaltmaz.
Benim corsa d yeni corsalardan daha küçük ona rağmen ben "sığamama" gibi bir durum yaşamadım hiç.
Peki sürüşünden atikliğinden memnun musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: burakaydnnn
Peki sürüşünden atikliğinden memnun musunuz?Benim aracım 1.3 dizel manuel, siz turbo benzinli otomatik alacaksınız çok farklı motor tipleri. Ayrıca psa'ya geçiş yaptıktan sonra eski opel dinamikleri biraz farklılaştı gibi. Benim kısa gözlemlerime göre yol tutan bir lastikle güzel ve zevkli sürüşü var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 16 Temmuz 2021; 18:53:2 >
sıfır km takıntınız yoksa ve bütçenizi 15-20 daha arttirabilseniz 270 civarına makyajlı kasa QQ'ler var. "atik kullanıma uygun" demişsiniz motor turbo-benzinli 160bg canavar gibi. şanzıman yine performans anlamında en iyi şanzımanlardan Getrag üretimi ıslak kavrama kavrama 7 ileri DCT çift kavrama şanzıman. "ee boyum uzun biraz iriyim" demişsiniz hem içi hemde bagajı daha geniş corsa dan (+ tavanı yüksek) bakmadan geçmeyin kesinlikle. 2.el piyasası da hızlı bir model, ilerde satmaniz zor olmaz. şimdi burda herkes kendi aracını tavsiye eder size ancak bu işler pratik kullanimda öyle olmuyor. misal sizin gibi ebatlarda bikaç arkadaşınız ile gezmeye gitseniz iri ebatlarda 3-4 kişi corsa ya zor sigarsiniz hocam. saygılar.
örnek ilan (ilan ile alakam yoktur)
https://www.sahibinden.com/935849868
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Temmuz 2021; 19:8:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. Söyledikleriniz güzel özellikler fakat ben biraz daha eğlenceli bir araba bakıyorum. Eğlencesinden kastım multimedyası güzel olsun, hayalet gösterge (illa şart değil tabii) bulunan araçlara bakıyorum ve fiyat en fazla 245 olabilir benim bütçemi biraz aşıyor ama yine de çok teşekkür ederim. :))
Teşekkürler yorumunuz için :))
quote:
Eğer başka araba önerileriniz olursa önerilere açık olduğumu belirtmek isterim. Arabayı atik bir şekilde kullanıyorum ve benim kullanma stilime uyum sağlayacak bir araba bakıyorum. Gerektiği yerde sakin ve düzgün bir şekilde kullanıyorum arabayı bunu not etmek isterim. Linçleyecek arkadaşlar yorumları kendilerine saklayabilir.308 olabilir
quote:
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. Söyledikleriniz güzel özellikler fakat ben biraz daha eğlenceli bir araba bakıyorum. Eğlencesinden kastım multimedyası güzel olsun, hayalet gösterge (illa şart değil tabii) bulunan araçlara bakıyorum ve fiyat en fazla 245 olabilir benim bütçemi biraz aşıyor ama yine de çok teşekkür ederim. :))sizin ilacınız ilk çıktığı zamanda %50 ötv ile lansman kapsamında 230'a verilen yeni kasa Leon Fr imiş aslında hocam. bol bol oyuncak ve donanım var araçta. ancak az geldi ve çabuk tükendi o araçlar :/
Çok istemiştim o arabayı fakat şu an en ucuzu 270 280 den aşağı değil maalesef :((
İkinci el turbo chr almanı öneririm.
Dsg'ye laf söyleyen birine bile sorsan Golf'mü yoksa Corsa'mı diye bence %90'ı Golf derdi. Bence de Golf.
-
golf al geç, corsa ile kıyas görmez...
-
bende 210a kadar bakıyorum benzer şekilde ötv indirimi gibi bi muhabbet duyunca beklemeye aldım. ama tavsiyem sana highline golf olurdu yada leon fr
-
1.86 boy, size suv gider benden demesi. Golf filan ufak kaçar
dostum sana samimi söylüyorum. senle aynı boydayız. 4 metre 70 cm lik araçta anca anca rahat ediyorum. bu bahsettiğin arabalara sığman çok zor. ha oturmasına oturursun fakat arkana biri binemez :)
185 boyla 1 sene uno kullanmıştım, ön koltuğu söküp, arkadan kullansam yeriydi yani.
konudan bağımsız ve araç tavsiyesi olarak algılama fakat ben senin gibi 250 bin lira gibi bütçem olsa, gidip 2002-04 bmw 7 serisinden 7.45i long kasa alıp (e65 kasa) bi süre tadını çıkarıp satardım veya devam ederim. o araba benim için bir hayal. 5 metrelik bir araçta yayıla yayıla gitmek istiyorum
ben şuan 4.5 metrelik bir araç kullanıyorum, onda bile bazen sıkıntılar yaşayabiliyorum. o yüzden iyi tercih et. sırf marka diye cücük kadar araba alma.
-
1.86 adamı o saydıkların pişman eder
Civic al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vw cc 2.0 tdi kronik sorunlar
- fırça arabayı çizer mi
- oto süpürge tavsiye
- eski arabayı verip sıfır araba almak
- milestone lastik kimin
- 2025 renault
- togg en çok satılan renk sıralaması
- range rover sport 2024
- toyota chr 2025
- jetour türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X